- 26 Aralık 2017
- 6.617
- 8.587
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #81.621
Sagol canim sizdende evlatlarinizdan da uzak olsun insallahMinik kuzular geçmiş olsun canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sagol canim sizdende evlatlarinizdan da uzak olsun insallahMinik kuzular geçmiş olsun canım
Bilmiyordum doğrusu1 yaş altı bebeklerde sulu mukuslu kötü kokulu kaka, kusma, huysuzluk, sürekli ıkınma belirtileri canım
Canim nasil oldu bebiş aşıdan sonra ates devam ediyomu bende korkuyorum 10 gün sonra aşimiz var 4 aylik hastalar insallah iyi olurlarBiz bugece 38+ lari gorduk cok korktum asiyla hastalik olunca boyle oldu sanirim essek.kafam.yaptirtmayacaktim asiyi
Evet hasta olcak gibiyse ertelemek lazım sanırım çok geçmiş olsun.bize de doktor abtibiotik yazdı.2 kez verdık.birden 1 ince cizgi seklinde kanlı mukuslu kaka yapmaya başladı ( üzüntüden kahroluyorum doktora gitmek istemiyorum artık.hemen kestik ilacı.daha önce de olmuştu ben antibiotik kullanırken.sanırım alerjisi var cook zormus ya ona bise olmasin ne olcaksa bana olsun diyorum..Biz bugece 38+ lari gorduk cok korktum asiyla hastalik olunca boyle oldu sanirim essek.kafam.yaptirtmayacaktim asiyi
Üstünü çıkarın ve vücudunu ılık ıslak bezle silin. Geçmiş olsun kuzuyaKizlar 4. Ay asisi bizde de ates yapti. Uyumadi sabaha kadar calpol verdik ama tekrar yukseliyor. Baska napabiliriz
Geçmiş olsun. Takipte olun ince giydirin. Birde ates düşürücü dönüşümlü kullanmak gerek diye biliyorum,bir calpol verdiyseniz bir dahaki sefere pedifen yada başka bir ateş düşürücü verirseniz düşer. Kızım 6 yaşında doktorumuz hep iki ateş düşürücü birden verir ateşlenince,etki etmeyebiliyormuş sürekli aynı ateş düşürücüyü kullanmak. Siz yinede doktorunuza sorun tabi. Bu arada bende 10da götürücem oğlumu aşıya. 2 ayda sorun yaşamadık sadece uyudu fazla ,bakalim umarım bunda sorun yaşamayız.Kizlar 4. Ay asisi bizde de ates yapti. Uyumadi sabaha kadar calpol verdik ama tekrar yukseliyor. Baska napabiliriz
Bizimde 2. Ayda ates cikmamisti ama bunda cikti. Acemilik olunca insan tedirgin oluyor.Geçmiş olsun. Takipte olun ince giydirin. Birde ates düşürücü dönüşümlü kullanmak gerek diye biliyorum,bir calpol verdiyseniz bir dahaki sefere pedifen yada başka bir ateş düşürücü verirseniz düşer. Kızım 6 yaşında doktorumuz hep iki ateş düşürücü birden verir ateşlenince,etki etmeyebiliyormuş sürekli aynı ateş düşürücüyü kullanmak. Siz yinede doktorunuza sorun tabi. Bu arada bende 10da götürücem oğlumu aşıya. 2 ayda sorun yaşamadık sadece uyudu fazla ,bakalim umarım bunda sorun yaşamayız.
Tsk ederimÜstünü çıkarın ve vücudunu ılık ıslak bezle silin. Geçmiş olsun kuzuya
Sağlık olsun,hastalik olmasın yeter ki geciyor. Bizde şimdi geldik aşıdan. Bakalım günün geri kalanı nasıl geçecekBizimde 2. Ayda ates cikmamisti ama bunda cikti. Acemilik olunca insan tedirgin oluyor.
Canim.hastalik devam.ederse yaptirma mahvoldu ilk gun oglum ilk gece dolven verip yarim fitil de uyguladim bi daha oyle yuksek ates olmadi cok.hafif yukseldi normaldi odaCanim nasil oldu bebiş aşıdan sonra ates devam ediyomu bende korkuyorum 10 gün sonra aşimiz var 4 aylik hastalar insallah iyi olurlar
Ay canim ya cok gecmis olsun ben bile antibiyotik kullaninca nasil ishal olup mukuslu yapti bebegim simdi nasil.oldu. asidan once huysuz gibiydi sadece ates falan hic bisey yoktu asiyi yaptirdik ogleden sonra oldu bende abiside hastaydik bulasti dogal olarak rabbim yardimcimiz olsun sende hasta olma bakamiyoruz cocuklara annem.geldiki rahat ettim.birazEvet hasta olcak gibiyse ertelemek lazım sanırım çok geçmiş olsun.bize de doktor abtibiotik yazdı.2 kez verdık.birden 1 ince cizgi seklinde kanlı mukuslu kaka yapmaya başladı ( üzüntüden kahroluyorum doktora gitmek istemiyorum artık.hemen kestik ilacı.daha önce de olmuştu ben antibiotik kullanırken.sanırım alerjisi var cook zormus ya ona bise olmasin ne olcaksa bana olsun diyorum..
