- 19 Ağustos 2017
- 4.899
- 5.634
- 158
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #78.281
Galiba serum fizyolojikten bshsediyorlar canim:) bemimki de dogdugundan beri annii gell diye agliyor.demek normal bir durummus.
Kizlar ne slklyorsunuz bebeklerin burnuna yan yatirarak kacirmisim.
Evet. Yapan varsa başka ilgilenebilirim. Çünkü becerebilmiş değilim tosurduyor yavrucakGaliba serum fizyolojikten bshsediyorlar canim
Valla canim o konuda bende iyi degilim..damlattiktan sonra burun aspiratörüyle cekiyorum yalnız cok bisey cikmiyor ama rahatlıyor cocuk.kalorifer fln açıksa burnu kuruyor olabilir bizim sabaha karşı oluyor genelde.yan yatırıp iki burnunada sıkıyorum hapşırsa cikar belki ama hapsirmiyor bnde cekiyrm.ne kullanıyorsun dersen de kids xlear damla yada otri bebe monodoz var bndeEvet. Yapan varsa başka ilgilenebilirim. Çünkü becerebilmiş değilim tosurduyor yavrucak
Bu kv deler hep mi ayni hep mi gerer insaniDun gun boyu kvde deydik benim uaramaz ordada kendini gosterdi tabi uyumadigi surece agladi kv basladi bu bebek doymuyor ac diye buyuk oglum mamayla buyudu diye top atesine tutmadigi kalmisti beni hatta dogumdan once basladi bak bunu emzir gogsum bozulur diye emzirmemeslik yapma gibilerden dirladi durdu buyuk eltim gorumcem falan hatta dogdu her soran emiyor mu diye basliyordu lafa dedim emiyor bir daha soran olursa cok kotu kavga edicem sustular e dun yine ayni yere donduk doymuyorsa ne yapabilirim dedim ama ben doyduguna emeinim kaldiki bebeklerin her aglamasi aciktim degil aglamasi aciimasi icin en son kistas benim oglum huysuz mama ver demwsini bekledim ama doymuyor diye geveledi durdu ver deseydi yine bi kavga cikaracaktim demedi yani 2 aylik bebege doymuyorssa ne yapilir diyemedi kendi soylediginin aksine gidemedi
Ay evet genellikle aynilar maalesef allahtan cok gormuyorum artik havalarda soguyunca dahada gormem insallahBu kv deler hep mi ayni hep mi gerer insani
Ay bende sağolsun evini birakip gelmez bende gitmem soguk diye evi sobali e koyde oturuyor dun eşim gitti onunla para mevzunda kavga etmis göndermiş 50 sinden sona ehliyet almaya kalkiyor bideAy evet genellikle aynilar maalesef allahtan cok gormuyorum artik havalarda soguyunca dahada gormem insallah
Seninki yine sosyal islerle ugrasiyormus benimki evde kala kala ancak onun bunun lafini eder baska bisey yapmaz zaten yaslida yas olarak. Bizimkilerin evide sobali insallah onlar kalkip gelmez bizim ev kaloriferli diyeAy bende sağolsun evini birakip gelmez bende gitmem soguk diye evi sobali e koyde oturuyor dun eşim gitti onunla para mevzunda kavga etmis göndermiş 50 sinden sona ehliyet almaya kalkiyor bide
Daha onceden geliyorlar miydi bizimki cesmelerim donar diye gelmiyor cok sukirSeninki yine sosyal islerle ugrasiyormus benimki evde kala kala ancak onun bunun lafini eder baska bisey yapmaz zaten yaslida yas olarak. Bizimkilerin evide sobali insallah onlar kalkip gelmez bizim ev kaloriferli diye
Bi kere kp hastaydi bi yil once geldiler ben baktim o degil aramizda 50 km mesafe var diger ogullari kizlari tepti bize geldi biz iyi davraniyoruz diye birde esim yagdirdi eve onlar varken tatlilari ayri her ogun etli yemek. Kv soba yakmaktan yakinip duruyor her kis kpde de romatizmal hastalik var bu yil yine beni bulurlar gibiDaha onceden geliyorlar miydi bizimki cesmelerim donar diye gelmiyor cok sukir
Benim kiz herkese gidiyo bende onu istemiyorum ama yapacak bisey yok canimKizlar bebeleriniz yabancı biliyor mu? Benim.kizim bikactit annemlere ve ksyinvalidemlere gidince dudak büküp agliyor.evde bize gülücük atıp agu yapan cocuk orada kndine dokundurtmuyor.vsr mi sizdede bu durum.cocuk gece gündüz bni gore gore alışmış sanirim
