- 10 Aralık 2011
- 1.077
- 1.503
- 333
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #58.201
Bizde dün akşam yikayamadan uyumuştu. O yüzden bu akşam baktık uykusu gelmek üzere saat7de basladik yıkamaya. Yaglarken iyjce huysuzlandı resmen hızlı hızlı giydirdik aglamasin diye.mamasini icip uykuya gectiginde saat 8 olmamisti dahaDildildil Serra yine 8’de uyuyakaldı. Banyo da yaptıramadık bu sefer. Sabahın 6’sında bıdı bıdı konuşmaya başlar kayınvalidemi aradım dedim ki sen bütün gün taş mı taşıttın çocuğuma da yine 8’de uyuyakaldı Zeynep’te durumlar nasıl?
Zeynep in 1aydir dökülüyor. Arkası kel oldu resmen ama tepe duruyor. Eli sureklj bi kafasında bi ağzında.kac kere saç aldım dudaklarından. Kesin baya saç yuttu bu çocuk.İlk 4 ay hiç saçım dökülmemişti hata hamilelikte baya bir gürleşmişti. şimdi oluk oluk akıyorhatta serra’nınkiler de dökülüyor. Bugün saçının arka kısmını tutmuş çekiyordu. Zor bıraktırdım bir baktım avcunda bir sürü saç var. Sabah kalktığımızda yatağının baş kısmında da bir sürü saç oluyor. Çok dökülür mü acaba. Zaten az bişey saçı var :)
Bu akşam cemre de 7 8 gibi uyuyakaldı resmen dua ettim uyansın diye 7 de uyuyn çocuk dediğin gibi 5 te uyanırBizde dün akşam yikayamadan uyumuştu. O yüzden bu akşam baktık uykusu gelmek üzere saat7de basladik yıkamaya. Yaglarken iyjce huysuzlandı resmen hızlı hızlı giydirdik aglamasin diye.mamasini icip uykuya gectiginde saat 8 olmamisti dahasabah 5te uyanir bizimkide.
Zeynep in 1aydir dökülüyor. Arkası kel oldu resmen ama tepe duruyor. Eli sureklj bi kafasında bi ağzında.kac kere saç aldım dudaklarından. Kesin baya saç yuttu bu çocuk.
Bu akşam cemre de 7 8 gibi uyuyakaldı resmen dua ettim uyansın diye 7 de uyuyn çocuk dediğin gibi 5 te uyanırallahtan uyandı 10-11 gibi 1 de tekrar uyudu
yaaaaaa seni yeriiimmmmmmKızlar sizi orta doğu ve balkanların afroditi cemre dural ile tanıştırayım
Evet canım başının yanındalar kafasını sağa sola çevirdiği için çok korkmuyorumYüzüstü uyurken kolları yukarda mı oluyo
nasil oldunuz canım bebek iyi mi beslenmeye başladımı.Evet canım başının yanındalar kafasını sağa sola çevirdiği için çok korkmuyorum
Kızz bu ne böyle maşallah çok tatlı. Tatil planları yapılmış galibaKızlar sizi orta doğu ve balkanların afroditi cemre dural ile tanıştırayım
Olur canım ama azda olsa götür bebek de dinlesin kuran iyi olurEvet bu aklıma gelmemişti uykusuzluktan sanırım.Bişey daha sorsam okunurken bebeğin aynı ortamda olması şart mı yan odada falan durabilirmi? Yada ben bebekle başka odadayken salonda okunabilirmi?
Ay benimde çok dökülüyor resmen tutam tutam ya. 15 gündür başladı.İlk 4 ay hiç saçım dökülmemişti hata hamilelikte baya bir gürleşmişti. şimdi oluk oluk akıyorhatta serra’nınkiler de dökülüyor. Bugün saçının arka kısmını tutmuş çekiyordu. Zor bıraktırdım bir baktım avcunda bir sürü saç var. Sabah kalktığımızda yatağının baş kısmında da bir sürü saç oluyor. Çok dökülür mü acaba. Zaten az bişey saçı var :)
Maşallah çok tatlı olmuşKızlar sizi orta doğu ve balkanların afroditi cemre dural ile tanıştırayım
Amimm canım cümlemizin inşallah.. dediğin gibi bazı şeylere sebep lazım Allah’a emanetler..rabbim kaldiramayacagimiz seylerle imtihan etmesin canim olacaksa ne yapsan oluyor kimin aklina gelir boyle bisey
Maşallah, karanlık yasa loş ortamda bazen sallaya sallaya zorla uyutuyorum ben.. uykusu gitti sanıyorım ama zor da olsa dalıyorlarSaat 5bucukta full enerji uyandık. Kahkahalar bitmiyor ama ben ama ben sürünüyorumm
Aynı taktik canım bende sallarken süt sağıyorum.. bana ayakta salllamak zor gelmiyor. Çok huysuzlandığında kahvaltı bile yaptırmazsa Tepsiye koyuyorum yemeğimi o şekilde yemeye çalışıyorum yoksa ilk zamanlar uyumasını bekliyordum iki de zor kahvaltı yapıyordumYa bende ayakta sallıyorum sallamayı hiç kesmezsem yarım saat uyuyor ama hiç indirmemeliyim.o arada bende sut sağıyorum zaten. Ana kucagkna koyuyirum 10 dakika uyiyup uyanıyor. Meme zaten gunduz emmiyor
Yaa deme öyle çok kıskandım şimdi. Bizim ki artık akşamları 7-8 gibi uyumaya başladı. Babamız perişan kızını sevemiyor diye.ben perişanım sabah 6da uyanıyoruz çünkü
Ahh yaaa, şu ataklar bitmedi gitti kuzum.Memeyi bırakınca uyanıyosa atak haftasında olabilirsiniz benimkide öyle koyduğım gibi uyanıyo
Canım dökülenler hemen geri geliyor galiba. Kardeşimde öyle olmuştu. Çok dökülüyordu ama hemen yenileniyordu
15 gündür benimde kızımında saçı dökülüyor hamilelikte benim de gürleşmişti aylardır dökülmüyordu şimdi başladı işte kızımınkiler çok ya heryer Şaç elimle çekiyorum kızımın saçlarını tutam tutam dökülüyor
Bizde dün akşam yikayamadan uyumuştu. O yüzden bu akşam baktık uykusu gelmek üzere saat7de basladik yıkamaya. Yaglarken iyjce huysuzlandı resmen hızlı hızlı giydirdik aglamasin diye.mamasini icip uykuya gectiginde saat 8 olmamisti dahasabah 5te uyanir bizimkide.
Zeynep in 1aydir dökülüyor. Arkası kel oldu resmen ama tepe duruyor. Eli sureklj bi kafasında bi ağzında.kac kere saç aldım dudaklarından. Kesin baya saç yuttu bu çocuk.
Yalnız olmadığıma sevindimAy benimde çok dökülüyor resmen tutam tutam ya. 15 gündür başladı.
Hala uyuyor ben şokSaat 5bucukta full enerji uyandık. Kahkahalar bitmiyor ama ben ama ben sürünüyorumm
Bizimki sirt ustu zaten asla uyumuyor. Yatakya diken var sanki koydugum gibi aciyo gozunu. Tamm cnm yaz mutlaka icim rahatsiz oldu simdiValla canm ben de tereddüt etmedim değil ama bizim doktor da çok sağlıklı buluyor yüzsütü yatırmayı. Perşembe günü gelişimsel pediatri bölümüne gideceğiz. Onlara da soracağım bakalım ne diyecekler. Yazarım buraya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?