- 26 Aralık 2017
- 6.617
- 8.587
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #81.581
Kizlar bel agrisi yasayaniniz var mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bel ağrısi değilde benim sırtimin ortasi çatlarcasina ağriyor fıtık mi diye süphelenmiyo değilimKizlar bel agrisi yasayaniniz var mi
Seninki yorgunluktandir belki canim bende fitik var ama hamileyken dahi agrimadi ilk dogum sonrasida agrim oldu simdi yine varBel ağrısi değilde benim sırtimin ortasi çatlarcasina ağriyor fıtık mi diye süphelenmiyo değilim
Olabilir canim gecen cocuk kucagimdayken mamasini hazirliyodum bi baktim kolumda feci bi güç kaybi sirtimin orta kismi kolumun kaslarini çekiyo senin belin ağriyorsa fitiktandir gecmis olsunSeninki yorgunluktandir belki canim bende fitik var ama hamileyken dahi agrimadi ilk dogum sonrasida agrim oldu simdi yine var
Bi sorun olmaz da aşı hafif ateş yapabiliyo bebek hasta olcak gibiyse.öyle demisti hemsire..37.2ydi hep koltuk altindan atesi kizimin asidan sonra .2 gundur sesi değişti.soğuk algınlığı olmuşKizlar oglum dun gece cok agladi bi rahatsizligi yok gibiydi asisini yaptirdik atesi yoktu. Simdi burnu akmaya basladi birden ateside cikti bi sorun olur mu acaba asi yapildigi icin
Biz bugece 38+ lari gorduk cok korktum asiyla hastalik olunca boyle oldu sanirim essek.kafam.yaptirtmayacaktim asiyiBi sorun olmaz da aşı hafif ateş yapabiliyo bebek hasta olcak gibiyse.öyle demisti hemsire..37.2ydi hep koltuk altindan atesi kizimin asidan sonra .2 gundur sesi değişti.soğuk algınlığı olmuş
Oy maşallah benşm kızımda hasta oldu krup mu ne oluyormuş . Büyük ihtimal senden geçti dedi dr sen normL bi nezle olursun onlar efes darlığı hırıltı şeklinde olur dedi.. hep ağlak halde kuzuumm üzülüyorum çok.. şurup verdi bricanyl diye 4-5 güne düzelmezse hava vericez dedi. İnşallah düzelir bakalım. Ayrıca burnunu serum fizyolojikle temizle ama 4 gün 4 er damla 4 veya 6 defa günde dedi. Ama 4 gün yapıo 4 gün bırakacaksın yoksa daha beter tıkarsın dedi. Sizlerinde bilgisi olsun ben hiç bilmiyordum böyle bişeyİyi şükür canım 4 ay aşıları oldu oğlum kaç gündür bayadır husursuzdu bugün güzel uyandı büyüyorlar şükür 4 ayı devirdik geçen hafta. 4 ay 1 haftalığız
Bende bilmiyordum iyi oldu öğrenmem. Benim oğlumda öyle hep ağladı husursuzdu. İnşallah en kısa zamanda atlatırsınız ikinizde canım dikkat edin çok çok geçmiş olsun.Oy maşallah benşm kızımda hasta oldu krup mu ne oluyormuş . Büyük ihtimal senden geçti dedi dr sen normL bi nezle olursun onlar efes darlığı hırıltı şeklinde olur dedi.. hep ağlak halde kuzuumm üzülüyorum çok.. şurup verdi bricanyl diye 4-5 güne düzelmezse hava vericez dedi. İnşallah düzelir bakalım. Ayrıca burnunu serum fizyolojikle temizle ama 4 gün 4 er damla 4 veya 6 defa günde dedi. Ama 4 gün yapıo 4 gün bırakacaksın yoksa daha beter tıkarsın dedi. Sizlerinde bilgisi olsun ben hiç bilmiyordum böyle bişey
Çok geçmiş olsun canım. Bricanyl benim büyük kızıma öksürük şurubu olarak vermişti doktor.Oy maşallah benşm kızımda hasta oldu krup mu ne oluyormuş . Büyük ihtimal senden geçti dedi dr sen normL bi nezle olursun onlar efes darlığı hırıltı şeklinde olur dedi.. hep ağlak halde kuzuumm üzülüyorum çok.. şurup verdi bricanyl diye 4-5 güne düzelmezse hava vericez dedi. İnşallah düzelir bakalım. Ayrıca burnunu serum fizyolojikle temizle ama 4 gün 4 er damla 4 veya 6 defa günde dedi. Ama 4 gün yapıo 4 gün bırakacaksın yoksa daha beter tıkarsın dedi. Sizlerinde bilgisi olsun ben hiç bilmiyordum böyle bişey
4. Ay aşısı normal geçti. 2. Ay verem aşısı miydi hatırlamıyorum ama verem aşısından kırmızı sivilce gibi bir görüntü kaldı evet. Doktor tutmuş dedi. Rota da sorun çıkarmadı choccywhoccydoodah
İnsan kıyamıyor ağlamasınaAnladım. Teşekkür ederim. Cidden kötü görünüyor ve sonradan oldu kızarıklık canı acıyor olabilir mi diye bile düşündüm açıkçası, neyseki normalmiş.