Canim.gecmis olsun arkadasin dedigi gibi pedifen veya dolven versen icerik olarak ibuprofen iceren ilaclar cok daha kolay dusuruyor atesi calpolden daha etkiliKizlar 4. Ay asisi bizde de ates yapti. Uyumadi sabaha kadar calpol verdik ama tekrar yukseliyor. Baska napabiliriz
Tam hastalık mevsimi kapalı yerdeyiz hep havalandırsakta fayda etmiyo.keyifsizz değil kızım ama çok ikiniyo yaparken.bide öyle mukuslu gorunce uzuluyorum diger aşı 6.ayda ona da dikkat etmek gerekcek.biz hasta olmasak bile eve gelen giden oluyo.biz hafif atlatiyoruz bazen fark etmiyoruz sadece bogazimiz yaniuo ama onlara agir geliyo.Allaha emanetler.Beterinden korusunAy canim ya cok gecmis olsun ben bile antibiyotik kullaninca nasil ishal olup mukuslu yapti bebegim simdi nasil.oldu. asidan once huysuz gibiydi sadece ates falan hic bisey yoktu asiyi yaptirdik ogleden sonra oldu bende abiside hastaydik bulasti dogal olarak rabbim yardimcimiz olsun sende hasta olma bakamiyoruz cocuklara annem.geldiki rahat ettim.biraz
Evet etrafa oyuncaklara asiri dikkat etmeye basladi birkac gün oncesine kadar hic bakmazdi birden dikkat ediyor beni biliyor kalabaliga girdigimizde direk bana bakmasi beni istedigini belli etmesine bayiliyorum.. Herkes buyudukce hersey zorlasacak diyorlardi ama bizim 36 haftalik erken dogum ilk bebek oldugu icin cok korkuyordum suan biraz daha kolaylasti sanki bizMasallah kuzuna. Benim oglumda 3.080 doğdu ama ilk ay kilo almadı,uzamış sarılık oldu vs derken daha yeni toparladı,eski resimlerine bakinca aradaki farkı anlıyorum,minicikmiş cidden ki sen 2.600 gr diyorsun,insan dokunmaya korkuyor incinecek diye.
Geçmiş olsun,Allah beterinden saklasın.
Ay oğlumun gününde doğan bir bebek buldum yaşasın, nasıl etrafa ilgisi başladı mı? Eskisi gibi değil dimi? 1 haftada aşırı değişti ya,artık daha güzel oyalanmaya başladı ,beni daha cok arıyor,kızima aşıri ilgili bayılıyor ablaya. Durmak istedigi yeri belli ediyor mesela mutfağa bayıliyor,çıkınca ağlıyor. Ne istediğini daha kolay anliyorum artık. Büyüdüler ya artık ele avuca geliyorlar.
Doktorla gorüsup dolven kullansaniz bizimde atesimiz 38 leri gecmisti calpol dusurmedi acile gittik acilde dolven vermislerdi düstu ates ama cocuk doktorumuz cok mecbur kalmadikca kullanmayin demisti oyuzden doktorunuzu arayip sorsaniz ona gore ilac alip kullansaniz kuzuya cok gecmis olsun Rabbim en kisa zamanda şifa versin insallah..Kizlar 4. Ay asisi bizde de ates yapti. Uyumadi sabaha kadar calpol verdik ama tekrar yukseliyor. Baska napabiliriz
Amin canim gercekten oglum cok agir geciriyor cok uzuluyorumTam hastalık mevsimi kapalı yerdeyiz hep havalandırsakta fayda etmiyo.keyifsizz değil kızım ama çok ikiniyo yaparken.bide öyle mukuslu gorunce uzuluyorum diger aşı 6.ayda ona da dikkat etmek gerekcek.biz hasta olmasak bile eve gelen giden oluyo.biz hafif atlatiyoruz bazen fark etmiyoruz sadece bogazimiz yaniuo ama onlara agir geliyo.Allaha emanetler.Beterinden korusun
Soylemediler canim ama bana erken gibi geliyor daha en azindan 5 aylik olmali diye dusunuyorumArkadaslar bizim 4. Ay aşimizi yapildiginda ben oglumun uzerini giydirirken esime hemsire destekleyerek oturtmaya baslayabilirsiniz demis ben duymadim erken degil mi sizlerede soylediler mi yada destekli birsekilde hafiften oturtmalara basladiniz mi?