2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bende aynı dertten muzdaribim ve bizim meme reddimiz üç haftadır var uyanikken kesinlikle emmiyor uykudan uyanirken mikirdanmaya başlayınca veriyorum memeyi uykusu açılana kadar ne emerse o yari aç yarı tok bu aralar :KK43: memeyi iyice bırakmasın diye biberon da vermedim.. sabırla geçmesini bekliyorum uyanikken memeyi görünce kendini yay gibi geriye attırip çığlık çığlığa ağlıyor o derece yani.. açlıktan huysuzlaninca kendime bağlıyor evin içinde yürüyorum o baya mayistiriyor uyumaya yakın oluyo bazen yarım saati buluyor ama olsun sakinleyip mayisinca emziriyorum.. inşallah sizinki hemen geçer ben çok dertliyim bu ara :KK43:
Benimkinde aynı uykuda emiyo uyku açılınca atıyor ağzından. Üç hafta çok uzun inşallah bizim o kadar sürmez. Biberonu veriyorum midesini bulandırıyor. Sağıp kaşıkla veriyorum. Bu şekil olursa süt azalır kesilir allah korusun korkuyorum. İnşallah bir an önce geçer. 4 Aralık’ta aşımızda var. Off off

Merhaba biz de ara ara yasiyoruz bu durumu. Ben birde sunu farkettim eger yedigim seyi begenmiyorsa? Uzaklaziyor memeden. Mesela gecenlerdd kekik Cayi Ictim emmedi. 2 Gun Sonra yine icip emmeyince sildim kekigi hayatimdan
Yediğim şeyler çok değişmedi. Aynı rutinde gidiyor. Sadece biraz üşüttüm kızımı. Evin elektrikleri kısa devre yaptı gün boyunca karölifer yanmadı tulumda uyuttum. Sonrada içersi iyice ısınmadan babasının ısrarıyla çıkarttım. Üstünü değiştirdim terlemişti. Yavrum anında hasta oldu. Artık çevreye tepkide veriyo ikisi bir araya gelince kesinlikle emmiyor. Uykudan uyanırken yada yeni dalarken. Oda çok güçlü değil. Umarım bir an önce geçer. 4 Aralık’ta üçüncü alışı var iyce endişelenmeye başladım. Tamamen bırakırsa diye

3 aylık olunca çoğu bebekte yaşanan bir durum meme reddi. Bizimki 1 hafta sürdü ama ben emmediği zaman saç kurutma makinesi sesiyle emzirdim onun sesini duyunca mayıştığı için emiyordu. Şimdi tekrar normale döndü
Bir hafta sürse razıyım bugün 4. Gün saç kurutma makinesini bende deneyeyim. Belki fark olur emer

Canim hasta degil hicbir belirtisi yok cunku aglamiyor ve guluyor. Bir kac gundur eli hep agzinda, dis icin erken degil mi, benim oglum 10 aralikta 4 aylik olucak.
ERKEN degil dis icin cnm Benin ki de 1 aydir dis belirtisi gosteriyor. kasiyiciyla ya da emzigiyle azdigi zaman yardim eiyorum.

Bir hafta sürse razıyım bugün 4. Gün saç kurutma makinesini bende deneyeyim. Belki fark olur emer
Bende aynı sorunu yaşıyorum artık ne kadar oldu hatırlamıyorum.3.5 aylıkken meme reddi başladı şuan 4 ay 9 günlük gündüz ciglik cigliga agliyo emzirmeye calisinca ,oyuncaklarini gosteriyorum oyle emzirmeye calisiyorum.gece emiyo ama uykusu hafiflerde uyanirsa atiyo memeyi kendini geri atiyo..biberon almiyo kusuyo verince ,emzik almiyo..meme de almayinca kendini sakinlestiremiyo uyumaya calistigi zamanlar cok agliyo..umarim uzun surmez hepimizinki gercekten cok zor..

Yediğim şeyler çok değişmedi. Aynı rutinde gidiyor. Sadece biraz üşüttüm kızımı. Evin elektrikleri kısa devre yaptı gün boyunca karölifer yanmadı tulumda uyuttum. Sonrada içersi iyice ısınmadan babasının ısrarıyla çıkarttım. Üstünü değiştirdim terlemişti. Yavrum anında hasta oldu. Artık çevreye tepkide veriyo ikisi bir araya gelince kesinlikle emmiyor. Uykudan uyanırken yada yeni dalarken. Oda çok güçlü değil. Umarım bir an önce geçer. 4 Aralık’ta üçüncü alışı var iyce endişelenmeye başladım. Tamamen bırakırsa diye
Toparlar ins Canim o tarihe olmadi baska gune yaparlar asiyi. Bol emzir almazsa 5 dk da 1 hep dene.burnunu temiz tut. Atesini takip et. Yukselirse 2.5 ml calpol verebilirsin. Birde uyutabildigin kadar uyusun. Bebeklere ilac gibi gelir.

