• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Hayır canım ben gebe değilim ama bütün kontrollerimi Emel hanım yaptı. Alttan ultrasonla baktı. Ama hamile kalır kalmaz ilk gideceğim insan o. İnanılmaz hanımefendi ve kibar bir insan. Senin çekinmemen yada acı çekmemen için elinden geleni yapıyor :) Herşeyi çok güzel açıklıyor. Alttan muayenede rahimim ve diğer bütün üreme organlarımı bana ulturasonda tek tek gösterdi. İşini incelikle yapan samimi bi insan ve bence hastalarıyla sınırlarını da çok iyi biliyor. Kendisine de gebe kalırsam doktorum olmasını istediğimi söyledim. Bana yaşım genç henüz 25 olduğu için çok dürüst davrandı ve ilaç tedavisi falan hiç kullanmayalım dedi. Biraz bekle bakalım kışa kadar kalmazsan o zaman beraber birşeyler düşünelim dedi. Çok hoşuma gitti dürüst ve adil olması. İşinin hakkını veriyor bence :)))
Çok teşekkür ederim canım detaylı yazdığın için. Bi kere de ona randevu alayım o zaman. Allah gönlüne göre versin inş tez zamanda kucağın bebisinle dolsun

Benim durumum o kadar karışık ki canım.üç aydır adet görmüyordum pko var zaten.onun üzerine doktora gittim kanda gebelik bakıldı negatif çıktı.adet söktürücü yazdı doktor, on gün içinde olursun dedi.Ve yine olmadım kendim test yaptım ikinci çizgi silik çıktı.Doktora gittim yeniden o arada gebelik oluşmuş.Beta 3000 olduğunda keseyi görürüz dedi.Ama betam 1270 deyken keseyi gördüğünü söyledi.Kaç haftalık olduğunu bile tam bilmiyoruz ama daha bu hafta dördüncü haftam büyük ihtimal.Cumartesi kese büyümüş mü ona bakılacak.
Anladim canim.belki 5 haftalik filandir.kasim sonu filan olur.hayirli olsun canim.saglicakla kucagina ve kucagimiza aliriz insallah.

İdrar da belki çıkmaya bilir canım ya da silik de olabilir ama eğer supheleniyorsan en sağlamı kan testi
yazarım cnm ben asagıdan baktırmam cnm beklerım ama ıns bı sorun olmadan yarın gorurum dıye umut edıyorum yarın gelsın dıye sabırsız bır sekılde beklıyorum
Canım ne yaptin

eşim ve ben aralık doğumluyuz...İnşallahhh bu ay hamile kalırım da bebişimiz :emir_bebek:de aralık ayı doğumlu olur..:anneadayı::KK200::nazar:

Canim batina az kalmis zaten.yaparsan cikabilir.bende 3 gun kala ogrenmistim normal testle.4-5 gun kala ogrenende var.testin varsa yap bakalim ne cikacak:dua::rolleyes:

Testim yok canım almakta problem değil. Bir taraftan ümitlenmek istemiyorum ya. Kendi kendimi heyecanlandırıyorum boş yere. Bu ay hamile değilsem ara verip zayıflıcam zaten. Şuan ki kilomla hamile kalmayı da çok istemiyorum açıkcası :işsiz: Hamile kalmayı istiyorum ama bu kilonun üzerine istemiyorum. Nasıl tezatlıklar içerisindeyim :olamaz:

Testim yok canım almakta problem değil. Bir taraftan ümitlenmek istemiyorum ya. Kendi kendimi heyecanlandırıyorum boş yere. Bu ay hamile değilsem ara verip zayıflıcam zaten. Şuan ki kilomla hamile kalmayı da çok istemiyorum açıkcası :işsiz: Hamile kalmayı istiyorum ama bu kilonun üzerine istemiyorum. Nasıl tezatlıklar içerisindeyim :olamaz:
Canim senin icin hayirli zamanda olur insallah o zaman.ama kiloyu sorun yapma bence.dogumdan sonra emzirme donemindr cogu gidiyor zaten.insan az cok hissediyor ama icindeki his yaniltmiyor insani hamilemisin degilmisin.ben testi yaparken emin gibiydim.halbuki pek belirtimde yoktu gogus harici.ama adet donemine yakin goguslerde siskinlik olabiliyo o yuzden o da belirti degildi benim icin.hayirlisi bakalim varsa cikar bence su an.yoksa hem umitlenmemis olursun

Canim senin icin hayirli zamanda olur insallah o zaman.ama kiloyu sorun yapma bence.dogumdan sonra emzirme donemindr cogu gidiyor zaten.insan az cok hissediyor ama icindeki his yaniltmiyor insani hamilemisin degilmisin.ben testi yaparken emin gibiydim.halbuki pek belirtimde yoktu gogus harici.ama adet donemine yakin goguslerde siskinlik olabiliyo o yuzden o da belirti degildi benim icin.hayirlisi bakalim varsa cikar bence su an.yoksa hem umitlenmemis olursun
Geçen ay hamile gibi hissediyordum baya baya hemde. Sonuç negatifti. Bu ay hiçbirşey hissetmiyorum. Değilimdir yüksek ihtimalle çok verimli değerlendiremedik. Kilo dediğime de bakma sen. Söylesem döverler takıntı meselesi benimkisi :deli:

Back