- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #75.621
bizim doktorumuz acibaedem tarkan bey ben cok memnunum ama ilgidede iyi doktorlar var diyorlarİyi akşamlar kızlar yeni kocaeline taşındık önerebileceğiniz iyi bir çocuk doktoru var mı
Galactago damla duydunuz mu kizlar sut miktar ve kalitesi arttiriyormus[/
ben kullandım hemşire bi tanıdığım getirmişti Doğum yaptıgım zaman baya fark ettiriyor sütü göğüsler dolu dolu oluyorGalactago damla duydunuz mu kizlar sut miktar ve kalitesi arttiriyormus
Canım doktor bana okyanus suyu spreyi kullanma basınçlı olduğu için zarar verebilir dediKizlar benim oglanin bohazindan hirilti geliyor sanirim surekli sut kactigi icin oluyor okyanus suyu olan spreyler ise yarar mi burnunda hic bisey yok
Iyiyiz sukurler olsun canim bizimde arada cok fena oluyor arada sakinliyoruz oyle akip gidiyor gunlerimiz.Selam canım huysuz ve bol ağlamalı geçiyor bugünlerde. Sen nasılsın çınar ve bebiş nasıl? Öp yerime
Neden canim insallah bir sıkıntı yokturSuan pek keyifli degil malesef
Trendyol ve Morhipo da da bu marka bu civarda. Başka da istediğim gibi bulamadım ben. Bebek mağazaları zaten uçmuş durumda gerçekten pahalı. 3 parça aldım 150 Tl.Ortalama fiyatlar boyle galiba degil mi oyuncak bile pahali yaa bikac tane alicaz artik napalilm
Aynen canım yapacak bir şey yok öyle durumlardaBenim.oglum reddetti beni icimde nasil bir ukte anlatamam ama olmuyorsa olmuyordur yani meme nakli yaptiracak halimiz yok ya
Canımm teşekkür ederim; ınsallah öyle olurNe güzel kalplisin :) niyet etmek de yapmak kadar var tüm bu çabaların ve güzel düşüncelerin mükafatlandırılacaktır
Sarılık sebebiyle iki gün hastanede yattı kızım..17 ile yattım 14 ile taburcu ettiler iki gün sonra tekrar gittik 11 e düşmüştü..doktor artık takibe gerek yok dedi sütümde gelmeye başlamıştı..kızım bugün 60 günlük tekrar sarılığa baktirma gereği duymadık ama yüzü beyazlamış değil hala sarı.. uzamış sarılık olma ihtimali var mı acaba? Sence doktora gitmeli miyimAnne sütüne bir de şöyle bakin: bebegimde uzamış sarılık var, 2 aylık olacağız hala geçmedi. Sebebini bulmak için kan testleri yaptılar, minicik kolundan kan alindi 2 defa, normal çıktı değerler. Ultrason randevusu var, karaciğerine safrasina filan bakacaklar, onlar da normalse teshis: anne sütü yüzünden. Tabi biz dua ediyoruz, ciddi bir rahatsızlığı çıkmasın, anne sütünden olsun diye. Ama insanı üzüyor tabi, sütüm bebegimi sari yapıyor diye. Eger bundansa, mama versek geçermiş ama gene de emzirmeye devam etmeyi tavsiye ediyorlar.
Bana hala emziriyorum diye madalya vermeleri gerek, olabilecek tüm sorunları yasadim herhalde.
Burnu tikali olmadigi halde sanki tikanikmis gibi solum yapması, sut yutarken zorluk yasamasi, hırıltılı solunum ya da geniz eti varmis gibi solunum yapmasi. Girtlak yumusakligi sebep oluyormus, bir kac ay icinde sertlesince duzeliyormus. Senin ki kusarken sut olarak mi cikariyor kesik sut olarak mi, emdikten ne kadar sonra cikariyorO ne olaki canim reflu var sut surekli bogazina kaciyor emerken sut cok gelincede oluyor nasil.anlarim soylediginin olup.olmadigini
Anne sutu sariligi bizde de oldu. 2 ay 1 haftaligiz daha yeni gecti sayılır. Yuzunun rengi acildi pembelesti, gözlerde belli belirsiz var. Doktor tamamen gecmis sayilir dedi. 2 ay cirkin dolastik kara sari bir kizdi, simdi guzellesti minnosum. Cok kez elim mamaya gitti, bir an once gecsin artik diye dusundum. Sonra doktorumun lafi aklima geldi, mama ve anne sutu devam seklindeki tedavilerde anlamli bir farklilik yok demisti. Surekli emzir gececek dedi. Oyle de oldu cok sukur.Anne sütüne bir de şöyle bakin: bebegimde uzamış sarılık var, 2 aylık olacağız hala geçmedi. Sebebini bulmak için kan testleri yaptılar, minicik kolundan kan alindi 2 defa, normal çıktı değerler. Ultrason randevusu var, karaciğerine safrasina filan bakacaklar, onlar da normalse teshis: anne sütü yüzünden. Tabi biz dua ediyoruz, ciddi bir rahatsızlığı çıkmasın, anne sütünden olsun diye. Ama insanı üzüyor tabi, sütüm bebegimi sari yapıyor diye. Eger bundansa, mama versek geçermiş ama gene de emzirmeye devam etmeyi tavsiye ediyorlar.
