- 17 Ocak 2018
- 4.776
- 8.370
- 88
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #58.461
Canm bastırmamak gerekiyormuş. 8.ayı örnek verdi yani kendisi emeklemek yürümek isteyene kadar siz bastırmayın dedi. Bu süre 8-9.ayı da bulur 1 yaşı da bulur dedibiz bastirmadik şimdi simdi elinden tutuyorim..ayaklarinin uzerine kalkiyor yaptirmayayim bari ama ilk ay icindeydi bize dediginde ozaman zaten bastiramazdik bide aklima takildi 8. aya kadar bastirmayinmi dedi erken emekler yurumek isterse ya benim oglan 10 aylik desteksiz yurudu
Benim görümcemin kızı 8 aylıkken yürümüşbiz bastirmadik şimdi simdi elinden tutuyorim..ayaklarinin uzerine kalkiyor yaptirmayayim bari ama ilk ay icindeydi bize dediginde ozaman zaten bastiramazdik bide aklima takildi 8. aya kadar bastirmayinmi dedi erken emekler yurumek isterse ya benim oglan 10 aylik desteksiz yurudu
Adam manyak psikopat.Cok Uzuldum bu kadina.ne biçim adamlar var yahu.Eşim bana vurdu
Çok kötüyüm. Eşim temizlik konusunda aşırı takıntılı. Evde bir tane dağınık birşey görmeye tahammülü yok. Eskiden okb hastasıymış. Dışarda banklara bile oturamıyormuş pis diye. Seneler önce geçtiğini söylüyor ama bence hala devam ediyor. Halıya yeşil çay dökülmüştü. Bulaşık deterjanı ile sildim...www.kadinlarkulubu.com
Canm valla baya faydalı bilgiler edindim bugün. 3 ay sonra tekrar gideceğiz. O zaman da düzeltilmiş 6 aylık bebek gelişimini kontrol edecekler. Gittikçe size de yazarım.ruhum_mavi ne güzel blgilermiş, ben de götürebilsem keşke. Benimki doğması gereken tarihe göre tam 93 günlük oluyor.
Diş kaşıyıcıyı falan uzun süre tutum ağzına sokuyor, ilgisini çeken şeyleri de ama tam tutabiliyor diyemem. Eller genelde yumruk şeklinde, yüzüstü başını hiç düşürmüyor artık ama dönme dersen düz zeminde sırt üstü yatarken sadece sağına dönebiliyorneden öyle bilemiyorum o da her zaman değil.
Biz de bastırıyoruz hatta kendisi anakucağında gövdesini yukarı itip oturur pozisyona gelmeye çalışıyor yapamazsa da tepine tepine aşağı kaydırıyor kendini. Oturmak istiyor diye kısa süre oturtuyoruz.
Evet canm bir kere enfeksiyon geçirdiğiniz için tedirgin olmuşsun. Ama o bölgeye şampuanın değmemesi mümkün değil. Ph’ının bozulmasıyla enfeksiyon olma riski de doğru orantılı değil bence. Şampuanla köpürte köpürte yıkamadığımız sürece sadece akan suyla ph’ını bozmayız. Akan şampuanlı su da enfeksiyon sebebi olmaz diye düşünüyorum.Her banyoda alt kısmını şampuanlamıyorum kendi dengesini bozmaktan korktuğum için.Vücudunu yıkarken de akıyo genital bölgesine onda da tedirgin oluyorum zaten filede olduğu halde.doğduğu zaman idrar yolu enf geçirmişti o zamandan bu tedirginlik kaldı bende ne yapıcağımı şaşırıyorum
Öyleymiş canm. Ben de giydirmemeye özen göstercem ama arada giydiririm çok güzel giyilmemiş tulumlarımız var daha.Canım çoraplı olanlar daha kullanışlı diğerleri büyümesini engelliyor diye ben de giydirmiyorum artık ilk zamanlar giydirdim
Saol cnm. Ben konusmalarimizdan sonra sirt ustu yatirmayi denedim ama hemen uyaniyo istemio oyle yatmak cok tedirgin olmustum iyi oldu bu bilgiler saolCanm yüzüstü yatırmakta sıkıntı olmadığını söyledi. Kendi doktorumuz da öyle demişti. Ben yatırmaya devam edeceğim:) egzersizlerle ilgili önceki sayfalarda bir video var onu izleyebilirsin.
Geçen kontrolde 1 ayda 6 cm uzamıştı. Doktor şok oldu. Tekrar tekrar ölçtü. Kesinlikle her gün banyo yaptırıyor olmanızla alakalı dedi. Serra 42 cm doğmuştu şuan 62 cm. 4 ayda 20 cm uzadı.
