• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
İnsanlar derdi de anlamazdım psikolojik etkileri..
Geçen ay o kadar çok belirtim vardı ki kesin hamileyim diyordum. Arkadaşım bile aynısını dedi.
İlk gebeliğimde hissettiğim tek ayırt edici faktör bacak ağrısı idi.
İş çıkışı arkadaşımı bunu anlatıp akşamında bacak ağrılarımdan duramamıştım. Öyle ki gece uykumdan uyandım ağrı ile :KK70:
10 yıllık iş hayatımda ilk defa geçen ay serviste deliksiz uyudum dehşet uyku hallerim vardı. :p
Ama gel gör ki BAT günümde gecikmesiz gördüm kırmızıları :ukala:
Bu ay hiçbir belirti yok hiç birşey hissetmiyorum. Hiç heyecanlı bile değilim.
Yani demem o k i belirti belirti diye çok ta kasmamak lazım kızlar. :ıslık:
Bende bu ay hic takmaafm
Yaaa canım çok sevindim sana inşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına İnan kendim gibi sevindim çok erken öğrenmişsin ne güzel ben bu ay hem rahim filmi çekildim hemde çatlatma iğnes vuruldum. Kendimi çok umutlandırmak istemiyorum ama bu ay akıntım fazla çok afedersiniz sürekli ıslaklık hissediyorum. Ve bugün belim çok ağrıyor. Kaşık ağrım ve göğüslerim de fena ama onlar her adet dönemimde olduğu İçin onları saymıyorum. Adetime 4 gün var test yapmaya korkuyorum:bicak:
Cok tesekkur ederim canim benim. Doktor 2 ay dene olmazsa rahim filmi dedi 2 gun sonra hamile oldugmu ogrendim benimde hep akintim oldu daima islaklik hissettim kasik agrisi her zamankinden farkliysa şüphelen canim boyle aniden bir sey batiyormus gibi yaniyormus gibi oldu bende birde ben ovulasyon testi yaptim koylusamaya baslamsti suphe ettim insallah sende hamilesindir bersber berkleriz bebeklerimizi cok mutlu olurum.

Bende bu ay hic takmaafm

Cok tesekkur ederim canim benim. Doktor 2 ay dene olmazsa rahim filmi dedi 2 gun sonra hamile oldugmu ogrendim benimde hep akintim oldu daima islaklik hissettim kasik agrisi her zamankinden farkliysa şüphelen canim boyle aniden bir sey batiyormus gibi yaniyormus gibi oldu bende birde ben ovulasyon testi yaptim koylusamaya baslamsti suphe ettim insallah sende hamilesindir bersber berkleriz bebeklerimizi cok mutlu olurum.
Ya geçen hafta iki üç gün Adet sancısı gibi değilde bir değişik içeriden ağrı desen değil acı desen değil bir rahatsızlık oldu ama geçti şimdi ki Adet sancısı bildiğin ara ara gelip gidiyor bakalım inşallah bir kaç güne kadar belli olur umarım birlikte bekleriz bebişlerimizi :anneadayı:

Ya geçen hafta iki üç gün Adet sancısı gibi değilde bir değişik içeriden ağrı desen değil acı desen değil bir rahatsızlık oldu ama geçti şimdi ki Adet sancısı bildiğin ara ara gelip gidiyor bakalım inşallah bir kaç güne kadar belli olur umarım birlikte bekleriz bebişlerimizi :anneadayı:
3 gun kaldi adetine cunku nefesini kesen kisa agrilar giriyordur canim hadi insallah heveslendim baya senden yanilmayiz umarim.

