2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benim kızım 3530 gram doğdu. Kilo kaybı olduktan 3 hafta sonra artı 200 gram aldı sütüm yokmuş yavrum aç kalıyormuş. Mama takviye ettik. 6 haftalıkken 4380 oldu mamayı minimuma düşürdüm süt arttırma çabalarım oldu şükür yetmeye başladı çünkü bir ay sonraki tarımda 5700 olmuştu. Şimdi emmiyor gene kilo kaybı yaşamaktansa sütte azalma olmasından biraz korkuyorum. Umarım bu meme reddi erken biter. Evet kızım dönmeye başladı.
Benimde kizim ayda 1100 fln aliyodu 37 haftada dogdu 3200 ..son 1 ayda 600 gr almis bu son gittigimde..cevreye ilgileri arttigi icin de memeyi istemeyebiliyolarmis sanirim.kizim karninin ustune donuyo surekli enerji harcadiklari icin de kilo alimi yavasliyormus.bugun yeni yöntem denedik carsafta salladık gozler kapanmaya baslayinca hemen emzirdim.almadigi zaman kasik ve siringayla verdim 2 saatte bir.normalde uyku vakti besigine yatirir pispisla uyuturdum..artik mumkun degil..yapmayin diyolar uyku egitimi diolar ama uyumasi da lazim gelisimi icin.herseyi deniyoruz :) gecer bu gunlerde

Hic
[QUilac kullaniyorum canim bu gece her saat basi kalkti mesela suan 6 dan beri de hic uyumadi"_Depply_, post: 58057762, member: 786408"]Değil ama bebeklerin uyku düzenleri sürekli değişirmiş. Kullandığınız ilaç vs var mı yeni başladığınız. Belki onlar uyutmuyordur. Vitaminler enerji verirmiş[/QUOTE]
Hic bi ila

Bakıyorum herkesin bir sıkıntısı var, düzelecekler diye beklerken daha da zorlaşıyor benim için :KK43: son 3-4 haftadır geceleri güzel uyuyan, sadece 1 kere kalkıp karnını doyurup tekrar uyuyan bebeğim son 3-4 gündür saat başı uyanmaya başladı boş yere uyanıyor bir sıkıntısı yok, her uyanmada emziriyorum yoksa tekrar uyumuyor sütümde sıkıntı yok çok şükür doymuyor desem o da değil. Zombi gibi oldum uykusuzluktan daha uykuya dalıp ne olduğunu anlamadan uyandırıyor kolumu kaldırmaya halim kalmadı artık :KK43: birde büyümesi için gece uykusu çok önemliymiş bizimkinde sıfır....

Bakıyorum herkesin bir sıkıntısı var, düzelecekler diye beklerken daha da zorlaşıyor benim için :KK43: son 3-4 haftadır geceleri güzel uyuyan, sadece 1 kere kalkıp karnını doyurup tekrar uyuyan bebeğim son 3-4 gündür saat başı uyanmaya başladı boş yere uyanıyor bir sıkıntısı yok, her uyanmada emziriyorum yoksa tekrar uyumuyor sütümde sıkıntı yok çok şükür doymuyor desem o da değil. Zombi gibi oldum uykusuzluktan daha uykuya dalıp ne olduğunu anlamadan uyandırıyor kolumu kaldırmaya halim kalmadı artık :KK43: birde büyümesi için gece uykusu çok önemliymiş bizimkinde sıfır....
Aynen canim benimki de oyle her saat basi kalkiyor seninki ne kadarlik

Bebeği uyumayan anneler yalnız değilsiniz. Kızım dün gece 1 ve 2.30 arası uyanıktı. Ondan önce de 4-7 arası uyanık geçirdi. Mızırdanıyor, sesler çıkarıyor... emzirdim, ayağımda salladım, kucağıma aldım... böylece geçirdim saatleri. Olacak bu durumlar çok normal sabırlı olun

Kizlar daha bebekler olacak boyle uyku bozukluklari zaman zaman benim buyuk oglum 3 yasinda yeni birakti uyanmayi insallah sizinkiler bu kadar uzun surmez :KK43:

Aman Allahım :) çok uzun sürmüş sizinki canım inşallah oladar sürmez. Ben yalnızım gurbetteyim birde okadar zorlanıyorum ki :KK43:
Ay kuzum benimde kimsem yok burda cok zorlandim uyumazdi gunduz uyuyunca uyurdum ne yemek ne temizlik hic bisey yapamazdim sonra bunyem alisti ama dis cikarma zmanlari huysuzluk vs olmasi normal canim sizinkiler gecer insallah

Kizlar oglum az mama yiyor dun yazmistim, zar zor veriyorum ya uyukuda ya da zorlarken ama gunde toplam 700-800cc oluyor. Bu miktar az mi yoksa yeterli mi, lutfen yardim edin.

X