Bana hala emziriyorum diye madalya vermeleri gerek, olabilecek tüm sorunları yasadim herhalde.
Gozlerinden daha net anlasilir canim. Gozunun beyazinda sari var mi? Bizim de daha yeni gecti sariligimizSarılık sebebiyle iki gün hastanede yattı kızım..17 ile yattım 14 ile taburcu ettiler iki gün sonra tekrar gittik 11 e düşmüştü..doktor artık takibe gerek yok dedi sütümde gelmeye başlamıştı..kızım bugün 60 günlük tekrar sarılığa baktirma gereği duymadık ama yüzü beyazlamış değil hala sarı.. uzamış sarılık olma ihtimali var mı acaba? Sence doktora gitmeli miyim
Artik kusmuyor pek kesik sut cikariyor canim su 1 haftadir basladi hemen ufak capli bi okudum dedigini ama ilk gunlerden itibaren yok yani bogazina sut kactikca oldu sanki hirilti boyle birdey mumkun mu sut balgamlasmasi falan olabilir mi yaniBurnu tikali olmadigi halde sanki tikanikmis gibi solum yapması, sut yutarken zorluk yasamasi, hırıltılı solunum ya da geniz eti varmis gibi solunum yapmasi. Girtlak yumusakligi sebep oluyormus, bir kac ay icinde sertlesince duzeliyormus. Senin ki kusarken sut olarak mi cikariyor kesik sut olarak mi, emdikten ne kadar sonra cikariyor
Evet ya bende ondan korktugum icin sordum basincli olan kullanmayalim mi simdi o zaman ise yarar mi peki geniz tikanikligi icin acabaCanım doktor bana okyanus suyu spreyi kullanma basınçlı olduğu için zarar verebilir dedi
olabilir, bizim ilk hafta degerler yuksek değildi, normal yenidogan sariligi dediler tedaviye gerek olmadi. Yenidoğan sarılığının 2 haftada gecmesi bekleniyor, bizimki gecmedi. yuzunde ve goz kenarlarinda olunca her kontrolde soyledim ebelere. 6 haftalikken doktor bakinca arastirmaya baslandi, siz de goturun bence.kilobalimi genel durumu iyiyse cok buyuk ihtimalle sutten olurmus ama ben emin olmak istedim diger uhtimalleeri eleyerek cunku anne sutu sariliginin bir testi yok, elenerek kararveriliyor.Sarılık sebebiyle iki gün hastanede yattı kızım..17 ile yattım 14 ile taburcu ettiler iki gün sonra tekrar gittik 11 e düşmüştü..doktor artık takibe gerek yok dedi sütümde gelmeye başlamıştı..kızım bugün 60 günlük tekrar sarılığa baktirma gereği duymadık ama yüzü beyazlamış değil hala sarı.. uzamış sarılık olma ihtimali var mı acaba? Sence doktora gitmeli miyim
Babayımı özlüyo şimdiden kız çocuğa ne ediyonda uyumuyo doğru söyleSorma vallahi esm gldi tam uyumak uzereydi banyo yaptirdik esm bes dakika slladi uyudu. Bu çocuğun garezi bana galiba :)
Evet ben de çok memnunum ondan çok rahat. Ben telefonla oynarken doluyorGrupta biri önermişti bunu, iyi ki almışım. Göğsüme takıyorum sızdıra sızdıra dolduruyor, çok da kısa sürede doluyor hem de emeksiz ve acısız
Madem biz başımızın çaresine bakcaz sen ne diye doktorluk yapıyorsun deseydin yaGittim de canim agzindan laf almak eziyet gibi gicik oldum.iyice soruyorum bilgi vermicek misiniz diye ne hakkinda diyor dedim iliski kanama gebelik kirunma mal mal bakti surstima esin korunsun dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?