- 26 Aralık 2017
- 6.617
- 8.587
-
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #81.361
Allah yardimcin olsun hayirlisiyla kurtulursun insallahYok canım ya şuan suni sancı verdiler 2 saate yakındır ama çok şiddetli sancılarım yok ebe yürüyüş yapmamı söyledi şuan gidip geliyorum bakalım
Benimki de öyle. Ne kadarlık kiBirde kızlar benim kızım hiç nesnelere falan uzanmıyor, oyun halısına yatırıyorum öyle bakıyor dönmeye çalışma girişimi falan da yok, bu durum çok endişelendiriyor beni. Ben ilgisini çekecek birşeyler uzatıyorum hiç almak için uzanmıyor, sabit yatıyor sürekli sadece kollar bacaklar hareket halinde
Allah razı olsunAllah yardimcin olsun hayirlisiyla kurtulursun insallah
Aynen canım. Hemde ne sürpriz:) çok şükür.Hatıtlıyorum senin doğumunu, sürpriz olmuştu :) Kısöet işte bu işler. Çok şükür sağlıkla kucağımızdalar şimdi. Ağrısı da sızısı da geçip gidiyor.
Geçici bir durumdur inşallah.Evet canim benimki de oyle herseyden korkuyor
Mutluluğa az kaldı sancılar artar sağlıkla gelir inşallah. Güzel haberlerle gel inşallah canım.Yok canım ya şuan suni sancı verdiler 2 saate yakındır ama çok şiddetli sancılarım yok ebe yürüyüş yapmamı söyledi şuan gidip geliyorum bakalım
3 ay 8 günlük şuan, ne bir dönme çabası var ne de uzattığım şeyleri tutmaya çalışma çabası var, öyle bakıyo sadece. Seninki ne kadarlık?Benimki de öyle. Ne kadarlık ki
Gece saat 00.20 ya 01.00 amca o saatlerde uyuyor canmKizlar bebislerinizi kacta uyutuyorsunuz aksam
Ben en geç 21:00 da yatırıyorum canım oğlum alıştı galiba zaten 8 den sonra huysuzlanıyor uyumak istiyor.Kizlar bebislerinizi kacta uyutuyorsunuz aksam
4 aylık benimki. Diğer arkadaşlara da soralım bunu???3 ay 8 günlük şuan, ne bir dönme çabası var ne de uzattığım şeyleri tutmaya çalışma çabası var, öyle bakıyo sadece. Seninki ne kadarlık?
Benim oglumda ayin 3unde 4 aylik olacak elini falan uzatmaz oyle ama bakiyor artik ilgisini ceken esyalara bugun oyuncak bebek gordu ona ses cikariyor gozunu ayirmiyor4 aylık benimki. Diğer arkadaşlara da soralım bunu???
Etrafımda iki bebek daha var biri 3 ay 18 günlük erkek herşeye uzanıyor yere koyuyorlar dönüyor kolunun üstünde kalıyor öyle, diğeri de kız bebek o da 3 aylıktan beri herşeye uzanıp dönüyor o da kolunun üstünde kalıp kalkmaya çalışıyor, şuan da direk elimizle uzattıklarımızı alıyor. Oyüzden gelişim geriliği mi var benim bebeğimde diye tedirgin oldum4 aylık benimki. Diğer arkadaşlara da soralım bunu???
Gece ne kadar aralarla kalkiyor canimBen en geç 21:00 da yatırıyorum canım oğlum alıştı galiba zaten 8 den sonra huysuzlanıyor uyumak istiyor.
Evet sadece bakıyor benimki de. Öyle dönme, elininuzatma falan YÖK. Çıngırağı biz tutturursak tutuyorBenim oglumda ayin 3unde 4 aylik olacak elini falan uzatmaz oyle ama bakiyor artik ilgisini ceken esyalara bugun oyuncak bebek gordu ona ses cikariyor gozunu ayirmiyor
Hiç bu anlattıklarının yanından geçmiyor benimki. İnternette gelişim aşamalarına bak bakalım, gerçi bazıları çok abartıyor ama bilemedimEtrafımda iki bebek daha var biri 3 ay 18 günlük erkek herşeye uzanıyor yere koyuyorlar dönüyor kolunun üstünde kalıyor öyle, diğeri de kız bebek o da 3 aylıktan beri herşeye uzanıp dönüyor o da kolunun üstünde kalıp kalkmaya çalışıyor, şuan da direk elimizle uzattıklarımızı alıyor. Oyüzden gelişim geriliği mi var benim bebeğimde diye tedirgin oldum
Aynen canim tutturursam.tutuyor benim.oglumda hic tik yok donme falan konusundaEvet sadece bakıyor benimki de. Öyle dönme, elininuzatma falan YÖK. Çıngırağı biz tutturursak tutuyor
Baksana milletin çocukları neler yapıyormuş :) bizimkiler mi tembel anlamadım. Seninki kaç aylık tam olarak?Aynen canim tutturursam.tutuyor benim.oglumda hic tik yok donme falan konusunda
Gece sabaha kadar 3 kere uyanıyor canımGece ne kadar aralarla kalkiyor canim