- 20 Şubat 2018
- 525
- 744
- 103
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
evet cikmis bu kadar zaman olmasina ragmen canim.hadi insallah vardir.KIZlar inşallah bende aralık annesi olmaya talibim inşallah hamişimdir :) ovulasyon testi yaptım çift çıktı bata 5 ya da 6 gün var dua edin bana inşallah hamişimdir :) bu da ovulasyon testim hemen 10 saniyede çıktı :)
Perşembe günü gebelik testi yapacağım bugün yaptım çok belirgin bir şey çıkmadı :)
siz y8nede birakin bikac gun yapmayin eger adet gorurseniz devam edersiniz ama silik cizgi varsa muhtemelen pozitiftir.. cok mu velirsiz ikinci cizgiGünaydın kızlar benim de size bir sorum var.
Platese gidiyorum ben.bu gün nolur nolmaz diye idrar testi yaptım belli belirsiz çizgi çıktı.
Adete 4 gün var daha.
Bırakayım mı platesi.şimdi adetim sökülürse de umut etmiş olucam püff
İnşallah canım :)))))))evet cikmis bu kadar zaman olmasina ragmen canim.hadi insallah vardir.
Hayırlı olsun canım inşallah kan da da çıkarKIZlar inşallah bende aralık annesi olmaya talibim inşallah hamişimdir :) ovulasyon testi yaptım çift çıktı bata 5 ya da 6 gün var dua edin bana inşallah hamişimdir :) bu da ovulasyon testim hemen 10 saniyede çıktı :)
Perşembe günü gebelik testi yapacağım bugün yaptım çok belirgin bir şey çıkmadı :)
Evet sağlık ocağına verdim. Daha önce 15.64 çıkmıştı günüm geçmeden ama ben 3 gün üst üste silik görünce kan verdim.Saglik ocagina mi verdin canim.daha once kac cikmisti
Keseyi ilk sen gordun o zaman topikte canim hayirli olsun.kac haftaliksin.muhtemel dogum tarihi kac?Ben de aralık annesi olacam inşallah.kese göründü ama bu hafta büyüyecek mi ona bakılacak.
siz y8nede birakin bikac gun yapmayin eger adet gorurseniz devam edersiniz ama silik cizgi varsa muhtemelen pozitiftir.. cok mu velirsiz ikinci cizgi
ayy inş. canım benim. Çok bekledik bu günleri görebilmek için. Şükürler olsun ki rabbim nasip etti. Biraz daha beklerizAyniymisiz ne guzel. Saglikla kucagimiza alalim insallah canim.
Degerin 1500 leri gecince kese görunur diye biliyorum canim. Ama acele etme. Tek seferde kalp atisinida duyarsin
5 gün varken idrarda silik çizgiyi gördüm canım. Ben Avrupa yakasındayım. Gopaşa civarında iyi bir doktor bakıyorum. Bi kaç alternatif var, karar vereceğiz artık.bata ne kadar varken ogrendin idrarda? istanbul anadolu yakasinda bildigim iyi drlar var sen neredesin?
Ayy bende 2 yada 3 gun kala yapmayi dusunuyorum cikar dimi predictor early'de5 gün varken idrarda silik çizgiyi gördüm canım. Ben Avrupa yakasındayım. Gopaşa civarında iyi bir doktor bakıyorum. Bi kaç alternatif var, karar vereceğiz artık.
Çok şukür canim. Artik sabretme zamani. Bi görürsek insallah rahatlariz.ayy inş. canım benim. Çok bekledik bu günleri görebilmek için. Şükürler olsun ki rabbim nasip etti. Biraz daha bekleriz
5 gün varken idrarda silik çizgiyi gördüm canım. Ben Avrupa yakasındayım. Gopaşa civarında iyi bir doktor bakıyorum. Bi kaç alternatif var, karar vereceğiz artık.
benimde silik cikti ilk gebeligimdede oyleydi kan tahlili yaptirirsaniz iciniz rahat eder eger idrar testinde ciktiysa kandada cikar muhtemelenBelli ama silik yani.adetten önce yapmazdım ama göğüslerim de hassasiyet oldu bide kasıklarımda basınç vardı.pilates olduğu için içime sinmedi test yaptım böyle oldu.en iyisi beklemek.
Aaaa bende o hastanede volkan beyi duydum. Çok anlattılar. Emel Hanım da iyi mi? Bayan doktor olursa daha rahat olur tabiki. Siz gebe misiniz ? Yaklaşımı falan nasıl? Herşeyi detaylı anlatıyor mu? İstediğiniz zaman ulaşabiliyor musunuz ? Kusura bakmayın çok sordu sordum.Ben de genelde Gop Yeni Yüzyıl hastanesine gidiyorum çok memnunum. Dr. Emel Özdeş i bi düşün derim
Valla ben normal test yaptım. Ama benim tüp bebekti. Transferin 7. gününden itibaren idrar testinde silikte olsa gördüm.Ayy bende 2 yada 3 gun kala yapmayi dusunuyorum cikar dimi predictor early'de
Benim durumum o kadar karışık ki canım.üç aydır adet görmüyordum pko var zaten.onun üzerine doktora gittim kanda gebelik bakıldı negatif çıktı.adet söktürücü yazdı doktor, on gün içinde olursun dedi.Ve yine olmadım kendim test yaptım ikinci çizgi silik çıktı.Doktora gittim yeniden o arada gebelik oluşmuş.Beta 3000 olduğunda keseyi görürüz dedi.Ama betam 1270 deyken keseyi gördüğünü söyledi.Kaç haftalık olduğunu bile tam bilmiyoruz ama daha bu hafta dördüncü haftam büyük ihtimal.Cumartesi kese büyümüş mü ona bakılacak.Keseyi ilk sen gordun o zaman topikte canim hayirli olsun.kac haftaliksin.muhtemel dogum tarihi kac?
Anladim bende de eger olduysa tahmini yumurtlamadan 10-11 gun sonra yapsam cikar sanki insallah vardir hayirlisiylaValla ben normal test yaptım. Ama benim tüp bebekti. Transferin 7. gününden itibaren idrar testinde silikte olsa gördüm.
Aaaa bende o hastanede volkan beyi duydum. Çok anlattılar. Emel Hanım da iyi mi? Bayan doktor olursa daha rahat olur tabiki. Siz gebe misiniz ? Yaklaşımı falan nasıl? Herşeyi detaylı anlatıyor mu? İstediğiniz zaman ulaşabiliyor musunuz ? Kusura bakmayın çok sordu sordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?