Biz hep yikama minderinde yikiyorduk su degiyordu haliyle, su değmeden mi yıkamak gerekliymiş?Bende bu konuda napıcağımı şaşırdım file aldık yatırınca içine çöktü biraz küvet su doldukça çocuk alttan su almaya başladı biz zaten enfeksiyondan önce suyun içinde yıkıyorduk oğlumu öyle yıkardık suyun içine iki kat köpüklü yıkama minderi koyuyorduk üstüne yatırıyorduk şimdi bunu deneyeceğim bakalım duşun altında yıkıyoruz artık
canım evet bunlardan bahsediyorum süper oldu bu video :)Dildildil bu hareketi 20şer tane sabah öğlen akşam yapacağız
Canım niye ayaklı tulum giydirme dedi?bende almiyim bari ayaklı tulumBak söylemeyi unuttum sen diyince aklıma geldi. Ben hep patikli tulum giydiriyorum. Bugün de üzerinde öyle bir tulum vardı. Hiç sağlıklı bulmadı doktor. Ayaklı tulum giydirme dedi. Ben de senin gibi çıtöıtlı bıdyle dursun istiyorum ama üşür mü acaba
Ya ben de denedim de. Döndüğünde kolunu altından çıkaramıyor ve sinirleniyorBenim kiz hayatta yapmaz bas bas bağırır.
Bacaklarının rahat hareket etmesini engelliyormuş canm.Canım niye ayaklı tulum giydirme dedi?bende almiyim bari ayaklı tulum
Canm bizimki hep kalabalıkta büyüdü. Ben evdeyken de hep müzik yada tv açıyordum. O yüzden sese ve insanlara baya alışkın. Herkese gidiyor. Bugün hastanede bile herkese gülücükler dağıttı. İyi mi kötü mü bilmiyorum.Kızlar bebeğiniz, siz ve eşiniz harici birisi yaklaşıp konuşunca yırtılırcasına ağlıyor mu? Bizimkisi 3 haftadır falan öylemisafirin gelmesi veya bir yere gitmek eziyet oluyor Teyzemden, annemden, hastanedeki insanlardan herkesten korkuyor. hemen kucaklayıp ayağa kalkmazsam susmuyor. Kokumu alınca sakinleşiyor ❤ acaba güvenmiyo mu? Bırakır falan diye mi korkuyor? Bu durumu nasıl çözücem? Televizyon açmıyoruz 2 haftadır. Telefondan da müzik açınca korkuyor
Hem iyi hem kötü kuzum. Ne bileyim o kadar olmasa da ağlamasa iyiydi. Bizimde doğduğundan beri tv acıktı, kalabalık değildik ama.Canm bizimki hep kalabalıkta büyüdü. Ben evdeyken de hep müzik yada tv açıyordum. O yüzden sese ve insanlara baya alışkın. Herkese gidiyor. Bugün hastanede bile herkese gülücükler dağıttı. İyi mi kötü mü bilmiyorum.
Cnm benim oğlum da yabancı kucağına alınca öyle bir ağlıyor ki zor susturuyorum be bunu bazen babasına bile yapıyor sanırım çok görmediği için mi bilemedimHem iyi hem kötü kuzum. Ne bileyim o kadar olmasa da ağlamasa iyiydi. Bizimde doğduğundan beri tv acıktı, kalabalık değildik ama.
Böyle çok zor oluyor. Emzirme odasında bir çocuk azıcık ağlasa, bizimki bi yeri kopmuş gibi ondan çok ağlıyor.
Bizde denedik 4 kere falan yaptık hiç birinde elini altından çıkarmadı. Kolu falan incinir diye tedirgin oldum. Videodaki çocuk baya büyük ama bence 5 aylık falan var. Yada bizim kız küçük diye öyle geldi bilemedim.Ya ben de denedim de. Döndüğünde kolunu altından çıkaramıyor ve sinirleniyor20 kere aynı hareket hayatta yapılmaz yani
Olabilir kuzum. Benimki aşırı babacı. Onunla konuşuyor, gülüyor, oyun oynuyorlar, kıpır kıpır maşallah. Ama bizden başka herkeze seninki gibi.Cnm benim oğlum da yabancı kucağına alınca öyle bir ağlıyor ki zor susturuyorum be bunu bazen babasına bile yapıyor sanırım çok görmediği için mi bilemedim
inşallah canım bir de doktor söyler ama mutlaka yanınıza bir beden byük bez ve eve kantaron yağı alın(pipisi daha çabuk iyileşsin diye dökülüyor ve bezde yapışmasın diye beze sürülüyor)Aynen cnm nasip olursa yaptıracam inş dediğin gibi dönmeye başlamadan atlatsak iyi olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?