- Konu Sahibi Nesrinay86
- #77.721
Ben bulamadım grubuAçtım canım ama Salı aktif olarak baslicaz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bulamadım grubuAçtım canım ama Salı aktif olarak baslicaz
Nasıl bulucaz canimAçtım canım ama Salı aktif olarak baslicaz
Ben bebek okumasi yaptim geleceklerin hepsini cagirdim iyi oldu sende òyle yap canimDun bi pazara cikayim dedm kapinin önünde olunca yavruyu uyutup babasina teslim ettm :)) tabii pazarda bnj gorduleer sen hic degismemssn gebelidken önce nasilsn hâlâ oylesin hicc gebelign de bi acayipti zaten. Cok kilo almadigim icin. Sutun yetiyor mu hey Allahım ya ne sacma sorular. Bizde sana glcz hey allahim ya mubarwk bi sot Mevlüt fln yapcan mi musaitmsn.... Ben her geleni nasil agirlicm ya evidir temizligidir ikramidir![]()
Bnde yapicm.ins. bu ay sonu yapicktm ama olmadi onumuzdeki ay ins.Ben bebek okumasi yaptim geleceklerin hepsini cagirdim iyi oldu sende òyle yap canim
Katiliyorum ama yapamıyorum paylasamiyyorum galiba ama onun kucak israri bununn sebebi yoksa baska birindee ayni sorunu yasamiyorumDiger davranışlarını bilmiyorum ama biraz kendine vakit ayirmak dinlenmek adina azun sureli degil misal besledikten sonra yarim saat 45 dk gezebilir sonucta onunda kanindan canından zarar vermeyecektir. Suan ben ufak olani biri alsada yarim saat uzansam neler vermem :) bakicimiz basladi buyukle ilgileniyor tabi donusumluyuz ben buyukle vakit gecirirken kucuge bakiyir bu bile buyuk nimetmis. Kendimde dahil olmak uzere kv olunca soz konusu biraz sert oluyoruz sanirim azicik yumusasak zarar gelmez:)
Bnde bndeAy buna çok güldüm ben de seninki sandım![]()
Canım memeyi boşalttıktan sonra dolamaması için sıkıca sarmak ve hapını içmen gerekiyor diye biliyorum. Memede süt kalırsa beze oluşur. Maalesef bende var mesela. Keşke böyle yapsaydım diyorumKizlar doktorum sutumu kesmek icin ilac verdi, bu ilac ne zaman etkisini gosterir bilen var, gogusleri cok kotu agiriyor ve sisti, bu sislik ates yapiyor cok fena. Ne zaman gecicen bu agri cok kotu bir agriymis.
Benim ilk dogdugunda 1 hafta oldu oda normalmis şimdi yok bilmiyorum canimKizlar dun bi soru sormustum giren olmamis dogdugundan beri kizimin altinda akinyi oluyordu hastanede anneden geciyordur sutle dediler sonra bepanten surunce mi oluyor falan dedik biramtik ama devam etti dun dr a gosterdik enfeksiyon baslamis dedi krem verdi.
Kiz anneleri sizlerin de kizlarinizda sivi sumuk gibi bir sey oluyir mu bazen altta ?
Sordunuz mu dr a ne dediler ?
Sen bilirsin tabi canım, hakkımızda da hayırlısı olsun bakalım nerelere gidecek sonumuzCanım biliyorum bunları. Ama o aşıyı bizzat içeriğini araştırdığımız için yapamam yani. Yarar-zarar tarttığım zaman yaptırmamayı tercih ediyorum. Kimseye yap, yapma demem, karışmam, kendi bildiğimden gidiyorum. Ülkemizde de çok kalmaya niyetli değilim açıkçası. Böyle giderse ilk fırsatta uygun teklifi değerlendirerek yine gurbetlere devam.
Canımcım takılma bu kilo olayina. Yaklaşık 15 günde 450 gr almış. Geriye kalan 15 günde de aynı miktarda alırsa 900 gr almış olacak. Benim beboş ayda 900 gr alsa oooooKizlar pazartesi günû beboşumu doktora gòtúrmústum 6 100 kg tarttı ayin 26 2 aylik kontrolümúzde de 5 650 kilo cikmişti bu súre zarfi icinde sadece 450 gram almiş bana az almis gibi geldi sizlerde nasil acaba
Canim bende bosaltmak istedim doktorum oyle birak dedi, bende anlanadim boyle doluyken nasil sut gidicekCanım memeyi boşalttıktan sonra dolamaması için sıkıca sarmak ve hapını içmen gerekiyor diye biliyorum. Memede süt kalırsa beze oluşur. Maalesef bende var mesela. Keşke böyle yapsaydım diyorum
Allah şifa versin canım ms ile uğraşmak çok geçmiş olsunCanim sutum ogluma yeterli degil az kilo aldi bu ay. Ben ms hastasi oldugun icin terapim var, ve terapim yuzunden kendi sutumu ve mamayi vermem yasak, sadece birisini verebilirim. Onun icin simdi mamaya gectik.
bir gun bebegin altini degistirdim yeni kiyafet giydircem, badisini koynunfan çıkardı. anne ne yaptin dedim, isinsin diye koydum dediHepsi aynı ya bunlarınbenimki kendi kokusuna bile alıştırmaya çalıştı ve dediğin gibi çocuğu etkileyecek benide delirtecek herseyi yaptı 40 tan sonra postaladım ne görgüsüzler yaa. Sanki o doğurmuş gibi davranışlarına çok sinir oldum bide benimki ben yokmuşum gibi davranıyordu
![]()
Biz alıştık sürekli memedeyiz bugün manuel pompam geldi durum aynı canım :)Nasil gidiyor emisme durumlari :)
Bulamadim :)[/QUOTE
Ben bulamadım grubu
Nasıl bulucaz canim
Diger davranışlarını bilmiyorum ama biraz kendine vakit ayirmak dinlenmek adina azun sureli degil misal besledikten sonra yarim saat 45 dk gezebilir sonucta onunda kanindan canından zarar vermeyecektir. Suan ben ufak olani biri alsada yarim saat uzansam neler vermem :) bakicimiz basladi buyukle ilgileniyor tabi donusumluyuz ben buyukle vakit gecirirken kucuge bakiyir bu bile buyuk nimetmis. Kendimde dahil olmak uzere kv olunca soz konusu biraz sert oluyoruz sanirim azicik yumusasak zarar gelmez:)