- Konu Sahibi Sezerbusra21
Eminim oyledir bat gunleri bile zor geliyor :) Sen idrarda mi ogrendin canim ve ne zaman ogrendin?Öyle ama insan sabredemiyor ki. Bi görsem rahatlicam.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eminim oyledir bat gunleri bile zor geliyor :) Sen idrarda mi ogrendin canim ve ne zaman ogrendin?Öyle ama insan sabredemiyor ki. Bi görsem rahatlicam.
Tebrik ederim canim. Bende tup bebek tedavisiyle hamile kaldim. 4+2 gunluk bebegim.Kızlar merhaba. Bende tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım ve şükürler olsun ki pozitif sonuç aldım. Son adet tarihime göre 4+1 günlük hamileyim. Tup bebek doktorum takip yapmadığı için gopasa civarinda iyi bir kadin doğumcu arıyorum. Bilen varsa yönlendirebilir mi? Ayrıca henüz kese için kontrole gitmedim. Sizce ne zaman giymeliyim?
benim bata 1 gun kala 19.45 cikti 2 gun sonra 30 cikti yeterli artis olmus gibi gelmedi bugun baktirdim 65 cikti cok sukur burda baktimda bikac arkadasinda 17 40 vs.. cikmis birbirimizin degerleride onemli en azindan ortalama tahmin olusturabilirizKızlar değerlerinizi paylaşır mısınız benimki de 4 hafta 6 günlük daha :)
Cumartesi adetin gecik mis miydi yükseldiğini gormek iyi olur sanki bende cuma ve pazartesi yaptırdım 48 saatte 2 katı olmaliymisKızlar benim cumartesi değerim 15.64 du yarın sizce kan vereyim mi perşembe günün e kadar bekleyim mi ?
İdrar testi de yaptım kan testiyle de doğruladık. Tüp bebek doktorum 11 nisana gün verdi ultrason için. Ama bu son görüşmemiz olacak gebelik takibi yapmadıkları için. Hem kendime iyi bir kadın doğumcu arıyorum hem de 11 nisana kadar beklemek istemiyorum.Eminim oyledir bat gunleri bile zor geliyor :) Sen idrarda mi ogrendin canim ve ne zaman ogrendin?
Hayırlı olsun canım. Allah sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin. 1 gün var aramızda. Benim de bugün 4+2 canım. Bana 11 nisana gün verdi doktorum ultrason muayenesi için. Ama ben o kadar beklemek istemiyorum. Kese en erken ne zaman görünür acaba ?Tebrik ederim canim. Bende tup bebek tedavisiyle hamile kaldim. 4+2 gunluk bebegim.
Ilk kontrolumu ayni doktorum yapacak. 2 hafta sonraya randevu verildi.
Ayniymisiz ne guzel. Saglikla kucagimiza alalim insallah canim.Hayırlı olsun canım. Allah sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin. 1 gün var aramızda. Benim de bugün 4+2 canım. Bana 11 nisana gün verdi doktorum ultrason muayenesi için. Ama ben o kadar beklemek istemiyorum. Kese en erken ne zaman görünür acaba ?
bata ne kadar varken ogrendin idrarda? istanbul anadolu yakasinda bildigim iyi drlar var sen neredesin?İdrar testi de yaptım kan testiyle de doğruladık. Tüp bebek doktorum 11 nisana gün verdi ultrason için. Ama bu son görüşmemiz olacak gebelik takibi yapmadıkları için. Hem kendime iyi bir kadın doğumcu arıyorum hem de 11 nisana kadar beklemek istemiyorum.
Canım bende pazartesi gideceğim 5 hafta 5 günlük olacak benimki de o zaman ne olduğunu bana da yaz olur bende duymak istyrmm ya bi de ulturasyon değil de aşağıdan bakarlar mı keseyi görmek için ben ordan baksınlar istemiyorumgunler gecmıyor ya ah bı yarın olsa da hayırlısı ıle gıdıp gorsem cok merak edıyorum kalp etısı gorebılecekmıyım dun arastırdım 5 haftalıkken kalp atısı duyanlar varmıs bende yarın gıttım de 5+5 olucam
yazarım cnm ben asagıdan baktırmam cnm beklerım ama ıns bı sorun olmadan yarın gorurum dıye umut edıyorum yarın gelsın dıye sabırsız bır sekılde beklıyorumCanım bende pazartesi gideceğim 5 hafta 5 günlük olacak benimki de o zaman ne olduğunu bana da yaz olur bende duymak istyrmm ya bi de ulturasyon değil de aşağıdan bakarlar mı keseyi görmek için ben ordan baksınlar istemiyorum
Bende sabırsızlanıyorum ya inşallah duyarsın annesi :)yazarım cnm ben asagıdan baktırmam cnm beklerım ama ıns bı sorun olmadan yarın gorurum dıye umut edıyorum yarın gelsın dıye sabırsız bır sekılde beklıyorum
Gecikme olmamıştı canım bat günü yaptırdım ama son aylarda adet tarihimde gecikme oluyordu.Cumartesi adetin gecik mis miydi yükseldiğini gormek iyi olur sanki bende cuma ve pazartesi yaptırdım 48 saatte 2 katı olmaliymis
ıns cnmBende sabırsızlanıyorum ya inşallah duyarsın annesi :)
Bu arada bugün tekrar kan verdim sonuç yarın çıkacak.Gecikme olmamıştı canım bat günü yaptırdım ama son aylarda adet tarihimde gecikme oluyordu.
Aynen canim bende sabirsizlaniyorum.yarin randevum var ama keseyi gorecekmiyiz bilmiyorum.idrara sıkışık gidince gorulebiliyomus.oyle yapicam bakalim.yazarım cnm ben asagıdan baktırmam cnm beklerım ama ıns bı sorun olmadan yarın gorurum dıye umut edıyorum yarın gelsın dıye sabırsız bır sekılde beklıyorum
Saglik ocagina mi verdin canim.daha once kac cikmistiBu arada bugün tekrar kan verdim sonuç yarın çıkacak.