2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
bizimde boyle hatta bazen renk koku mukus daha kotu oluyo ama dr ne fotolara bakti ne bise sordu senin yediklerinle alakali dedi okadar

b benim kiziminda 5 gun sonra 4u bitecek ama hala yuz ustu donmuyor yana falan donuyor popisunu ayaklarini kaldirip okadar biz oturtmuyoruz ama surekli oturmak istiyor bi kac gundur kucahimda yatik hafif otirur gibi tutuyorum kalkip dikleniyo dik oturuyo yaslanmadan ayakta tutunca adim atiyor normalde ilk aydam sonra kaybolmasi gerekirmis bu reflrksin dr herseyi normal dedi hatta ilk muayenede kaslari col sıkıydi imkani yok.istemezse kolunu bacagini uzatamazdik bir ay sonra tekrat kontrol edeyim fizik gerekrbilir demisti muayenede bise demedi eskisi kadar olmasada hala sıki biz cok kuvvetli diyorduk bilmiyorum kafama takiliyor elleriyle cok oyniyor artik oynamadigi zaman uyurken falan hala yumruk yani normal mi bilemiyorum

yaa annemde hep der durur ayakli tulum giydirme kilotlu corap giydirme diye bende cok severim

haklisin canim ya almanyadayim burda bebeleri gorsen allahim pusete koyuyolar mont sadece yuz goz acik okadar esiyoki ben basim bile usuyo 8 9 ayliktan itibaren atki hak getire zaten ki cogu cocukda sapka bile yok bitek benim pusetin ortusu var gerci ben soguktan ziyade milrop kapmasin diye ortuyordum artik actim bende cok sicaga kat kat giyime karsiyim ama onlargibide rahat olamam heralde ya ev 23 derece citcitli badi ince bi tayt ustune bi tulum okadar artik odayi 25 derece yapiyoruz tek askili badi ile tutuyorum oğleye kadar sonra hop eski haline

Canm bizden önce muayeneye giren bebek için de seninki gibi bacakları sıkı dedi. Üzerine mi bastırıyorsunuz dedi. Kadın da evet kendi basmak istiyor dedi. O istesin siz bastırmayacaksınız. Yoksa fizyoterapi başlayacağız dedi.
Buarada benimkinin de eller genelde yumruk. Bu istediğimiz birşey değil dedi. Açık olması gerekiyormuş.

biz bastirmadik şimdi simdi elinden tutuyorim..ayaklarinin uzerine kalkiyor yaptirmayayim bari ama ilk ay icindeydi bize dediginde ozaman zaten bastiramazdik bide aklima takildi 8. aya kadar bastirmayinmi dedi erken emekler yurumek isterse ya benim oglan 10 aylik desteksiz yurudu

Cok Uzuldum bu kadina.ne biçim adamlar var yahu.

Canim bizim ayin 5 inde 4.ayi biticek ama.bizimide donemiyor. Ilk defa bugun oyuncagini tutup agzina goturdu oda toplasan 1 dakika. Yuz ustu yatirma olayina cok kafam takilmisti gece uykularinda cunku asla sirt ustu yatiramiyorum koydugum gibi uyaniyi oyleyken bi sorun yokmus dimi icim hic rahat deildi burda konustuklarimizdan sonra. Egzersizleri ayrintili yazarsan bende uygulamak isterim

ruhum_mavi ne güzel blgilermiş, ben de götürebilsem keşke. Benimki doğması gereken tarihe göre tam 93 günlük oluyor.
Diş kaşıyıcıyı falan uzun süre tutum ağzına sokuyor, ilgisini çeken şeyleri de ama tam tutabiliyor diyemem. Eller genelde yumruk şeklinde, yüzüstü başını hiç düşürmüyor artık ama dönme dersen düz zeminde sırt üstü yatarken sadece sağına dönebiliyor neden öyle bilemiyorum o da her zaman değil.
Biz de bastırıyoruz hatta kendisi anakucağında gövdesini yukarı itip oturur pozisyona gelmeye çalışıyor yapamazsa da tepine tepine aşağı kaydırıyor kendini. Oturmak istiyor diye kısa süre oturtuyoruz.

Aynen cnm sen yaz ben girince okurum rabbim şifa verecek merak etme inş kolay atlatırsınız darısı bize

Aynen cnm nasip olursa yaptıracam inş dediğin gibi dönmeye başlamadan atlatsak iyi olacak

Her banyoda alt kısmını şampuanlamıyorum kendi dengesini bozmaktan korktuğum için.Vücudunu yıkarken de akıyo genital bölgesine onda da tedirgin oluyorum zaten filede olduğu halde.doğduğu zaman idrar yolu enf geçirmişti o zamandan bu tedirginlik kaldı bende ne yapıcağımı şaşırıyorum

Benim oğlumda 10 ayı bitti yürüdü yaşında koşuyordu

Yaslanmadan ayakta tutunca adım atıyo dediğin yürüme refleksi gibi olan hareketmi? Benimkide yapıyo iyi değilmiymiş?

Canım çoraplı olanlar daha kullanışlı diğerleri büyümesini engelliyor diye ben de giydirmiyorum artık ilk zamanlar giydirdim

Canm yüzüstü yatırmakta sıkıntı olmadığını söyledi. Kendi doktorumuz da öyle demişti. Ben yatırmaya devam edeceğim:) egzersizlerle ilgili önceki sayfalarda bir video var onu izleyebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…