2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de ucunu tutturamadığım için silikon göğüs ucuyla veriyorum. Bir de yara vardı uçlarında sadece ucunu emdiği için. Dün silikon ucu çıkarıp durdu eliyle kızıp çıkardım içebiliyorsan iç bakalım böyle diye, 15 dk silikonsuz emdi tam sevinecektim ama sanırım yine ucunu emmiş hafif acıyor :işsiz:
canim silikonsuz emdiyse takma bir daha cunki silikonla hem tam ememiyorlar hemde zamanla meme dokusunu unutuyorlar

Bu defa cok kalmasin diye isleri ben yapicam sen yapma dedim hani sıkılır duramaz diye yemek zaten yapmayi sevmedigi icin yapmiyor kaldi mi islerde bana
Ya su surekli kucagina alma.istegi olmasa bide diyorum siz yokken zorluk cikarmayin bana diye kendi de anlatıyor ben cok zorlandim diye

O varken o kadar huysuz bi bebektiki nasil olmus boyle diyo simdi uyku saati duzeni mama meme zamanlari hepsini duzenledim oyle alistirdim cunku dedim o kucaginda dizinde sallayip uyuttugu zamanlarini istiyor ama oglus besiginde sallanmadan uyumaya baskadi artik hevesi kaldi kadinin
Nasil sallamadan uyumaya alistirdin

Arkadaşlar kızım çok gazlı biliyorsunuz birçok şey denedim şimdi acaba kanguru alsam mı diye düşünüyorum sever mi acaba rahatlatır mı? Ne dersiniz alırsam da hangi markayı alayım
Selam canım. Bizim de kaka problemimiz vardı çok zor yapıyordu kakayı. Bu yüzden değil genel olarak dışarı çıkabilmek vs için kanguru almıştım. Evde denemek İçin taktığımda 10 dk içinde bir kaka yaptı ki musluğun altında yıkamak zorunda kaldım ensesine kadar çıkmıştı :KK48: Tesadüf mü oldu bilmiyorum gerçi ama kangurudaki duruş şekillerinden dolayı hem çok rahat uykuya geçiyor hem de kakasını gazını çıkarıyor. Ben neko switch baby size aldım bebekle bşrlikte büyüyor uzun ömürlü. Biraz pahalı ama kanguru riskli mesele ergonomik olmazsa bacaklarında, kalçasında sıkıntı yaratabiliyor. Hangi markayı alırsan bacakların dizden kırıldığı M şeklinde duracağı kanguruyu al. Bacakların direk aşağı dümdüz salındığı modeller ergonomik değil.

Eklentiler

• F9AE974F-FFEC-4668-A78E-BFA3EFC44FBA.jpeg
    F9AE974F-FFEC-4668-A78E-BFA3EFC44FBA.jpeg
    32,5 KB · Görüntüleme: 49
Herkese iyi akşamlar rota aşınızı yaptırdınız mı? İlla verem aşısıyla beraber mi olmak zorunda bilgisi olan var mı bu konuda?

Selam canım. Bizim de kaka problemimiz vardı çok zor yapıyordu kakayı. Bu yüzden değil genel olarak dışarı çıkabilmek vs için kanguru almıştım. Evde denemek İçin taktığımda 10 dk içinde bir kaka yaptı ki musluğun altında yıkamak zorunda kaldım ensesine kadar çıkmıştı :KK48: Tesadüf mü oldu bilmiyorum gerçi ama kangurudaki duruş şekillerinden dolayı hem çok rahat uykuya geçiyor hem de kakasını gazını çıkarıyor. Ben neko switch baby size aldım bebekle bşrlikte büyüyor uzun ömürlü. Biraz pahalı ama kanguru riskli mesele ergonomik olmazsa bacaklarında, kalçasında sıkıntı yaratabiliyor. Hangi markayı alırsan bacakların dizden kırıldığı M şeklinde duracağı kanguruyu al. Bacakların direk aşağı dümdüz salındığı modeller ergonomik değil.
Ben de kanguru araştırdım alıyım diye neko ve boba arasında kaldım nasıl memnunmusunuz?

Ben de kanguru araştırdım alıyım diye neko ve boba arasında kaldım nasıl memnunmusunuz?
Henüz dışarı çıkmadım evin içinde uyumadığı zaman takıyorum. İşimi gücümü görüyorum. Karnı tok ve altı temizse 5 dk içinde uyuyor. Çok memnunum yani :) Boba bana fazla pahalı gelmişti omyüzden neko'yu tercih ettim.

Kv katili olmak isteyenler :skandal:

Ya bende de sorun var biliyorum ama valla cinnet asamasina geldim 4 günde yaa daha ne kadar kalacak kimbilir

Kucak derdimiz zaten bitmiyor
Artik.uyaricam.yeniden yapacak bisey yok

Ne zaman oglumla kalsam.sohbet aninda damlıyor odaya o konusmaya basliyor ya bi mesafe ama demi

Uyurken mama yerken cocugun inunde sebeklik yapiyor ne mama yiyoe ne uyku kaliyor

Bide ben ne zaman emzirmeye alsam.yine mi emecek diyor en cok buna gicik oluyirumm emsin ki sut gelsin diye kendimi parcaliiyirum ben yaa
Satır alıp gelemmi
Uyar canım, çocuğun oyuncak pelüş bebek olmadığını anlat. Yerken, uyurken bızıklanmaz çocuk :sinirli: Yinemi emzirecen? Hee de sen yemeyi bırakıyormusun ki arada bir kaç gün? :KK47:

Kızlar yardim lûtfen okadar serum fizyolik damlayla temizliyorum doktor burun sipreyi verdi onuda sıkıyorum ama bu benim kızįm gene uyurken cok seali ve hırıltılı uyuyo uyuken nefes alamakta zorlabiyo sabki ben neyapayim da gecsin bu hirilti ve burun 5ikanikligi

Kızlar yardim lûtfen okadar serum fizyolik damlayla temizliyorum doktor burun sipreyi verdi onuda sıkıyorum ama bu benim kızįm gene uyurken cok seali ve hırıltılı uyuyo uyuken nefes alamakta zorlabiyo sabki ben neyapayim da gecsin bu hirilti ve burun 5ikanikligi
Canım serumla akıp geliyormu sümük?

Şu andan itibaren başlıyorum sağol canim kaç günde etki gösterir acaba
Bilmiyorum canım yarın benim de pompam geliyor ben de elimden geldiğince yapicam .Bu 30-40 dk pompayi şöyle yapıyorsun önce 20 Dk pompa sonra 10 dk dinlen sonra 10 dk pompa 10 dk dinlen şeklinde yapabilene kadar devam

Back