- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #58.161
Cok uzuluyorum boyle seyler duyunca. Allah yardimcisi olsun hepsininkizlar kqrdesimle konustum simdi arkadasinim 1 yaşinda bebegi varmis kiz dun ona tokalar almis instada paylasmis falan aksam bebegi uyutup yatirmis 10 dakika sonra kontrol etmiski bebek yatakda kimildiyo bi bakmis kan babasi hemen kucagina almis birden baya kan akmis kulagindan bakmislar tel toka cikarmilsar hemen dra ameliyata almislar her seye hazirlikli olun demis dr iki saat ameliyatin ardindan yogun bakima almoslar uyutuyorlarmis artik duymayacak demis dr annesi bi emzirmeye girip cik.is yanina hala aylatmamis n ne kadar uzuldum sabah beri perisan olmus annesi bitane xocugum var ben becerip bakamadim diye kadin perisan olmidtur allahim korusun ben hep yutarlar yada burnuna falan sokar diye tedirgin oluyorym hic kulaga sokup boyle sey olacagi aklima gelemztel tokayi sokmis resmen gorseniz kucucuk yatiyor oyle kulagi bandasli kablolar her yerinde allahim sifa versin butun cocuklarimizi korusun rabbim
KuZum hamak demişlerdi ama onu mu denesen ya da artık büyüyorlar salıncak alabilirsin benim oğlumda uyumazdı onda yine daha iyi uyuyorduBi bebek, sabah 7 den gece 1 e kadar nasıl uyumadan dayanabilir. Aklım almıyor artık. Ayakta uyuyup düşürecem eşim olmasa. Kafamı tutamaz oldum, düşüp duruyor boynum. Sinir patlaması yaşıyorum son dakikalarda artık. Eşimde de uyumuyor. Uyumadigi gibi durmuyorda. Çıldırtacak beni.
10 gün fırsat bulamamış haliniz miHamilelik şüphesi çeken dostalar (etiketliyemedim) hemen tedirgin olmayın benim doktorum düzene girmesi 1Yili bulur demişti. Ama onleminizi alin korunun mutlaka. Birde ayıp olmazsa maşallah demek istiyorum iyi fırsat buluyorsunuzbiz walla resmen bitik durumdayız 10gunde bir anca
Canım benim ki de zaman zaman gündüz uykuya dalamiyor bı türlü. Yatağa koyar koymaz uyanıyor. Ben öyle zamanlarda yanına uzanıyorum uyanır gibi oldukça pişpisliyorum. Ben de dinlenmiş oluyorum biraz o da tam ayılmadan tekrar geçiyor uykuya. Ya da slingin varsa koy içine uyur belki. Ben başlarda o şekilde slingin içindeyken oturarak uyudum.Bi bebek, sabah 7 den gece 1 e kadar nasıl uyumadan dayanabilir. Aklım almıyor artık. Ayakta uyuyup düşürecem eşim olmasa. Kafamı tutamaz oldum, düşüp duruyor boynum. Sinir patlaması yaşıyorum son dakikalarda artık. Eşimde de uyumuyor. Uyumadigi gibi durmuyorda. Çıldırtacak beni.
Evde mi olacak canım normalde nasıl giyiyorsan öyle giy bence kısa ise kuran okunurken bişey örtersin olmadı ben de yapcam ama karar veremedim yapsam mı yapmasam mıKızlar bebeğinizin mevlütünde ne giydiniz ya da nasıl bişey giyilir kollar kapalı mı olmalı? Elbisenin boyu nasıl olmalı yardımcı olurmusunuz
Canım sen bilirsin ama fazlada uyuyormuş bebeğin Allah korusun yine öyle yatırsan bile bence 2 saat sonra uyandır ve yanından ayrılma sürekli nefesine bakYa kizlar kafam karisti simdi. Bn 1 aydir hep yuz ustu yatırıyorum sirt ustu rahat etmio hemen uyaniyi die. Cok korktum simdi bu yazilandan ne yapmaliyim
Canım gaz sıkıntımız pek olmuyor. Rahat rahat çıkarıyor. Kakasida öyle, yeni yaptı zaten. Sütte var, hatta ara ara fazlasını çıkarıyor. Ben bi yarım saat sabretsem memedeyken dalacak ama düşüreceğim korkusuyla uyuyunca koyuyorum yine uyanıyor. Çay kahve fayda etmiyor. Odamızda karanlık. Galiba benim canlı, sabırlı olmam lazım.Canm bir derdi mi var acaba Bensucuğun? Bir yeri mi ağrıyor ki? gazı falan olabilir mi yada doymuyordur falan.
