2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Oyy maşallahhh prensese

kv costu. hergun 12 civari bebegi uyutup arabayla gezdirmeye cikiyorum. bugun terasta uyusun ben de uyuyayim diyordum. hemen atladinbebegi o ve kp gezdirceklermis ben uyurken.

dogumdan itibaren 3ayligina bizde, yaptigi her garipligi alttan aliyordum kotu niyetli degil diye. bebegimi oyle seyler soyleyerek seviyorki sanki ben bakiciyim o annesi. kp gelince biraz durulmustu, gene costu. en.buyuk hayali al bebegi sen buyut dememiz. ben ise gidip para kazanacakmisim o bebege bakacakmis. doldum biraz galiba.

biraxdan giyinip cikicam, ne musabet bensiz gezilirmi 2aylik bebekle.

Masallah cok tatlı şapkaya bayıldım
Doğduğundan beri uyurken şapka örttük alıştı örtmeyince zor uyuyor kundağı da çok aştığı zaman yapıyorum çok sakinleştiriyor onu bence deneyin bacaklar serbest kollardan sariyorum

Slm kızlar doğru yerdemiyim bulamadım formu kaç kere baktım gebelikte ağustos annelerinde 2018 yok olmuş 2017 ve 2016 var bisüre giremedim kaybettim formu herşey yolundadır inşallah
Doğru yerdesin aman tutun kız kaybolma bi yere :) nasılsın bebiş nasıl?

Surekli emiyor 7_8 tane cisli bezi oluyor ama1 ayda 260 gr almis bu hic normal degil bide ayse39.5 olursa fitil ver dedi cok degil mi ya biz biraz ates olsun istiyoruz dedi asinin etkisi icinmis
260gr az eger bizimki gibi 2 aylik ise. Enfeksiyon icin idrara baktirmani tavsiye ederim. Hemen mama baslama kesinlikle bir ay daha bol bol emzir. Yada bir hafta sonra ayni yerde yeniden tarttir bakalim kilo alimi ayni şekilde yavas mi seyrediyor. Ates icinde 38.5 u gecmedigi ve huysuzlanmadigi surece fitil yada ilac kullanmamani tavsiye ederim. Bagisiklik sistemi icin ateste sart. Belkide hic ateslenmeyecek. Biraz cikarsa ustunu incelt ve ustune birsey ortmeden takip et. Asi atesi havale gecirtmez sakin kalmakta fayda var.

Son düzenleme:
Hepsi aynı ya bunların benimki kendi kokusuna bile alıştırmaya çalıştı ve dediğin gibi çocuğu etkileyecek benide delirtecek herseyi yaptı 40 tan sonra postaladım ne görgüsüzler yaa. Sanki o doğurmuş gibi davranışlarına çok sinir oldum bide benimki ben yokmuşum gibi davranıyordu

Diger davranışlarını bilmiyorum ama biraz kendine vakit ayirmak dinlenmek adina azun sureli degil misal besledikten sonra yarim saat 45 dk gezebilir sonucta onunda kanindan canından zarar vermeyecektir. Suan ben ufak olani biri alsada yarim saat uzansam neler vermem :) bakicimiz basladi buyukle ilgileniyor tabi donusumluyuz ben buyukle vakit gecirirken kucuge bakiyir bu bile buyuk nimetmis. Kendimde dahil olmak uzere kv olunca soz konusu biraz sert oluyoruz sanirim azicik yumusasak zarar gelmez:)

Evet 2 aylik ilk ay 600 gr almisti onerilerin icin cok sagol sizde enfejsiyon mu cikmisti

Sabah degil, gece 11.30da uyaniyor :) Genelde sabahlari 7.30 8.30 araliginda uyandiginda artik gece modundan gunduz moduna geciyorim. Yani isiklari acip, onunla konusup, oynatmak filan.
Gece gündüzü ayırt ediyor büyük bir ihtimalle minnoş :))) Ama saatleri oturtamadi:))) Gece uykusunu düzene koymak için daha erken uyutmaya çalışayım bakalım nasıl tepki verecek. Teşekkür ederiz teyzesi ; )

Nazardan korkarim ve susarim :)))
Saygı duyarım :)) Maşallah derim mm. Aynı düzenden rabbim bizlere de nasip etsin derim :))))

Uykuya gec yatirdigindan olabilir mi gece uykusunu 8 e cekmeyi dene belki uyanmaz babasi icin uykusunu sasirtma. 7.30 da gec odaya emmesini ona gore ayarla emsin uyusun bir dene istersen bu sekilde. Bu suonunlonunla onunla konuşma isigida acma.
Bir de bunu deneyelim. Bakalım nasıl tepki verecek? Umarim hoşuna gider Onun hoşuna giderse benim çok çok hoşuma gider

Benim oğlum 8 de uyuyor gece 2 veya 3 kere uyanıyor sabah 5 te ayaktayız
Maşallah hep böyle devam etsin paşa :)))Darısı bize de olsun.

Manyaklarmı bunlar ya dokunmak falanda neymiş millet kafayı yemiş ya çocuğun veya torunun olması başka çocuklara dokunmalısın anlamına gelmiyorki. Etraf saçma sapan insanlarla dolmuş

Aminn

Sonunda bende bir pompa aldım bakalım verimli olacak mı? Tekli istiyordum ama Bursada hiç bir mağazada yokmuş. Bende mecbur 2 lisini aldım. Tekini kullanırım dedim. Lansinoh marka. İnşallah sütüm çok çok artarda dolapta saklayacak şekilde şu hazır mamadan kurtuluruz.

Kizlar doktorum sutumu kesmek icin ilac verdi, bu ilac ne zaman etkisini gosterir bilen var, gogusleri cok kotu agiriyor ve sisti, bu sislik ates yapiyor cok fena. Ne zaman gecicen bu agri cok kotu bir agriymis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…