- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #58.361
Ya sorma çokağır birşey. 1 haftadır arada ağlama krizlerine giriyor biz hep gaz sancisi sanıyorduk sonra baktık gaz gibi değil tahlil yaptık ve şok oldumKum mu döküyormuşkum dökmek çok sancılı olmaz mı ya. Ben 2 kere döktüm hatta ikincisini doğumdan sonra döktüm öldüm ağrıdan. Bebeklerde öyle olmuyor mu acaba?
Amin canım inşallahgecmiş olsun rabbim.şifa versin inslh
Canım hasta olmazsam yarın inş okuyayım okuyunca yazarımkizlar yasin okuyabilen varsa okurmu yegenim icin.toplamda 500 kişi okuyacak
Ben ilk çocuğumda Ağustos doğumlu hergün yıkıyordum kesinlikle boyunun uzamasında büyümesinde çok faydası var şimdi kızımı 1 gün arayla yıkıyorum ama havalar ısındı artık hergün yıkamaya başlarımCanm yine aynı şeyi söyleyeceğim ama doktorumuz ilk gittiğimiz gün her gün banyo yaptırıyorsunuz demişti. O zaman serra 2 haftalıktı ve 1900 gramdı. Havalar da çok soğuktu. O günden beri her gün yıkıyoruz. Doktor ne derse onu yapıyoruz valla. Şimdilik bir zararını görmedik banyonun. Doğrudur belki de yazılan bilmiyorum ki.
Geçen kontrolde 1 ayda 6 cm uzamıştı. Doktor şok oldu. Tekrar tekrar ölçtü. Kesinlikle her gün banyo yaptırıyor olmanızla alakalı dedi. Serra 42 cm doğmuştu şuan 62 cm. 4 ayda 20 cm uzadı.Ben ilk çocuğumda Ağustos doğumlu hergün yıkıyordum kesinlikle boyunun uzamasında büyümesinde çok faydası var şimdi kızımı 1 gün arayla yıkıyorum ama havalar ısındı artık hergün yıkamaya başlarım
Bizimki lazer di sanırım ben bakamadım kesilirken. Lokal di pipisine iğne vurdular 10 dakika sonra çağırdılar 15 dakika işlem sürdü dikiste attılar. Kasım annelerin de apart tan bahsettiler aparat taktılar dikis falan olmadı dedi ama ben o işlemi bilmiyorum. Bence tam zamanı canım geç kalma derim. Sünnetten sonra benim bebegim 8 buçukta gece uykusuna geçiyor önceden 12 de zorla geçerdi.Sünnet yapanlar hangi teknikle yaptırdınız lazer de varmış sanırım ve anestezi aldı mı yoksa lokal mı yaptırdınız ben artık olsun istiyorum büyüdükçe daha zor olacak gibi
Kesinlikle bende inanıyorum yani su boy uzatır maşallahGeçen kontrolde 1 ayda 6 cm uzamıştı. Doktor şok oldu. Tekrar tekrar ölçtü. Kesinlikle her gün banyo yaptırıyor olmanızla alakalı dedi. Serra 42 cm doğmuştu şuan 62 cm. 4 ayda 20 cm uzadı.
Lokal anestezi ile dikisli sunnet oldu cnmSünnet yapanlar hangi teknikle yaptırdınız lazer de varmış sanırım ve anestezi aldı mı yoksa lokal mı yaptırdınız ben artık olsun istiyorum büyüdükçe daha zor olacak gibi
Aynen cnm inş yoktur birşey yoktur bugün yine ishaldi ben de çözemedim ne olduğunuBizde 1.5 aydır her hafta bir veya iki kere gidiyoruz ama napalim canım. Daha kötü olmalarından iyidir. Inşallah biseyi yoktur.
İştahlarını soruyor canım
Tabi ki öyle doktorun içine sınıyorsa söylediği seni ikna ediyorsa istediğini yaparsın sonuçta çocuk senin beni ilgilendirmez ben burda olma amacımıza alakalı bildiğimi aktarıyorum sonuçta herkes doğru bilemezDoktorumuz kullanmayın dediği için kullanmıyoruz biz. Herkes kendi doktorunu dinlesin tabii ki.
Anladım cnm en iyi aslında bu şekilde olan nw bileyim herkes birşey diyo şunu yap daha iyi filanLokal anestezi ile dikisli sunnet oldu cnm
Cnm bizimde mukuslu kaka sikayetimiz oldu lokosit varmis onun icin bi tedavi olduk baktim duzelme yok yine test verdik bu sefer parazit varmis hala tedavideyiz haftaya yine kontrol bunun yaninda nolur nolmaz sut diyetine de basladim bu diyet de 15 gun olmadan belli olmazmis sonucu. Sende bence ihmal etme ver bi test rahatla evine yakin hastane varsa yarim saatte ulasmasi gerekiyor. Biz baska bir ile gidip veriyoruz biraz sıkınti ama yapcak bisey yokAynen cnm inş yoktur birşey yoktur bugün yine ishaldi ben de çözemedim ne olduğunu
Canm yanlış anladın galiba sana ters bir şey demek istemedim. Doktorlara kızıyorum sadece. Yanlış anlaşıldıysam özür dilerimTabi ki öyle doktorun içine sınıyorsa söylediği seni ikna ediyorsa istediğini yaparsın sonuçta çocuk senin beni ilgilendirmez ben burda olma amacımıza alakalı bildiğimi aktarıyorum sonuçta herkes doğru bilemez
❤❤❤Canm yanlış anladın galiba sana ters bir şey demek istemedim. Doktorlara kızıyorum sadece. Yanlış anlaşıldıysam özür dilerim ♥
Evt cnm klasik yontem en iyisi heralde sunneti cok onemsedim galiba iyi bi profesor bulup ona yaptirdim o bu yontemle yapinca hic kurcalamadim.Anladım cnm en iyi aslında bu şekilde olan nw bileyim herkes birşey diyo şunu yap daha iyi filan
Aynen cnm ben de vermek istiyorum çünkü anlattığım gibi bir sürü mikrop var ne kadar korusakta olabiliyor valla şunu öğrendim kuZum rabbim dermansız dert vermesin oğlum 1/5 aylıkken başladı kortizonlu antibiyotikli ilaçlar solunum sıkıntısı çok fazlaydı ve anladım ki dermanı var hamdolsun o nedenle üzülmeyin tedavi olur geçer inş Allah’ın iziyle kuzunda düzelir bize yakın var aslında yarım saatte yetişir mi bilmem ama yaptırırı cnm çok saolCnm bizimde mukuslu kaka sikayetimiz oldu lokosit varmis onun icin bi tedavi olduk baktim duzelme yok yine test verdik bu sefer parazit varmis hala tedavideyiz haftaya yine kontrol bunun yaninda nolur nolmaz sut diyetine de basladim bu diyet de 15 gun olmadan belli olmazmis sonucu. Sende bence ihmal etme ver bi test rahatla evine yakin hastane varsa yarim saatte ulasmasi gerekiyor. Biz baska bir ile gidip veriyoruz biraz sıkınti ama yapcak bisey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?