2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Tebrik ederim canim. Bende tup bebek tedavisiyle hamile kaldim. 4+2 gunluk bebegim.
Ilk kontrolumu ayni doktorum yapacak. 2 hafta sonraya randevu verildi.

Kızlar değerlerinizi paylaşır mısınız benimki de 4 hafta 6 günlük daha :)
benim bata 1 gun kala 19.45 cikti 2 gun sonra 30 cikti yeterli artis olmus gibi gelmedi bugun baktirdim 65 cikti cok sukur burda baktimda bikac arkadasinda 17 40 vs.. cikmis birbirimizin degerleride onemli en azindan ortalama tahmin olusturabiliriz

Eminim oyledir bat gunleri bile zor geliyor :) Sen idrarda mi ogrendin canim ve ne zaman ogrendin?
İdrar testi de yaptım kan testiyle de doğruladık. Tüp bebek doktorum 11 nisana gün verdi ultrason için. Ama bu son görüşmemiz olacak gebelik takibi yapmadıkları için. Hem kendime iyi bir kadın doğumcu arıyorum hem de 11 nisana kadar beklemek istemiyorum.

Tebrik ederim canim. Bende tup bebek tedavisiyle hamile kaldim. 4+2 gunluk bebegim.
Ilk kontrolumu ayni doktorum yapacak. 2 hafta sonraya randevu verildi.
Hayırlı olsun canım. Allah sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin. 1 gün var aramızda. Benim de bugün 4+2 canım. Bana 11 nisana gün verdi doktorum ultrason muayenesi için. Ama ben o kadar beklemek istemiyorum. Kese en erken ne zaman görünür acaba ?

Ayniymisiz ne guzel. Saglikla kucagimiza alalim insallah canim.
Degerin 1500 leri gecince kese görunur diye biliyorum canim. Ama acele etme. Tek seferde kalp atisinida duyarsin

bata ne kadar varken ogrendin idrarda? istanbul anadolu yakasinda bildigim iyi drlar var sen neredesin?

gunler gecmıyor ya ah bı yarın olsa da hayırlısı ıle gıdıp gorsem cok merak edıyorum kalp etısı gorebılecekmıyım dun arastırdım 5 haftalıkken kalp atısı duyanlar varmıs bende yarın gıttım de 5+5 olucam

Canım bende pazartesi gideceğim 5 hafta 5 günlük olacak benimki de o zaman ne olduğunu bana da yaz olur bende duymak istyrmm ya bi de ulturasyon değil de aşağıdan bakarlar mı keseyi görmek için ben ordan baksınlar istemiyorum

Günaydın kızlar benim de size bir sorum var.
Platese gidiyorum ben.bu gün nolur nolmaz diye idrar testi yaptım belli belirsiz çizgi çıktı.
Adete 4 gün var daha.
Bırakayım mı platesi.şimdi adetim sökülürse de umut etmiş olucam püff

yazarım cnm ben asagıdan baktırmam cnm beklerım ama ıns bı sorun olmadan yarın gorurum dıye umut edıyorum yarın gelsın dıye sabırsız bır sekılde beklıyorum

yazarım cnm ben asagıdan baktırmam cnm beklerım ama ıns bı sorun olmadan yarın gorurum dıye umut edıyorum yarın gelsın dıye sabırsız bır sekılde beklıyorum
Aynen canim bende sabirsizlaniyorum.yarin randevum var ama keseyi gorecekmiyiz bilmiyorum.idrara sıkışık gidince gorulebiliyomus.oyle yapicam bakalim.

KIZlar inşallah bende aralık annesi olmaya talibim inşallah hamişimdir :) ovulasyon testi yaptım çift çıktı bata 5 ya da 6 gün var dua edin bana inşallah hamişimdir :) bu da ovulasyon testim hemen 10 saniyede çıktı :)
Perşembe günü gebelik testi yapacağım bugün yaptım çok belirgin bir şey çıkmadı :)

Eklentiler

• B44982F6-FBA2-495F-B724-C8C7824F714E.jpeg
    10,7 KB · Görüntüleme: 39
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…