- 17 Ocak 2018
- 4.776
- 8.370
- 88
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #58.341
Valla sinir oluyorum zaten doktorların bu görüş ayrılıklarına ve çelişkili önerilerine. Sanırım senin yerinde ben olsam ben de spreyin üzerinde bariz bir şekilde yazan uyarıyı dikkate alırdım ve kullanmazdım.Evet doktora uymak lazim tabi. ama bize geçen burun spreyi vermişti dışında 3 yaş altındaki çocuklara kullanmayiniz yaziyordu bende vermedim Valla. Niyeyse yazılana çok takılıyorum bende ya ilaçlarda.
Aynısı bize de oldu bigün acile gittik acil doktoru burun spreyi yazmıştı kendi doktorumuza sormadan kullanmamıştım iyiki kullanmamışım.Gittiğimizde doktor kullanmadınız dimi 1 yaş altında kullanılmıyo falan diye anlatmıştı.Evet doktora uymak lazim tabi. ama bize geçen burun spreyi vermişti dışında 3 yaş altındaki çocuklara kullanmayiniz yaziyordu bende vermedim Valla. Niyeyse yazılana çok takılıyorum bende ya ilaçlarda.
Cnm valla ara ara oluyor ben de anlamış değilim yediğim birşey mi dokunuyor çözemedim ama ilk 3 gün baya sıkıntılı oldu bi ishal bi kabız oldu yapamadı filan şimdi iyi gibi
Ya cnm bizim süt allerjisi var ben bir haftadır tamamen kestim ama hala mukuslu yapıyor sizin ne çıktı mukuslu olduğu için ben de sorayım doktora Cuma günüMukuslu ve lökositliydi kuzum. Ondan kullandik
Cnm çok geçmiş olsun rabbiö ailesine bağışlasın o yavruyuyegenimin sonucu cikti ve kötü sonucu cok üzgünüm kemik iligi kanseri daha 2.yas gününü bile kutlayamadi
saol cnm Allah razi olsnCnm çok geçmiş olsun rabbiö ailesine bağışlasın o yavruyu
Bize verdi valla 3 gün kullan demişti sabah akşamdı ama ben bir kaç kere sıkmıştım ne bileyim ya bizim sıkıntılı geçmişti korkudan ne dediyse yapmıştımAynısı bize de oldu bigün acile gittik acil doktoru burun spreyi yazmıştı kendi doktorumuza sormadan kullanmamıştım iyiki kullanmamışım.Gittiğimizde doktor kullanmadınız dimi 1 yaş altında kullanılmıyo falan diye anlatmıştı.
Lökosit var dedi doktorumuz canım. Mide ve bağırsak sorunu var bizdeYa cnm bizim süt allerjisi var ben bir haftadır tamamen kestim ama hala mukuslu yapıyor sizin ne çıktı mukuslu olduğu için ben de sorayım doktora Cuma günü
Ana bizim sürekli böyle ben çok kesmemiştim diyedir diye düşünmüştüm ilk zamanlar ama bir haftadır tamamen kestim süt ürünlerini ona rağmen var belki biliyorsun biz bronşiolit geçirdik 3 kez belki balgamdır diyodum ama bi bakmak gerek peki gaita tahlili nasıl verdiniz cnm hastanede yapmasını mı bekledinizLökosit var dedi doktorumuz canım. Mide ve bağırsak sorunu var bizde
Biz varız cnm hala tutamıyorKızlar bebegim 94 günlük hala oyuncakları tutmuyo normal midir bizim gibi olan var mı
Evet kuzum akşama kadar bekledik. Bence sende yaptır. 45 dakikaya çıkıyor sonuçlarAna bizim sürekli böyle ben çok kesmemiştim diyedir diye düşünmüştüm ilk zamanlar ama bir haftadır tamamen kestim süt ürünlerini ona rağmen var belki biliyorsun biz bronşiolit geçirdik 3 kez belki balgamdır diyodum ama bi bakmak gerek peki gaita tahlili nasıl verdiniz cnm hastanede yapmasını mı beklediniz
Aynı sprey değildir belki canım bize verdiği çocuk içindi bebek değil ondanBize verdi valla 3 gün kullan demişti sabah akşamdı ama ben bir kaç kere sıkmıştım ne bileyim ya bizim sıkıntılı geçmişti korkudan ne dediyse yapmıştım
Bizimkinde de az lökosit yazıyo doktora gösteremedik henüz.Lökosit var dedi doktorumuz canım. Mide ve bağırsak sorunu var bizde
Cnm bizim de hastalıktan dolayı kilo alımıKızlar bugun 4 aylık kontrolumuz ve asılarımız vardı. Kızım 400 gr almış koskoca ayda son 1 haftası hastaydık ama. Hemşire 10 gun sonra tekrar kontrole çağırdı haftalık min 150 gr almassa mamaya başlıcax galiba :/
Beklemek sıkıntı ya neyse yaptırırız ozaman çünkü biz malum hastanede yattık çıktık ama 3 aydır neredeyse her hafta hastanelere gittik geldik olabilir her türlü mikrop var oralardaEvet kuzum akşama kadar bekledik. Bence sende yaptır. 45 dakikaya çıkıyor sonuçlar
Yok kuzum bizim de çocuk içindi hatta beni uyardı dr içeriğini okuyup vermemezlik etme demişti ben de vermiştim ama 3 günde en fazla 3 kere sıkmışımdır neymiş burun enfeksiyonunu engelleyip grıbi geçiriyormuş iyi de zaten kendiliğinden geçiyor biraz uzuyor hepsi bu ben o nedenle doktoru değişmeyi bile düşündüm çok ilaç yazıyor sanki ya başında ki Konak için bile kortizonlu krem yazmıştı iki tane sürmedim attım boşuna da aldımAynı sprey değildir belki canım bize verdiği çocuk içindi bebek değil ondan
Ertelemeyin kuzum aman artmasinBizimkinde de az lökosit yazıyo doktora gösteremedik henüz.
Bizde 1.5 aydır her hafta bir veya iki kere gidiyoruz ama napalim canım. Daha kötü olmalarından iyidir. Inşallah biseyi yoktur.Cnm bizim de hastalıktan dolayı kilo alımı
Beklemek sıkıntı ya neyse yaptırırız ozaman çünkü biz malum hastanede yattık çıktık ama 3 aydır neredeyse her hafta hastanelere gittik geldik olabilir her türlü mikrop var oralarda
İştahlarını soruyor canımCnm valla ara ara oluyor ben de anlamış değilim yediğim birşey mi dokunuyor çözemedim ama ilk 3 gün baya sıkıntılı oldu bi ishal bi kabız oldu yapamadı filan şimdi iyi gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?