Canım önce hiç böyle sıkıntımız yoktu. 9 da uyurdu en geç. Bir iki haftadır böyle. Saklanmayı da sevmez. Alıştırmadım hiç. Sakin sessiz karanlık ortamda uyurKuZum hamak demişlerdi ama onu mu denesen ya da artık büyüyorlar salıncak alabilirsin benim oğlumda uyumazdı onda yine daha iyi uyuyordu
Cnm bizde gece uykusuna gecerken cogu zaman muslinin icine koyup salliyoruz esimle. Onu seviyo uykuya daliyo bi deneyin sizde.Canım gaz sıkıntımız pek olmuyor. Rahat rahat çıkarıyor. Kakasida öyle, yeni yaptı zaten. Sütte var, hatta ara ara fazlasını çıkarıyor. Ben bi yarım saat sabretsem memedeyken dalacak ama düşüreceğim korkusuyla uyuyunca koyuyorum yine uyanıyor. Çay kahve fayda etmiyor. Odamızda karanlık. Galiba benim canlı, sabırlı olmam lazım.
Ama olmuyo işte. Uykusuz yorgunum. Sabahtan beri kucakta. Bu saate kadar pilim bitiyor.
Ishal, kusma olaydan beri düzeni değişti yaaönce 9 da uyurdu en geç hatta kendi kendine bile uyurdu.
O zaman en iyisi gelince karar vermek:)Bozimkine suan 4 6 aylik oliyor. Ama anca 1 ay daha giyer. Bn 2 tane tulumunuda 6 9 aldim iyiki oyle yapmisim ama gece uyurken giydiriyorum onlari. Tam olsun ustune diosan 4 6 ay
Kuzum gündüz uykusu yok zaten hiç, gecede yanına yatsam da fayda etmiyor. Neler neler denedim. Illa kucakCanım benim ki de zaman zaman gündüz uykuya dalamiyor bı türlü. Yatağa koyar koymaz uyanıyor. Ben öyle zamanlarda yanına uzanıyorum uyanır gibi oldukça pişpisliyorum. Ben de dinlenmiş oluyorum biraz o da tam ayılmadan tekrar geçiyor uykuya. Ya da slingin varsa koy içine uyur belki. Ben başlarda o şekilde slingin içindeyken oturarak uyudum.
Evet belki de düzeni değiştiğindendir belki denemişssindir ama gaz sıkıntısı falan olmadığından şöyle yap 2 saat falan hiç uyutma iyice yorulsun sonra emzir uyutmaya çalış ben biraz beşikte sallayarak uyutuyorum gerçi sen hiç yorulmuyorda diyorsun valla bilemedimCanım önce hiç böyle sıkıntımız yoktu. 9 da uyurdu en geç. Bir iki haftadır böyle. Saklanmayı da sevmez. Alıştırmadım hiç. Sakin sessiz karanlık ortamda uyurıshal kusma düzenini alt üst etti kızımın. Hep başına bisey geliyo düzeni bozuluyo bunaçok şükür de, ne bileyim
Tamam canım bu sefer memede uyudu gibi. Uyanırsa denerim. Teşekkür ederim ❤Cnm bizde gece uykusuna gecerken cogu zaman muslinin icine koyup salliyoruz esimle. Onu seviyo uykuya daliyo bi deneyin sizde.
