- Konu Sahibi Sezerbusra21
Bende bu ay hic takmaafmİnsanlar derdi de anlamazdım psikolojik etkileri..
Geçen ay o kadar çok belirtim vardı ki kesin hamileyim diyordum. Arkadaşım bile aynısını dedi.
İlk gebeliğimde hissettiğim tek ayırt edici faktör bacak ağrısı idi.
İş çıkışı arkadaşımı bunu anlatıp akşamında bacak ağrılarımdan duramamıştım. Öyle ki gece uykumdan uyandım ağrı ile
10 yıllık iş hayatımda ilk defa geçen ay serviste deliksiz uyudum dehşet uyku hallerim vardı.
Ama gel gör ki BAT günümde gecikmesiz gördüm kırmızıları
Bu ay hiçbir belirti yok hiç birşey hissetmiyorum. Hiç heyecanlı bile değilim.
Yani demem o k i belirti belirti diye çok ta kasmamak lazım kızlar.
Cok tesekkur ederim canim benim. Doktor 2 ay dene olmazsa rahim filmi dedi 2 gun sonra hamile oldugmu ogrendim benimde hep akintim oldu daima islaklik hissettim kasik agrisi her zamankinden farkliysa şüphelen canim boyle aniden bir sey batiyormus gibi yaniyormus gibi oldu bende birde ben ovulasyon testi yaptim koylusamaya baslamsti suphe ettim insallah sende hamilesindir bersber berkleriz bebeklerimizi cok mutlu olurum.Yaaa canım çok sevindim sana inşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına İnan kendim gibi sevindim çok erken öğrenmişsin ne güzel ben bu ay hem rahim filmi çekildim hemde çatlatma iğnes vuruldum. Kendimi çok umutlandırmak istemiyorum ama bu ay akıntım fazla çok afedersiniz sürekli ıslaklık hissediyorum. Ve bugün belim çok ağrıyor. Kaşık ağrım ve göğüslerim de fena ama onlar her adet dönemimde olduğu İçin onları saymıyorum. Adetime 4 gün var test yapmaya korkuyorum