• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
yok kuzum valla tembel yaa, babasına çekmiş :KK70:
Benimki de yüzüstü hiç sevmiyo hemen mızmızlanıyo ağlıyo zora gelemiyo 🤣 bu ara hergün koyup egzersiz yaptırıcam bakalım senin gittiğin doktor 120 dk demiş onu okuyunca zaten kendimden utandımmmm🙈🙈 benim yavrum hiç alışık değil hiç çünkü öyle oynatmadım egzersiz de yaptırmadım

Ameliyathanede çok ağlamış yaa çıktığında iç cekiyo agliyodu. Ben olmayınca yabancı biliyo herkesi. Kucağıma aldim sakinleşti. Şuan 5 saat oldu yaptirali ağlaması olmadi evde hiç. Hâlinden memnun umarım böyle devam eder.
Geçmiş olsun canım.Yaptırmakla iyi yapmışsın iyileşene kadar biraz uğraşırsın ama sonra rahatlarsın.Bizim sünnetten sonra hem iştahımız çoğaldı hemde çok uyur olduk belki tesadüftür ama bilemiyorum gözlemlediğim bu.Birde içe göçme falan olmadı şişti kocaman oldu sonra iyleştikçe güzel minik bir pipi oldu 😂Darısı size inşallah❤️

S sujeee yalnız oturtmayla ilgili şöyle bişey var biz kalça ultrasonunu 1.ay çektirdik.Sonra 3.ayda doktorumuza kalça çıkığı için bidaha baktırsak varmı bişey dedim önceki sonuçlara baktı gerek yok dedi ama dedim o zaman yoktu belki ya sonradan bişey olduysa dedim hayır olmaz dedi burda çıkardı dedi 1.ay sonucundan bahsediyo.Ee bizim bildiğimiz oturtmamak gerek durumu falan ne oluyo o zaman anlayamadım yinede korkudan oturtmuyorum.

Benimki de yüzüstü hiç sevmiyo hemen mızmızlanıyo ağlıyo zora gelemiyo 🤣 bu ara hergün koyup egzersiz yaptırıcam bakalım senin gittiğin doktor 120 dk demiş onu okuyunca zaten kendimden utandımmmm🙈🙈 benim yavrum hiç alışık değil hiç çünkü öyle oynatmadım egzersiz de yaptırmadım
120 dk aşırı uzun ya :) benimki anca uyuduğunda o kadar yüzüstü kalabiliyor. Uyanıkken mümkün değil, sıkılıyor sinirleniyor. doktorun kastettiği 120 dk uyanıkkendi.

Kızlar bizim kız hep ters yatınca kolunu geri geçiyor. Kollarından destek alıp kalkmayı bilmiyor. Fotoğraftaki gibi yapıp hem başını hem bacaklarını kaldırıyor. Zor olunca da sinirlenip en sonunda ağlıyor. Kendim düzelttirsem yine ayni yapiyo.

Eklentiler

• SI_20190329_152027.webp
    SI_20190329_152027.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 59
  • SI_20190329_151937.webp
    SI_20190329_151937.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 71
Kizlar cocuklarimizin biseyleri erkenden yapiyo olup olmamasi bebegimizin zekasinin geri olacagi anlamina gelmiyo 2 yasinda yada 3 yasinda cocuklarimizin hepsi zaten konusup yuruycekler ve ayni seyi yapacaklar ben simdiden bebekleri yaristirmanin yada aman cocugum illaki super olsun bebekken depolayalim zihinlerini fikrine biraz karsiyim. Bu demek degil ki saldim cayira olsun elimizden geleni yapariz ama 1 ay sonra yuzustune donse nolur ki bunu kafaya dert etmemek gerek. Aman birilerine karsi yazmadim yanlis anlasilmasin icimden gecenleri soyledim zaten her anne bebegine ne dogru geliyorsa onu yapar:KK200:

Kızlar bizim kız hep ters yatınca kolunu geri geçiyor. Kollarından destek alıp kalkmayı bilmiyor. Fotoğraftaki gibi yapıp hem başını hem bacaklarını kaldırıyor. Zor olunca da sinirlenip en sonunda ağlıyor. Kendim düzelttirsem yine ayni yapiyo.
Totosunu yerim cok tatli

S sujeee yalnız oturtmayla ilgili şöyle bişey var biz kalça ultrasonunu 1.ay çektirdik.Sonra 3.ayda doktorumuza kalça çıkığı için bidaha baktırsak varmı bişey dedim önceki sonuçlara baktı gerek yok dedi ama dedim o zaman yoktu belki ya sonradan bişey olduysa dedim hayır olmaz dedi burda çıkardı dedi 1.ay sonucundan bahsediyo.Ee bizim bildiğimiz oturtmamak gerek durumu falan ne oluyo o zaman anlayamadım yinede korkudan oturtmuyorum.
Ne bileyim halk arasında var öyle bı takıntı. Bizim doktor dalga geçti bildiğin o muhabbetle. Bazı doktorlar da onaylamiyormus. Herhalde omurgasina çok yük biner zarar görür diye düşünülüyor olabilir. Ben oturtmayı tercih ettim. Benim doktorum bu saatten sonra oturtmaman zarar verir tam tersi dedi. Bebeğin gelişimini desteklemek için istiyorsa oturtmalisin dedi.