Kv ye gittiginde huysuzlugun sebebi aclik degildir canim. Artik yabancilamak ogrendiler. Kendi evleri olmadigi zaman agliyorlar. Benim kizi gecen kv ye biraktim, arkadaslarla kahvaltiya gittik bi nefes alayim demistim. Uyurken vermistim, uyanmis etrafa bakmis dudak bukmus gözlerini doldurmus. Sut bırakmıştım icmek istememis. Ay nasil uzuldum, o bukuk dudaklar dolu gözler aklima geldikce icim acidi. Kizim beni cok aramis. 2 sonra gittiydim zaten, sonrasinda da huysuzluga devam etti. Hic gulmedi orda. Kalktik eve geldik, bi gulucukler bi agular.. evini ve annesini istiyor. Kendi evimizde bile kalabalik istemiyor. Simdi bu cocuk ac mi!Dun gun boyu kvde deydik benim uaramaz ordada kendini gosterdi tabi uyumadigi surece agladi kv basladi bu bebek doymuyor ac diye buyuk oglum mamayla buyudu diye top atesine tutmadigi kalmisti beni hatta dogumdan once basladi bak bunu emzir gogsum bozulur diye emzirmemeslik yapma gibilerden dirladi durdu buyuk eltim gorumcem falan hatta dogdu her soran emiyor mu diye basliyordu lafa dedim emiyor bir daha soran olursa cok kotu kavga edicem sustular e dun yine ayni yere donduk doymuyorsa ne yapabilirim dedim ama ben doyduguna emeinim kaldiki bebeklerin her aglamasi aciktim degil aglamasi aciimasi icin en son kistas benim oglum huysuz mama ver demwsini bekledim ama doymuyor diye geveledi durdu ver deseydi yine bi kavga cikaracaktim demedi yani 2 aylik bebege doymuyorssa ne yapilir diyemedi kendi soylediginin aksine gidemedi
Benim oglanda herkese gulumsuyor herkes kucuck bebek nasi guluyo diye hayret ediyo bide herkesin kucaginda sakin diruyi bende sjnir oluyorum ama yanliz degilim demekki :)))))Benim kiz herkese gidiyo bende onu istemiyorum ama yapacak bisey yok canim
Allah yardimcin olsun canim insallah kucuk bebegin var kalabalık etmeyeljm diye gelmezlerBi kere kp hastaydi bi yil once geldiler ben baktim o degil aramizda 50 km mesafe var diger ogullari kizlari tepti bize geldi biz iyi davraniyoruz diye birde esim yagdirdi eve onlar varken tatlilari ayri her ogun etli yemek. Kv soba yakmaktan yakinip duruyor her kis kpde de romatizmal hastalik var bu yil yine beni bulurlar gibi
Ben eminim ac olmadigina aglayinca ilk soyledikleri bu bebekte sadece memede susunca teshisi boyle koydu kendileri evde ana kucaginda etrafina bakiyor tvye daliyor abisi sesli oynayinca onu izliyor cok aglamaz hic susmadi yavrum orada duzgunde uyumadi oda etkendi yani benim sinir oldugum ne yapayim acsa digeri mamayla buyudu diye demedigini koymadi bunada ver dicek mi diye bekledim yaniKv ye gittiginde huysuzlugun sebebi aclik degildir canim. Artik yabancilamak ogrendiler. Kendi evleri olmadigi zaman agliyorlar. Benim kizi gecen kv ye biraktim, arkadaslarla kahvaltiya gittik bi nefes alayim demistim. Uyurken vermistim, uyanmis etrafa bakmis dudak bukmus gözlerini doldurmus. Sut bırakmıştım icmek istememis. Ay nasil uzuldum, o bukuk dudaklar dolu gözler aklima geldikce icim acidi. Kizim beni cok aramis. 2 sonra gittiydim zaten, sonrasinda da huysuzluga devam etti. Hic gulmedi orda. Kalktik eve geldik, bi gulucukler bi agular.. evini ve annesini istiyor. Kendi evimizde bile kalabalik istemiyor. Simdi bu cocuk ac mi!
Ayrica senin ki ac olamaz, ac olsa kilo almaz demi. Konusmustuk senle
Ben gitmedim ama esimin yegeni gitmisti cok begenmis ama ilk kez oyle bi yer goren biri icin begenmis olabilir tabi hani beklentisi yuksek biri begenmeyebilir canim senide biliyorum oyle kucuk yerlere el atma derim bizde borclar bitince ocak subatta gidelim diyoruz mesela nigde yada nevsehirdeki termal oteller daha iyidir diye dusunuyorum benMinik kuzular marasta orkis thermal varmis, sen gittin mi nasil bir yer
İnsallah canim ya kp her kis hasta oluyor hastaligindan ev sobali ama wc banyo isi adama sorun hep ama evdede dutmuyor ki eve bagliyorlar sadece onu anlamiyorum yaz boyu satin bi daire alalim diyoruz bos diyoruz bizim bos ev var daha sifir kiraya bile vermedik bekliyorlarki gidin oraya tasinin dememiziAllah yardimcin olsun canim insallah kucuk bebegin var kalabalık etmeyeljm diye gelmezler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?