• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Söylediklerinin hepsine katılıyorum bende aynı şeylere dikkat etmeye çalışıyorum evdeki biblolara da dokunmaya çalışıyo ittiriyo :)) ama ayağına çıngıraklı patik aldık ilgilenmiyo sadece etrafla ilgili 🤣🤣
Seninkinin de etraftaki şeylere uzanıp ittirmeye çalışmasına sevindim . Klasik 4 aylık bebek becerisi olmasına rağmen buradaki bazı arkadaşlara epey ilginç geldi de 🤣

Zincir gibi olandanmı kordon mu canım
pembe görünüyor ya canı. Kurdela gibi onlardan canım. Yatarken yüzünü çeviriyor sürekli en azından sert gelmez yüzüne diye düşünüyorum. Bide bizimki elini denk getirebilirse çekiştirmeye çalışıyor o yüzden bu canı çok yakmaz ya da kopma ihtimali olmaz diye düşündüm

Seninkinin de etraftaki şeylere uzanıp ittirmeye çalışmasına sevindim . Klasik 4 aylık bebek becerisi olmasına rağmen buradaki bazı arkadaşlara epey ilginç geldi de 🤣
Diş kaşıyıcıyı uzun süre tutamıyo düşürüyo ama onun dışında herşeyi tutuyo çekiyo oyun halısındaki oyuncakları ağzına kadar çekiyo mesela evdeki herşeyi dağıtmaya çok hevesli bişeylere heyecanlanıyo yanına götürünce ittirip düşürüyo dağınık olan evim artık daha da dağınık 😂🤣🤣 herkesin bebeği farklı işte onlarınkinin ilgisi de farklı bişeyedir bizimkide onlarınkinin yaptıklarıyla ilgilenmiyodur yapamıyodur büyük ihtimal

Haklisin kuşum, sakınan göze çöp batar. Ama elde değil. Hele top olayından sonra tam paranoyak oldum. Her hareketi yorumluyorum. Insallah cozerim bu durumu da.
Senin evet o kötü olmuştu ama şükür ki birşey olmadı ay bazen düşünüyorum da allah okursun eşim çok sinirli benim doktoru dövmeye kalkan adam o çocuğa ne yapar seninki de çok sinir olmuştu hatırlıyorum ne diyelim gelmiş geçmiş olsun inş hiç birşey olmadan büyüyecek bu yavrular

allah allah ayni emzikten bahsetmiyoruzmu acaba 😊 bende aldim su aventin koca emzigini kenarinda delik var 😁 bu degilmi
Şu hava deliklerine mi takıyosun sen o zaman

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    32,4 KB · Görüntüleme: 25
Benim kızda hep kafasını kendi kaldırıp oturmak için uğraşıyor oturunca öyle mutluki dakikalarca ağlamaz yatırınca basıyor çığlığı
Bizimki gibi şimdi böyle bebeği napalım zorla ağlatıp oturtmayalım mı ya ben asla yapmam dediğim herşeyi yaptım sırf sussun sakin olsun diye anne olmak böyle birşey sanırım tv izletmemeye çalışıyorum ama arada kafasını çevirip bakıyor engel oluyorum ama bunu yapıyor İnan bana nasip olursa seneye bu bebeler telefonu alıp oynayacaklar bizde paşa paşa verecez istediğimiz kadar asla yapmayız desekte yapacaz

Diş kaşıyıcıyı uzun süre tutamıyo düşürüyo ama onun dışında herşeyi tutuyo çekiyo oyun halısındaki oyuncakları ağzına kadar çekiyo mesela evdeki herşeyi dağıtmaya çok hevesli bişeylere heyecanlanıyo yanına götürünce ittirip düşürüyo dağınık olan evim artık daha da dağınık 😂🤣🤣 herkesin bebeği farklı işte onlarınkinin ilgisi de farklı bişeyedir bizimkide onlarınkinin yaptıklarıyla ilgilenmiyodur yapamıyodur büyük ihtimal
Benim ki de öyle. Bı kaç aya ciddi güvenlik önlemleri almak gerekecek evde. Bütün dolaplar çekmeceler potansiyel tehlike olarak gözükmeye başladı gözüme 😊

