2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
AliExpressten geldi kızımın cicileri önlüklere bayıldım su geçirmez cırtlı yeri bi değişik acıtmasın diye farklı

Eklentiler

• IMG_2260.webp
    29,4 KB · Görüntüleme: 50
  • IMG_2261.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 36
  • IMG_2262.webp
    38,3 KB · Görüntüleme: 57
  • IMG_2263.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 39
  • IMG_2264.webp
    40,6 KB · Görüntüleme: 50
  • IMG_2265.webp
    36,2 KB · Görüntüleme: 43
  • IMG_2266.webp
    34 KB · Görüntüleme: 41
  • IMG_2267.webp
    44,7 KB · Görüntüleme: 41
Kum mu döküyormuş kum dökmek çok sancılı olmaz mı ya. Ben 2 kere döktüm hatta ikincisini doğumdan sonra döktüm öldüm ağrıdan. Bebeklerde öyle olmuyor mu acaba?
Ya sorma çokağır birşey. 1 haftadır arada ağlama krizlerine giriyor biz hep gaz sancisi sanıyorduk sonra baktık gaz gibi değil tahlil yaptık ve şok oldum bugün tekrar yapıcaz bakalım ne çıkacak.
gecmiş olsun rabbim.şifa versin inslh
Amin canım inşallah

Ben ilk çocuğumda Ağustos doğumlu hergün yıkıyordum kesinlikle boyunun uzamasında büyümesinde çok faydası var şimdi kızımı 1 gün arayla yıkıyorum ama havalar ısındı artık hergün yıkamaya başlarım

Geçen kontrolde 1 ayda 6 cm uzamıştı. Doktor şok oldu. Tekrar tekrar ölçtü. Kesinlikle her gün banyo yaptırıyor olmanızla alakalı dedi. Serra 42 cm doğmuştu şuan 62 cm. 4 ayda 20 cm uzadı.

Sünnet yapanlar hangi teknikle yaptırdınız lazer de varmış sanırım ve anestezi aldı mı yoksa lokal mı yaptırdınız ben artık olsun istiyorum büyüdükçe daha zor olacak gibi
Bizimki lazer di sanırım ben bakamadım kesilirken. Lokal di pipisine iğne vurdular 10 dakika sonra çağırdılar 15 dakika işlem sürdü dikiste attılar. Kasım annelerin de apart tan bahsettiler aparat taktılar dikis falan olmadı dedi ama ben o işlemi bilmiyorum. Bence tam zamanı canım geç kalma derim. Sünnetten sonra benim bebegim 8 buçukta gece uykusuna geçiyor önceden 12 de zorla geçerdi.

Doktorumuz kullanmayın dediği için kullanmıyoruz biz. Herkes kendi doktorunu dinlesin tabii ki.
Tabi ki öyle doktorun içine sınıyorsa söylediği seni ikna ediyorsa istediğini yaparsın sonuçta çocuk senin beni ilgilendirmez ben burda olma amacımıza alakalı bildiğimi aktarıyorum sonuçta herkes doğru bilemez

Aynen cnm inş yoktur birşey yoktur bugün yine ishaldi ben de çözemedim ne olduğunu
Cnm bizimde mukuslu kaka sikayetimiz oldu lokosit varmis onun icin bi tedavi olduk baktim duzelme yok yine test verdik bu sefer parazit varmis hala tedavideyiz haftaya yine kontrol bunun yaninda nolur nolmaz sut diyetine de basladim bu diyet de 15 gun olmadan belli olmazmis sonucu. Sende bence ihmal etme ver bi test rahatla evine yakin hastane varsa yarim saatte ulasmasi gerekiyor. Biz baska bir ile gidip veriyoruz biraz sıkınti ama yapcak bisey yok

Canm yanlış anladın galiba sana ters bir şey demek istemedim. Doktorlara kızıyorum sadece. Yanlış anlaşıldıysam özür dilerim

Kızlar dş çıkarmada diş yerlerinde ne gibi belirtiler oluyor? Beyaz diş köklerini görüyorum sadece bşka bir belirti yok ama salyalar, iştahsızlık ve ne bulsa deli gibi ısırma durumu var.

Aynen cnm ben de vermek istiyorum çünkü anlattığım gibi bir sürü mikrop var ne kadar korusakta olabiliyor valla şunu öğrendim kuZum rabbim dermansız dert vermesin oğlum 1/5 aylıkken başladı kortizonlu antibiyotikli ilaçlar solunum sıkıntısı çok fazlaydı ve anladım ki dermanı var hamdolsun o nedenle üzülmeyin tedavi olur geçer inş Allah’ın iziyle kuzunda düzelir bize yakın var aslında yarım saatte yetişir mi bilmem ama yaptırırı cnm çok saol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…