- 15 Aralık 2018
- 3.231
- 2.669
- 83
- Konu Sahibi Sezerbusra21
- #58.181
Evet kuzum çok şükür geçmiştienfeksiyonu gecnişmiydi canim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet kuzum çok şükür geçmiştienfeksiyonu gecnişmiydi canim
amin bende cok uzuldum yogun bakimdan cikmis cok sukur ama kulagi hic duymayacakmis bebeklerde dusuk.ihtimal yemilenebiliyormus ama dusuk musCok uzuluyorum boyle seyler duyunca. Allah yardimcisi olsun hepsinin![]()
cok sukur acaba onfan mi diyecektim bu illet tekrarlar canim inslh sizde bidaha olmazEvet kuzum çok şükür geçmişti
Amin canım inşallah olmaz inşallah. Allahım yavrularımıza sağlık, huzur versin ❤ bizlerede ❤cok sukur acaba onfan mi diyecektim bu illet tekrarlar canim inslh sizde bidaha olmaz
Canım dökülenler hemen geri geliyor galiba. Kardeşimde öyle olmuştu. Çok dökülüyordu ama hemen yenileniyorduİlk 4 ay hiç saçım dökülmemişti hata hamilelikte baya bir gürleşmişti. şimdi oluk oluk akıyorhatta serra’nınkiler de dökülüyor. Bugün saçının arka kısmını tutmuş çekiyordu. Zor bıraktırdım bir baktım avcunda bir sürü saç var. Sabah kalktığımızda yatağının baş kısmında da bir sürü saç oluyor. Çok dökülür mü acaba. Zaten az bişey saçı var :)
rabbim kaldiramayacagimiz seylerle imtihan etmesin canim olacaksa ne yapsan oluyor kimin aklina gelir boyle biseyAllahım bu nasıl imtihandır yazdıklarının sonunu çok zor getirdim . Görünmez kaza işte temkinli olmak lazım . Be olacağı güç belli olmuyor Allah şifa versin inşallah küçücük bedene çok üzüldüm
evde olacak canım.Uzun kollu mu giymek lazım peki?Evde mi olacak canım normalde nasıl giyiyorsan öyle giy bence kısa ise kuran okunurken bişey örtersin olmadı ben de yapcam ama karar veremedim yapsam mı yapmasam mı
Memeyi bırakınca uyanıyosa atak haftasında olabilirsiniz benimkide öyle koyduğım gibi uyanıyoCanım nazlanıyor. Bazen konusuyo, bisiler anlatiyo, bazen emiyo, bazende nazlanıp duruyor. Belirli biseyi yok yani. Bizim hiç gaz sıkıntımız olmuyo çok şükür, rahat rahat çıkarıyor. Nazlanmasi da uykudan ama tam dalamıyor. Memeyi bırakınca uyanıyor.
Düzeni tam değişti yaa. Delirecem
Kısa giyersen dediğim gibi bi hırka giyersin okunurken ben öyle yapardımEvd
evde olacak canım.Uzun kollu mu giymek lazım peki?
Evet bu aklıma gelmemişti uykusuzluktan sanırım.Bişey daha sorsam okunurken bebeğin aynı ortamda olması şart mı yan odada falan durabilirmi? Yada ben bebekle başka odadayken salonda okunabilirmi?Kısa giyersen dediğim gibi bi hırka giyersin okunurken ben öyle yapardım![]()
33 canımBiz seviyoruz oğlumun sünnetinide ona yaptırdık memnunuzkaç yaşındasın bu arada
Benim kızım 2 aydır yüzüstü uyuyorYa kizlar kafam karisti simdi. Bn 1 aydir hep yuz ustu yatırıyorum sirt ustu rahat etmio hemen uyaniyi die. Cok korktum simdi bu yazilandan ne yapmaliyim
15 gündür benimde kızımında saçı dökülüyor hamilelikte benim de gürleşmişti aylardır dökülmüyordu şimdi başladı işte kızımınkiler çok ya heryer Şaç elimle çekiyorum kızımın saçlarını tutam tutam dökülüyorİlk 4 ay hiç saçım dökülmemişti hata hamilelikte baya bir gürleşmişti. şimdi oluk oluk akıyorhatta serra’nınkiler de dökülüyor. Bugün saçının arka kısmını tutmuş çekiyordu. Zor bıraktırdım bir baktım avcunda bir sürü saç var. Sabah kalktığımızda yatağının baş kısmında da bir sürü saç oluyor. Çok dökülür mü acaba. Zaten az bişey saçı var :)
Yüzüstü uyurken kolları yukarda mı oluyoBenim kızım 2 aydır yüzüstü uyuyor
kizlar kqrdesimle konustum simdi arkadasinim 1 yaşinda bebegi varmis kiz dun ona tokalar almis instada paylasmis falan aksam bebegi uyutup yatirmis 10 dakika sonra kontrol etmiski bebek yatakda kimildiyo bi bakmis kan babasi hemen kucagina almis birden baya kan akmis kulagindan bakmislar tel toka cikarmilsar hemen dra ameliyata almislar her seye hazirlikli olun demis dr iki saat ameliyatin ardindan yogun bakima almoslar uyutuyorlarmis artik duymayacak demis dr annesi bi emzirmeye girip cik.is yanina hala aylatmamis n ne kadar uzuldum sabah beri perisan olmus annesi bitane xocugum var ben becerip bakamadim diye kadin perisan olmidtur allahim korusun ben hep yutarlar yada burnuna falan sokar diye tedirgin oluyorym hic kulaga sokup boyle sey olacagi aklima gelemztel tokayi sokmis resmen gorseniz kucucuk yatiyor oyle kulagi bandasli kablolar her yerinde allahim sifa versin butun cocuklarimizi korusun rabbim![]()
Bir tane bile boydan fotoğrafımın olmamasıKızlar bebeğinizin mevlütünde ne giydiniz ya da nasıl bişey giyilir kollar kapalı mı olmalı? Elbisenin boyu nasıl olmalı yardımcı olurmusunuz
Çok güzel olmuşsunuzzz :) elbise diz üstü mü peki.kilomdan dolayı beyaz giyemem gibi ama :)))Bir tane bile boydan fotoğrafımın olmamasıBen kolları kısa aldım kuzenim evlencek Haziran’da onun düğününde de giyerim diye. Başka bi yerde de giyerim zorunluluğun yoksa beyaz güpür elbise giy derim daha çok yakışıyor lohusa mevlüdğne. Ama ben düğüne tekrar masraf çıkmasın istedim açıkçası. Beyaz da düğünde giyilmez. Ondan böyle aldım
Gül güner nar o neden devam etmedin çok şaşırdım. Ben kendisinin yeryüzündeki en iyi doktor olduğuna inandırdım kendimi resmen. Benim bütçemi aştığı için gidemiyorum çok isterdim devamlı ona gitmeyi.Tamer parıldar, Serdar Yalman,Ümit Eroğlu, Gül Güner Nar a gittim. Meltem uzun la Oğuzhan Durmaz in adını duydum bı de öneri olarak onları da denesem mi diyorum. Sonra aman kuş mu konduracaklar çok şükür yok bı sağlık problemimiz git işte birine diyorum. Bilmiyorum yani ne yapsam
Sağol canımmmÇok güzel olmuşsunuzzz :) elbise diz üstü mü peki.kilomdan dolayı beyaz giyemem gibi ama :)))