Bugun canim 3 gundur bende agridan kivrandim yatinca geciyor hareket edince hemen kasiklarima sanci giriyor ama lekelnme filan hic yok cok sukur pazartesi gidicem doktora kan veririm keseye bakar.
Çok şükür canım dikkat et hareketlerine falan herkeste belirtiler farklı oluyormuş gerçi öyle kaşıklarımda batma felan yok ama bekleyip göreceğiz bakalım

Hadi inşallah vardır kuzum :anneadayı: en güzeli kan testiyle doğrulamak. Varsa testin şabak ilk idrarınız yap birde. Daha net belli olur varsa eğer :anne:

Olmadı. Beta hcg 0.100 çıktı. Yani negatif. Sabahki testte de ikinci çizgi çıkmıştı ama nasip olmadı bakalım. Kısmet böyleymiş. Üzülmemek elde değil. İnsan böyle umutlanınca canı sıkılıyor. Herkese çok ama çok sağlıklı bir gebelik diliyorum :)) evlatlarınızı sağlıkla kucaklayın. Öpüyorum sizleri Aralık anneleri :*

Önümüzdeki ay olmadı bide bunu deniycem. Pre seed diye bir jel. İçeriye sıkıp yarım saat bekliyorsun ve daha sonra beraber olduğunda jel spermleri içeride tutup yumurtalara ulaşmasını sağlıyor.
first-response-pre-seed-lubricant-menu_New.png

Olmadı. Beta hcg 0.100 çıktı. Yani negatif. Sabahki testte de ikinci çizgi çıkmıştı ama nasip olmadı bakalım. Kısmet böyleymiş. Üzülmemek elde değil. İnsan böyle umutlanınca canı sıkılıyor. Herkese çok ama çok sağlıklı bir gebelik diliyorum :)) evlatlarınızı sağlıkla kucaklayın. Öpüyorum sizleri Aralık anneleri :*
Alla alla bat a ne kadar var ? Işın tuhafı testte pozitif çıkıyor. Nasip ne zamansa o zaman yapcak pek bişey olmuyo. Cok yasadim bende.Soğan suyu yapmadiysaniz soğan suyu yapın içiniz bi temizlensin.

Kızlar cuma günü 48 olan değerim bugün 193 çıktı çok heyecanliyim aile hekimi kesin gebelik var diyemeyiz dedi ama ya kadın doğuma git tekrar gel dedi neden kesin demiyor

Merhabalar, ben de inşallah Aralık annesi olacağım. Arkadaşlar bu dönemde tek taraflı kasık ağrınız oluyor mu ? Çok şiddetli değil ama ara ara gelen hafif ağrı sizde de var mı?

Kızlar cuma günü 48 olan değerim bugün 193 çıktı çok heyecanliyim aile hekimi kesin gebelik var diyemeyiz dedi ama ya kadın doğuma git tekrar gel dedi neden kesin demiyor
Ben de bugun aile hekimine gittiğimde 400lerde olan değerim için istediğimiz değer değil 1000 olmasını bekliyoruz dedi. Yani doktorlar sürekli artışı gözlemlemeden kesin konuşmuyorlar sanırım sen yine de moralini bozma.

Benim de bat günü 15.64 çıktı doktor artması önemli dedi değerin geç döllenme olmuş olabilir yumurta geç çatladı ise mesela ben geçen ay ovulasyon testi ile takip etmiştim 3 gün geç çatlamıştı böyle olabiliyor bazen bir de mevsimsel değişiklik yaşadık bu ay kadınlar ondan da etkileniyor sen iyi düşün ıyi olsun ben de tedirgin oldum başta senin gibi milletin bayağı yüksek çıkmış diye hatta sevincimi bile tam yaşamadım bu yüzden yarın kan verecem inşallah artmıştır değerlerimiz .
inşallah canım :) iki gün sonra ben de vericem bakalım hayırlısı

Canim adetin ne zamandi geçmedi dimi.
valla geçti mi geçmedi mi ben de bilmiyortum canım, bugün normalde benim 46. günüm, adetim geçeli çok oldu geçen hafta test yapmıstım negatif cıkmıstı
büyük bi ihtimalle bizim kuzucuk geç gelmiş anlaşılan :)

Back