Aynı durumdayız biberon reddi kaşık reddi var beni emerkende gülüyor emmiyor yada vızıklıyor 3 dk tutamıyorum ya göğüsümde
Napacaz cnm böyle ben de biliyorum kilo alımı az Emin’im haftaya mama diyecek eee hiç birşey almıyor bunlar ben süt allerjisi diye herşeyi kestim açlıktan bayılacam artık nasıl sütüm olsun ki bütün otları yiyiyorum Humana çayı içiyorum ama süt ürünlerini kadar süt yapan birşey yok bak 4 gündür savaşıyorum bugün de verdim yine ittirdi biberonu zorlarsam yine kusacak rabbim yavrularımızın rıskını verecek inanıyorum inş sütümüz çok çok olup onlara yetecek

Benim ki de öyle. Bı kaç aya ciddi güvenlik önlemleri almak gerekecek evde. Bütün dolaplar çekmeceler potansiyel tehlike olarak gözükmeye başladı gözüme 😊
🤣🤣 evet tam kaç aylık seninki? Sırt üstü yatmayı sevmiyo kucakta olup ya da oturup bişeylere saldırmak istiyo oturtmadığımız için kucaktan oynatıyoruz bişeylerle yada sıkılana kadar oyun halısı.Ama yüzüstü durup oynamıyo mesela

Ameliyathanede çok ağlamış yaa çıktığında iç cekiyo agliyodu. Ben olmayınca yabancı biliyo herkesi. Kucağıma aldim sakinleşti. Şuan 5 saat oldu yaptirali ağlaması olmadi evde hiç. Hâlinden memnun umarım böyle devam eder.
Ayyy kıyamam yaaa nasıl acımıştır canı neyse ki geçti bitti şükür darısı bize inş

"buradaki bazı arkadaşlar"a ilginç gelmedi. Kendi bebeğimizin beceriksizliğiyle dalga geçtik :)

Bende senin gibi düşünüyorum canım daha önce oturmaya çalışmazdı şimdi uğraşıyor ayaklarının üzerine basmazdı sindi biraz basıyor bence onlara göre hareket etmeli en iyisini onlar biliyor
Cnm düşünsene geçen ay böyle bir istekleri var mıydı yoktu kucak istiyorlardı şimdi oturmak zaten onlar bizi yönlendiriyor her koşulda hastalanınca bile belli ediyorlar bir şekilde yada keyfi yerindeyse bunu da belli ediyorlar biraz önce oturttum öyle mutlu ki görmen lazım valla ben geçmişte gördüğüm insanlardan biliyorum o nedenle bu konuya pek katılmıyorum isteyen tabiki de istediğini yapar

🤣🤣 evet tam kaç aylık seninki? Sırt üstü yatmayı sevmiyo kucakta olup ya da oturup bişeylere saldırmak istiyo oturtmadığımız için kucaktan oynatıyoruz bişeylerle yada sıkılana kadar oyun halısı.Ama yüzüstü durup oynamıyo mesela
4 ay 2 günlük benim ki. Ben oturtuyorum ya. Bı çok yerde oturtun diyor, doktor da oturtabilirsiniz dedi, çocuk da istekli. Bebek arabasının içine babynesti soktum onun içine oturtuyorum. Dört taraftan yumuşak olduğu için rahat oluyor bebeği de sıkıştırıyor. Arabayla da her yere gezdiriyorum onun evin için de. Taht gibi oldu 😁

"buradaki bazı arkadaşlar"a ilginç gelmedi. Kendi bebeğimizin beceriksizliğiyle dalga geçtik :)
Yaaa kuzucuğuna beceriksiz demeee yerim onuuu her çocuk farklı şeye ilgi duyar onunla ilgilenir beceriksizlik değilki okurken gördüm dayanamadım Serra’ya🙈😘

Son düzenleme:
4 ay 2 günlük benim ki. Ben oturtuyorum ya. Bı çok yerde oturtun diyor, doktor da oturtabilirsiniz dedi, çocuk da istekli. Bebek arabasının içine babynesti soktum onun içine oturtuyorum. Dört taraftan yumuşak olduğu için rahat oluyor bebeği de sıkıştırıyor. Arabayla da her yere gezdiriyorum onun evin için de. Taht gibi oldu 😁
Ben oturtmaya korkuyorum yaa doktoruna da sorucam kontrole gidince ama oturt dese de oturtmam gibi😂😂.Taht a çok güldüm 😂😂

Back
X