2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba biz de ara ara yasiyoruz bu durumu. Ben birde sunu farkettim eger yedigim seyi begenmiyorsa? Uzaklaziyor memeden. Mesela gecenlerdd kekik Cayi Ictim emmedi. 2 Gun Sonra yine icip emmeyince sildim kekigi hayatimdan

Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün :)

3 aylık olunca çoğu bebekte yaşanan bir durum meme reddi. Bizimki 1 hafta sürdü ama ben emmediği zaman saç kurutma makinesi sesiyle emzirdim onun sesini duyunca mayıştığı için emiyordu. Şimdi tekrar normale döndü

Her bebeği kendi içinde değerlendirmek lazım Benim ilk kızım o kadar hareketli bir bebekti ki herşeyi erken yapar zannettik 4 aylıkken döndü 13 aylık yürüdü ikinci kızım o kadar tembeldi ki o da geç yapar herşeyi dedik 3 aylıkken döndü 10 aylıkken yürüdü bu bebiş de 3 ay 19 günlük yan dönüyor bir kere tam döndü uzattığım eşyalara uzanmıyor ama oyun minderine yatırdığımda ordan sarkan oyuncaklara uzanıp çekiyor ablaları yüzüne eğildiğinde saçlarını yakalayıp çekiyor ama oyuncak uzattığımda onu yakalamıyor 3 kardeşin de aynı ayda gösterdiği hareketler farklı O yüzden endişelenme zamanı geldiğinde erken ya da geç herşeyi yapacak

Ayy inşallah yaa, bu ay ki gelişim rehberinde de döner uzanır vs yazıyordu ondan dolayı da sorun mu var acaba diye düşünmeye başladım bi nebze içim rahatladı çok teşekkürler

Yaaa kizlar lutfen yardim edin. Oglum mamayi red ediyor. Daha once cok iyi yiyordu her 3 saat 120cc. Simdi verdigimde zar zor 60cc yiyor sonra almiyor. Uyukudayken yiyor. Mamasini degistirdim ama yine ayni. Lutfen yardim edin neden boyle yapiyooor cok endiseliyim ve uzgunum.

Diş çıkarıyordur ya da hastadır. Hangisinin belirtileri ağır basıyor

Canim hasta degil hicbir belirtisi yok cunku aglamiyor ve guluyor. Bir kac gundur eli hep agzinda, dis icin erken degil mi, benim oglum 10 aralikta 4 aylik olucak.
Salya, elleri ağıza götürme, uykularında huylarında değişiklik, genelde vücut ısısı yüksekliği diş Çıkarma belirtileridir. Bu zamanlar başlıyor işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…