2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Cok onemli bilgiler. Dikkat ederiz daha cok

Bu dedigine katiliyorum. Cunku ben de altini degistirirken ya da banyo oncesi biraz citcitli badi ile tutuyorum normalden daha cok hareket ediyor. Ayaklarindan destek alip kalcasini kaldiriyor, kendini yukari itiyor vs ama giyinikken daha az yapiyor.
Ev isisi nasil sizin bacaklar ciplak usumuyor mu? Ben cevremdekilere laf anlatamiyorum üşür de üşür..

Bak söylemeyi unuttum sen diyince aklıma geldi. Ben hep patikli tulum giydiriyorum. Bugün de üzerinde öyle bir tulum vardı. Hiç sağlıklı bulmadı doktor. Ayaklı tulum giydirme dedi. Ben de senin gibi çıtöıtlı bıdyle dursun istiyorum ama üşür mü acaba

Çok iyiymiş ohhh çok şükür siz atlattınız darısı bize inş valla ben 40 yapalım demiştim eşim istemedi ondan sonra zaten sağlık sorunları oldu artık daha büyümeden yapsak iyi olur
Amin sağlıkla kolaylıkla atlatırsın inşallah canım. Ben doğduğu zaman istedim vücut kendini toparlasın otursun ki yanlış bir şey olmasın diye 2.aylik olsun öyle dedi bende 2 ay bitti 1 hafta sonra yaptırdım dedim dönmeye başlamadan olsun belki acır falan sende biran önce yaptıranın çok büyük rahatlık ve kolaylik

Ev o zaman çok sıcak ben de tek kat giydiriyorum ama yelek de giydiriyorum muhakkak bizim ev de aslında sıcak ama artık havalar ısınıyor yavaş yavaş inçe giydirilebilir burda çoğu dönemiyor bence çocuk bi sıkıntı yoksa zamanı gelince herşeyi yapıyor aceleye gerek yok tabi uğraşmak ilgilenmek gerek

24 derece. Eşimi ancak ona ikna edebildim. Ben şort atletle geziyorum evde onun da öyle üşüdüğünü sanmiyorum. Bizim halkın pimpirikliği o. Daha hiç hasta olmadı ilk dogdugundan beri böyle. En azından dediğin gibi alt değiştirme sirasinda bi 15 dk antrenman yaptırılabilir.

3 kiz kardesiz 3umuzde orda dogduk. Buyuk dogumda. Orasıydı demi cnm

Valla ben küvete su dolduruyorum dirseğine bebeğinin kafasını yerlestiriyorum ayaklarıyla suda oynuyor bende yavaş yavaş yıkıyorum ama eşimle yıkıyoruz o da göğsüne su döküyor falan çok eğleniyoruz. Mümkünse öyle yıka sende oğlum bayılıyor çıkarınca ağlıyor

Bizim de 24 derece ve cift kat giydi son 1 haftaya kadar hep. Simdi bastan cift kat alistirdik o yuzden bir anda da inceltemedim yavas yavas artik evet ciplak durmayi cok seviyor zaten, Allahtan yaz da geliyor.

Bence bizim kültürümüzde çocuk bakmak deyince tek anladığımız giydirmek ve yedirmek. Hepimizin içine işlemiş bu. Ben de mesela 2 saatte bir emzirmek için memeyi ağzına tikip duruyordum çocuğun. Geçen doktor dedi yenidogan gibi emmesini bekleme 4 saatte bir emzir dedi. O zaman idrak ettim cocuga belki baskı yapa Yapa meme reddine ben sebep oldun. Yani kafadaki o kalıpları sorgulamak gerekiyor biraz. Yabancı filmlerde dizilerde bebekler hep yarı çıplak üstelik bizden çok daha soğuk coğrafyalarda yaşıyorlar. Onların çocukları üsumuyor da bizimkiler neden üşüyor. Tamamen alışkanlıkla ilgili. Hazır havalar da isinacakken kademeli olarak alisabilirler bence.

valla çalıştırcaz işte kuzum. Ben de bekliyordum kendi dönecek diye. Çalıştırmak gerekiyormuş. Yada işte tutması için eline bişeyler vermek gerekiyormuş sürekli.
Aşağıdaki hale geliyor kendisi ben diğer ayağını atıp dönmesine yardım etmeliyim yani doğru mu anlamışım?
canm kız bebekte nasıl alınıyor idrar tahlili ben hiç bilmiyorum. zordur yaa
Genital bölgeye poşet gibi birşey yapistiriyorsun. bazen içine denk gelmiyor akip gidiyor. Ilk gun tek seferde almistim ama bugün 3.denemede basardik.
patikli tulumu hareketlerini kısıtlar kasar diye mi giydirme dedi yoksa ayakları açık kalsın birşey mi giydirme dedi?
Ay ne soru sordum ya

Eklentiler

• 20190328_100827.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 51
bizim ev de 23-24 derece genelde. Merkezi sistemle ısınıyoruz kendimiz ayarlayamıyoruz. Ben zaten serraya doğduğundan beri hiç yelek patik giydirmedim şapka eldiven takmadım. Kısa kollu body ve ince tulumlar giydirdim. Sıcak sevmiyor ama çıtçıtlı body de az mı olur bilemedim. Yani bana desen ben de duramam evde öyle bir kıyafetle üşürüm :) dediğin gibi kısa süreli antrenmanlar yaptırılabilir. Zaten egzersiz verdi 20şer tane sabah öğlen akşam yaptıracağız bakalım.

Benimkide çok seviyo çıkarınca ağlıyo ama işte kız olduğu için enfeksiyon kapma riski yüksek diye ben tedirgin oluyorum filede yıkıyorum küvette yıkasam çok mutlu olur o yüzden istiyorum

canım verdiği egzersizlerle ilgili fotoğraflar çekip size atayım isterseniz. Tarif edemedim bu akşam fırsatım olursa çekerim inşallah. Patikli tulumu hareketlerini kısıtlar bacağını kasar diye giydirme dedi evet. Biraz büyük giydirdiğimi kasmadığını söyledim. Olsun giydirme dedi :))) ama ben çok seviyorum patikli tulum ve önümüzdeki aylar için de bir dolu yepyeni patikli tulumumuz var

Sen her kakadan sonra altını yıkıyodun ama dimi ben sadecr eşim varken yıkayabiliyorum bir de suyun içine akan şampuan da ph dengesini bozarmı enfeksiyona o da sebep olur ya.Ben çok mu evhamlıyım

Sen her kakadan sonra altını yıkıyodun ama dimi ben sadecr eşim varken yıkayabiliyorum bir de suyun içine akan şampuan da ph dengesini bozarmı enfeksiyona o da sebep olur ya.Ben çok mu evhamlıyım
evet her kakadan sonra yıkıyorum canm. kaka yapmasa da gün içinde 1-2 kere bez değiştirirken yıkıyorum. şampuanın akmasında sakınca olmaz ki biz o şampuanla vücudunu da yıkıyoruz. Vücudunu yıkarken de genital bölgesine akıyor zaten. siz hiç mi şampuan değdirmiyorsunuz alt kısmına?

Miray da yapamıyor canım birkez sırt üstü iken yüzüstü dönmüştü birdaha tekrar etmedi üzülme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…