Evet yapabilirsin ama sürekli bunun için çabalamak, düzenleme yapmak da yorucu. İsimi kolaylastiracak oyuncaklar istiyorum ama çok kısır bir donemdeyiz galiba. becerileri tam gelişmediği için alternatifler çok sınırlı. Yoksa teknolojik oyuncaklar harici klasik oyuncaklar için geçerli değil bu fikrim. Tabiki oyuncağa ihtiyacı var bebek, araba ,lego gibi klasik şeyler gayet uygun bence ama bu aylar için secenek yok işte. Sürekli annenin kurduğu oyunu oynaması da doğru degil, kendi kendine oyun kurma becerisi de geliştirmesi lazim. İkeanin oyuncaklari güzel gibi bu anlamda. Helezon var mesela önümüzdeki aylarda oynayabilir bence onunla. Bı de benimki son zamanlarda dolaptaki magnetlere dokunmaya, hareket ettirmeye çalışıyor. Şöyle bi şey buldum onun ilgisini çeker diye. Şimdi daha amacına uygun oynayamaz ama en azından benim gozetimim de sağa sola ittirir karşisina koyunca.
Yazı Tahtası Bulmaca Eğitici Oyuncak Eğitim Seti Kampanyali en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
m.n11.com