2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Uzun süreli olmadığı sürece bu ekrandan bişey olmaz heralde ama tv izletmemek sadece renkli geçişlerden dolayı değil çamaşır makinesi renksiz ama onu da izlemeleri problemlere yol açıyo

Gecmis olsun cnm

Ahhhh kuzuumm çok geçmiş olsun. Allah yardımcınız olsun inşallah iyileşmiştir kuzucuğun kendiliğinden de antibiyotiğe gerek kalmaz

Inşallah artar canım zor biliyorum ama gönlünü rahat tutmaya çalış iyi düşünmeye çalış geçecek sütun artacak de ve mümkünse dışarı çok çünkü dışarıda sürekli meme istemiyorlar ve sende keyif aldığında süt artıyor

Benim bildiğim kadarıyla zaten bebeklerimizde şuan demir eksikliği yok d vitamini içinde aynı şey geçerli mesela , ileride 1 yaş için demir eksikliği olmasın depolardan demir ve d vitamini eksilmesin ihtiyacı olan kadar dışarıdan simdi destek verelim diye kullanmalıyız. Çünkü büyüme hızları ve sütten yemeğe geçiş evresi sırasında aldiklari demir yeterli olmayacak

Biz de 5.ayda başlayacağız ama mama da aldığımız için başlıyoruz. Yani doktorumuz diyor ki mama alarak zaten bir şekilde ek gıdaya başlamış oldu. Yoğurt ve meyve püreleriyle başlamanın bir sakıncası yok diyor. Sadece anne sütü alıyor olsaydı 6.aydan önce başlatmazdım dedi.

Kum mu döküyormuş kum dökmek çok sancılı olmaz mı ya. Ben 2 kere döktüm hatta ikincisini doğumdan sonra döktüm öldüm ağrıdan. Bebeklerde öyle olmuyor mu acaba?

gecmiş olsun rabbim.şifa versin inslh

Doktorumuz kullanmayın dediği için kullanmıyoruz biz. Herkes kendi doktorunu dinlesin tabii ki.

ruhum_mavi şu yazıyı görünce aklıma sen geldin.
Canm yine aynı şeyi söyleyeceğim ama doktorumuz ilk gittiğimiz gün her gün banyo yaptırıyorsunuz demişti. O zaman serra 2 haftalıktı ve 1900 gramdı. Havalar da çok soğuktu. O günden beri her gün yıkıyoruz. Doktor ne derse onu yapıyoruz valla. Şimdilik bir zararını görmedik banyonun. Doğrudur belki de yazılan bilmiyorum ki.

Evet doktora uymak lazim tabi. ama bize geçen burun spreyi vermişti dışında 3 yaş altındaki çocuklara kullanmayiniz yaziyordu bende vermedim Valla. Niyeyse yazılana çok takılıyorum bende ya ilaçlarda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…