Ne bileyim halk arasında var öyle bı takıntı. Bizim doktor dalga geçti bildiğin o muhabbetle. Bazı doktorlar da onaylamiyormus. Herhalde omurgasina çok yük biner zarar görür diye düşünülüyor olabilir. Ben oturtmayı tercih ettim. Benim doktorum bu saatten sonra oturtmaman zarar verir tam tersi dedi. Bebeğin gelişimini desteklemek için istiyorsa oturtmalisin dedi.
Yaa benimkide oturabilmek için bedenini yarıya kadar kaldırıyo zorla geri yatırıyorum yada kucağıma alıyorum oturtmamak için.Keşke bütün doktorlar aynı şeyi söylese de kafa karışıklığı olmasa.Aşı takviminde bile her doktor farklı görüşte burda bi çoğumuz yaptırdığımız aşıları ve zamanlarını yazdık farklıydı insanın kafasında sürekli soru işareti oluşturuyo bu durumlar

Yaa benimkide oturabilmek için bedenini yarıya kadar kaldırıyo zorla geri yatırıyorum yada kucağıma alıyorum oturtmamak için.Keşke bütün doktorlar aynı şeyi söylese de kafa karışıklığı olmasa.Aşı takviminde bile her doktor farklı görüşte burda bi çoğumuz yaptırdığımız aşıları ve zamanlarını yazdık farklıydı insanın kafasında sürekli soru işareti oluşturuyo bu durumlar
Bizimkide kaldiriyo elinden tutup kaldiriyorum sonra yatiriyorum sirf hevesi kirilmasin gelisimine engel olmayim diye

Napacaz cnm böyle ben de biliyorum kilo alımı az Emin’im haftaya mama diyecek eee hiç birşey almıyor bunlar ben süt allerjisi diye herşeyi kestim açlıktan bayılacam artık nasıl sütüm olsun ki bütün otları yiyiyorum Humana çayı içiyorum ama süt ürünlerini kadar süt yapan birşey yok bak 4 gündür savaşıyorum bugün de verdim yine ittirdi biberonu zorlarsam yine kusacak rabbim yavrularımızın rıskını verecek inanıyorum inş sütümüz çok çok olup onlara yetecek
Kabak tatlısı ye un helvası yap canım Allah yardımcımız olsun valla

Bizimki gibi şimdi böyle bebeği napalım zorla ağlatıp oturtmayalım mı ya ben asla yapmam dediğim herşeyi yaptım sırf sussun sakin olsun diye anne olmak böyle birşey sanırım tv izletmemeye çalışıyorum ama arada kafasını çevirip bakıyor engel oluyorum ama bunu yapıyor İnan bana nasip olursa seneye bu bebeler telefonu alıp oynayacaklar bizde paşa paşa verecez istediğimiz kadar asla yapmayız desekte yapacaz
Oğluma 2 yaşında tablet aldık onunla yemek yiyordu eğer amacına uygun kullanılırsa ben karşı değilim oğlum ilk şarkısını tabletten öğrendi hem İngilizce hemde parmak oyunlu renk sayı oyunları var oğlumu benden iyi eğitti İngilizce renkler hayvanlar çoğu şeyi oğlumdan öğrendim en iyi anne benim diyen bir anne bile çocuğuna çok fazla vakit ayıramaz çocuğun önüne oyuncak döküp yada tablet verip gidip yemek yapar ütü çamaşır temizlik bu işler böyle yalana gerek Yok oğlum şuan 7 yaşında 2 yaşından beri tableti elinde gayette sağlıklı bir birey ve sınıfta ilk okuma yazmayı öğrenen 5 çocuğun içinde çok şükür

Aynen benim kizim da oyle🙊 yuzustu hiccc sevmiyor.. Biraz debelenip hemen aglamaya basliyor. Dunden beri yaptirayim dedim su egzersizi en fazla 1 dk durdu🙄 zamanla artar bence🤷‍♀️

Canım bir kaç hafta bile farkediyor belki onun ki daha büyüktür mesela benim ki 3 ay 10 günlük 😊

Back
X