Kuzum hiç saat tutmadım ben. Canı ne zaman isterse. Belli ediyo zaten. Uykuya geçmek isteyince istiyor.Evet belki de düzeni değiştiğindendir belki denemişssindir ama gaz sıkıntısı falan olmadığından şöyle yap 2 saat falan hiç uyutma iyice yorulsun sonra emzir uyutmaya çalış ben biraz beşikte sallayarak uyutuyorum gerçi sen hiç yorulmuyorda diyorsun valla bilemedimbir de kaç saatte bir emziriyorsun
Allahım bu nasıl imtihandır yazdıklarının sonunu çok zor getirdim . Görünmez kaza işte temkinli olmak lazım . Be olacağı güç belli olmuyor Allah şifa versin inşallah küçücük bedene çok üzüldümkizlar kqrdesimle konustum simdi arkadasinim 1 yaşinda bebegi varmis kiz dun ona tokalar almis instada paylasmis falan aksam bebegi uyutup yatirmis 10 dakika sonra kontrol etmiski bebek yatakda kimildiyo bi bakmis kan babasi hemen kucagina almis birden baya kan akmis kulagindan bakmislar tel toka cikarmilsar hemen dra ameliyata almislar her seye hazirlikli olun demis dr iki saat ameliyatin ardindan yogun bakima almoslar uyutuyorlarmis artik duymayacak demis dr annesi bi emzirmeye girip cik.is yanina hala aylatmamis n ne kadar uzuldum sabah beri perisan olmus annesi bitane xocugum var ben becerip bakamadim diye kadin perisan olmidtur allahim korusun ben hep yutarlar yada burnuna falan sokar diye tedirgin oluyorym hic kulaga sokup boyle sey olacagi aklima gelemztel tokayi sokmis resmen gorseniz kucucuk yatiyor oyle kulagi bandasli kablolar her yerinde allahim sifa versin butun cocuklarimizi korusun rabbim
Allah yardımcın olsun canımKuzum hiç saat tutmadım ben. Canı ne zaman isterse. Belli ediyo zaten. Uykuya geçmek isteyince istiyor.
Yorulma gibi bi durumu yok, anlayamiyom nasıl bi bebek yaabenim bile halim kalmıyor. emzirirken eşim başımı tutuyor, yoksa düşüp kalacam.
Çok sağol kuzum ❤Allah yardımcın olsun canım
Ah kuzum kıyamam ona. Bir an önce normal düzenine döner inşallah annesi. Nazlı kızCanım gaz sıkıntımız pek olmuyor. Rahat rahat çıkarıyor. Kakasida öyle, yeni yaptı zaten. Sütte var, hatta ara ara fazlasını çıkarıyor. Ben bi yarım saat sabretsem memedeyken dalacak ama düşüreceğim korkusuyla uyuyunca koyuyorum yine uyanıyor. Çay kahve fayda etmiyor. Odamızda karanlık. Galiba benim canlı, sabırlı olmam lazım.
Ama olmuyo işte. Uykusuz yorgunum. Sabahtan beri kucakta. Bu saate kadar pilim bitiyor.
Ishal, kusma olaydan beri düzeni değişti yaaönce 9 da uyurdu en geç hatta kendi kendine bile uyurdu.
Inşallah kuzuumm benim❤❤Ah kuzum kıyamam ona. Bir an önce normal düzenine döner inşallah annesi. Nazlı kız
enfeksiyonu gecnişmiydi canimBi bebek, sabah 7 den gece 1 e kadar nasıl uyumadan dayanabilir. Aklım almıyor artık. Ayakta uyuyup düşürecem eşim olmasa. Kafamı tutamaz oldum, düşüp duruyor boynum. Sinir patlaması yaşıyorum son dakikalarda artık. Eşimde de uyumuyor. Uyumadigi gibi durmuyorda. Çıldırtacak beni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?