4 ay aşısı bakalım bizde ne yapacak . Çok ağlayacak o kesin.
Evet kakası tarif ettiğin gibi. Hatta gürültülü bir şekilde yapıyor kakasını. Ama doktora götürmedim. İnternette ilk altı ay normal falan diyor. Çok kusuyorsa, huzursuzsa, kilo alımı azsa doktora danışabilirsinEmziren anneler bebeğinizin kakası nasıl? İlk iki ay beyaz beyaz parçacıklar oluyordu 1 aydır yok, sanki bana ishal gibi geliyo bebeğim, sulu oluyo ve sümüksü birşeyler oluyo, acaba idrar yolu enfeksiyonu falan mı oldu? Bazen kusması da oluyo attırıyo birden
Selam, Allah analı babalı büyütmeyi nasip eder inşallah. Benim oğlum 2. ay aşısında ateş olmadı huysuzluğu vardı sadece 4. ay aşısındada aynı şekilde oldu. Bize koldan aşı vurulmadı her ikisindede 2 bacağına vuruldu ve benim oğlumunda 1 bacağı öyle tomurcuk gibi oldu. Geçen hafta pazartesi aşı olmuştu hala tomurcuk gibi var bacağında dr normal dedi geçecekmiş.Merhaba,
Bende 1 ağustosta oğlumu kucağıma aldım. Arada okuyorum yazdıklarınızı,birşey sormak istiyorum 4 ay aşısı yaptıran oldu mu bebeğine? Huysuzluk,ateş vb belirtiler oldu mu?
Biz yarına randevulaşmıştik aşı için. Merak ettim. 2 ay aşısı ve rota bizde çok uyku yaptı ateş ve huysuzluk olmadı.
Birde 2.ayda koldan yapılan aşı sizde de kabarıp kızardı mı? Oğlumun kolunda sivilce gibi kıpkırmızı oldu aşı yeri. Doktor normal dedi,aşı tutmuş ama kızımda(6 yaşında)hiç hatırlamiyorum aşı sonrası böyle birşey. Merak ettim sizlerde durumlar nasıl?
Aaa benim oğlumunda aynen öyle oldu pötürlük gitti ishal gibi yapıyor artık. Sadece anne sütüyle besleniyor.Emziren anneler bebeğinizin kakası nasıl? İlk iki ay beyaz beyaz parçacıklar oluyordu 1 aydır yok, sanki bana ishal gibi geliyo bebeğim, sulu oluyo ve sümüksü birşeyler oluyo, acaba idrar yolu enfeksiyonu falan mı oldu? Bazen kusması da oluyo attırıyo birden
Aynen benimkide öyle canım birde bugün sürekli ıkınmaya başladı gazı yok kalasını da rahat yapıyo ama sürekli ıkınma sesleri çıkarıp duruyor. Acaba idrar yolu enfeksiyonu mu var.Aaa benim oğlumunda aynen öyle oldu pötürlük gitti ishal gibi yapıyor artık. Sadece anne sütüyle besleniyor.