2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Alla alla bat a ne kadar var ? Işın tuhafı testte pozitif çıkıyor. Nasip ne zamansa o zaman yapcak pek bişey olmuyo. Cok yasadim bende.Soğan suyu yapmadiysaniz soğan suyu yapın içiniz bi temizlensin.

Bat 30-31 Mart. Ah o soğan suyu. İçmek o kadar zorki düşününce bile yapamıyorum. Ama tek bi ihtimal var aklımda. Hatırlar mısnız ovulasyon testini 22 Martta yapmıştım tekrardan ve aniden pozitif çıkmıştı. Belkide geç yumurtladığım için günü kaçırdım. Bakalım. Bundan sonra bi sonraki döngüyü bekliycez. Henüz Aralkktan beri deniyorum. Yılmamaya çalışıcam.

Gec dollenme olmustur canim doktor zaten sukadarlik diye soyler tekrar gozun aydin.

Kızlar cuma günü 48 olan değerim bugün 193 çıktı çok heyecanliyim aile hekimi kesin gebelik var diyemeyiz dedi ama ya kadın doğuma git tekrar gel dedi neden kesin demiyor
benım de gecen hafta pazar 84 du carsamba 466 olmustu doktor cok guzel artmıs degerın dedı haftaya carsamba kesyı buyuk ıhtımalle goruruz dedı 2 gunum kaldı bende 2 gunu beklıyorum

Kızlar cuma günü 48 olan değerim bugün 193 çıktı çok heyecanliyim aile hekimi kesin gebelik var diyemeyiz dedi ama ya kadın doğuma git tekrar gel dedi neden kesin demiyor
Canim benim degerim cuma gunu 61 di. Bugun 170 olmuş.
Senin degerin daha da artmis. Cok guzel. Hamilesin daha ne olsun. 2 hafta sonraya doktorum bana randevu verdi.
Sen aile hekimiyle hic ugrasma. Direk kadim dogum doktoruna git. Ayrica folik asit kullanmadiysan hemen basla canim

Bende kadın doğuma pazartesi gideceğim canım inşallah folik asiti söyledim almıştım da hatta doktorunla başla dedi

Selam kızlar bugün beklenen adet günümdü foto ekte buna ne dersiniz
Predictor early ile akşam 22 sularında yaptımEki Görüntüle 2128706
C
Selam kızlar bugün beklenen adet günümdü foto ekte buna ne dersiniz
Predictor early ile akşam 22 sularında yaptımEki Görüntüle 2128706
camim üzmem istemem ama çok silik. Geçen ay 3 kere testin silik çıktı, silikse hamilesindir dediler, eczacı bile. Ama sonuç ne? Regl oldum. O yüzden gününün geçmesini bekle, hayal kırıklığına uğramak çok kötü

Bende aralıktan beri deniyodum. Soğan suyu ilk yaptığımda ne var ne yok çıkartmıştım hayatta içemem demistim. Ama ısrarcı oldum balkonda içtim kokusu gelmiyo o zaman ve alıştım. Tavsiyem bu şekilde açık alanda içmek. Hiç rahatsız etmiyo. Son zamanlar sevmeye başlamıştım hatta. Yaptigim ay degil diger ay hamile olduğumu öğrendim. Bu ay kacirdiysan bile diğer aya daha dikkatli olursun. Her ay yeni tecrübe kazanıyoruz buda çok güzel bişey. Hiç üzülme tüm kontrollerini yaptır. Allah nasip ediyor. Hoş ben hala hamile olduğuma inanmıyorum ama :)

Kızlar benim cumartesi değerim 15.64 du yarın sizce kan vereyim mi perşembe günün e kadar bekleyim mi ?

Canım bugün test yaptım değerim de az ama günüm geçeli çook oluyo bugün 46. Gün, ovulasyonumu net biliyorum 11 mart olarak, o hesaba göre de kana ancak geçmiş olması normal diyorum daha doktora da gitmedim bi kaç hafta daha geçsin de gitmeyi süşünüuorum bakalım neler bekliyo :)

Kızlar merhaba. Bende tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım ve şükürler olsun ki pozitif sonuç aldım. Son adet tarihime göre 4+1 günlük hamileyim. Tup bebek doktorum takip yapmadığı için gopasa civarinda iyi bir kadin doğumcu arıyorum. Bilen varsa yönlendirebilir mi? Ayrıca henüz kese için kontrole gitmedim. Sizce ne zaman giymeliyim?

Doktor icin bisey diyemicem ama muayene icin sahsen ben hamile olursam oyle yapmayi dusunuyorum. 1 ay daha bekleyip kese ve kalp atisini ayni anda duymak daha mantikli kafa bulandirmamak amaciyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…