Gercekten mi canim, peki ne kadar surer bu, cok endiseliyim ne zaman normale doner, kilo almicak diye uzuluyorum.
Kilo eskisi kadar almaz Canim. Persentil cizelgesine uygunluga bakilir. A normal bir kilo eksisi varsa saglikcilar mudahale eder zaten.ne yapman gerektigini soylerler. Mesela benim ki cok slk kaka da yapiyor bayadir.o da disten. Disler cikana kadar iyi kotu Boyle gececektir. Ilk oglum 11. Ay ilk disini cikarmisti cok aci cekmedi. Ama bu yavrum erken den basladi.

Toparlar ins Canim o tarihe olmadi baska gune yaparlar asiyi. Bol emzir almazsa 5 dk da 1 hep dene.burnunu temiz tut. Atesini takip et. Yukselirse 2.5 ml calpol verebilirsin. Birde uyutabildigin kadar uyusun. Bebeklere ilac gibi gelir.
Aynen öyle yapıyorum uyanınca her dakka tekli ediyorum memeyi ama ısrar etmiyorum. Burnu tıkanık. Maalesef Şükür ateş yok öksürük var. Türkiye’de havs değişimi kalabalık ortamlar uçak yolculuğu yordu yavrumu burda patlak verdi :kızgın:

Bende aynı sorunu yaşıyorum artık ne kadar oldu hatırlamıyorum.3.5 aylıkken meme reddi başladı şuan 4 ay 9 günlük gündüz ciglik cigliga agliyo emzirmeye calisinca ,oyuncaklarini gosteriyorum oyle emzirmeye calisiyorum.gece emiyo ama uykusu hafiflerde uyanirsa atiyo memeyi kendini geri atiyo..biberon almiyo kusuyo verince ,emzik almiyo..meme de almayinca kendini sakinlestiremiyo uyumaya calistigi zamanlar cok agliyo..umarim uzun surmez hepimizinki gercekten cok zor..
İşimiz zor senin baya uzun sürmüş sütünde azalma oldumu peki

İşimiz zor senin baya uzun sürmüş sütünde azalma oldumu peki
Düzelmicek gibi geliyo artık.sütümde azalma olmadı hala akıyo 2 saatte bi..stresli oldugum günler azaldı uykusuz oldugumda azaldi ama ertesi gün düzeldi genelde.son 1 haftadır uykuluyken emziriyorum.3 gundur oyle de emmiyo gündüz.sağıp kaşıkla veya sırıngayla veriyorum o sekil idare ediyoruz .yalnız çok gaz yapiyo kaşık hava yuttugu icin :KK43:

Düzelmicek gibi geliyo artık.sütümde azalma olmadı hala akıyo 2 saatte bi..stresli oldugum günler azaldı uykusuz oldugumda azaldi ama ertesi gün düzeldi genelde.son 1 haftadır uykuluyken emziriyorum.3 gundur oyle de emmiyo gündüz.sağıp kaşıkla veya sırıngayla veriyorum o sekil idare ediyoruz .yalnız çok gaz yapiyo kaşık hava yuttugu icin :KK43:
Gazını kolay çıkartıyor allahtan hem geğiriyor hemde bırtlarıyor. Yesin sadece yeter zayıflayacak diye korkuyorum.

Ayda kaç kilo aliyo .suan dönüyo mu?
Benim kızım 3530 gram doğdu. Kilo kaybı olduktan 3 hafta sonra artı 200 gram aldı sütüm yokmuş yavrum aç kalıyormuş. Mama takviye ettik. 6 haftalıkken 4380 oldu mamayı minimuma düşürdüm süt arttırma çabalarım oldu şükür yetmeye başladı çünkü bir ay sonraki tarımda 5700 olmuştu. Şimdi emmiyor gene kilo kaybı yaşamaktansa sütte azalma olmasından biraz korkuyorum. Umarım bu meme reddi erken biter. Evet kızım dönmeye başladı.

X