2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sarılık sebebiyle iki gün hastanede yattı kızım..17 ile yattım 14 ile taburcu ettiler iki gün sonra tekrar gittik 11 e düşmüştü..doktor artık takibe gerek yok dedi sütümde gelmeye başlamıştı..kızım bugün 60 günlük tekrar sarılığa baktirma gereği duymadık ama yüzü beyazlamış değil hala sarı.. uzamış sarılık olma ihtimali var mı acaba? Sence doktora gitmeli miyim

O ne olaki canim reflu var sut surekli bogazina kaciyor emerken sut cok gelincede oluyor nasil.anlarim soylediginin olup.olmadigini
Burnu tikali olmadigi halde sanki tikanikmis gibi solum yapması, sut yutarken zorluk yasamasi, hırıltılı solunum ya da geniz eti varmis gibi solunum yapmasi. Girtlak yumusakligi sebep oluyormus, bir kac ay icinde sertlesince duzeliyormus. Senin ki kusarken sut olarak mi cikariyor kesik sut olarak mi, emdikten ne kadar sonra cikariyor

Anne sutu sariligi bizde de oldu. 2 ay 1 haftaligiz daha yeni gecti sayılır. Yuzunun rengi acildi pembelesti, gözlerde belli belirsiz var. Doktor tamamen gecmis sayilir dedi. 2 ay cirkin dolastik kara sari bir kizdi, simdi guzellesti minnosum. Cok kez elim mamaya gitti, bir an once gecsin artik diye dusundum. Sonra doktorumun lafi aklima geldi, mama ve anne sutu devam seklindeki tedavilerde anlamli bir farklilik yok demisti. Surekli emzir gececek dedi. Oyle de oldu cok sukur.

Gozlerinden daha net anlasilir canim. Gozunun beyazinda sari var mi? Bizim de daha yeni gecti sariligimiz

Artik kusmuyor pek kesik sut cikariyor canim su 1 haftadir basladi hemen ufak capli bi okudum dedigini ama ilk gunlerden itibaren yok yani bogazina sut kactikca oldu sanki hirilti boyle birdey mumkun mu sut balgamlasmasi falan olabilir mi yani

Kızlar sizlere ihtiyacım var bu bebegin emme saatleri beni deli edecek bazi doktorlar bebeginiz kendi istesin emmeyi saatli emzirmeyin bebegin şeker hastaligi yoksa sekeri falan dúsmez diyo bazi doktorlarda illa siz 3 saatte bir emzirin diyo bukonu sinirlerimi bozuyo artik benim kiz bi emiyo sonra kendi istemeyince bir daha emmiyo oda bazen 3 saati geciyo bben anlamiyorum bi doktorami gotùrsem cevremdeki herkeste normal diyo bana kizmayin neolur ama yanlismi yapiyorum emme saatini kizima birakmakla

olabilir, bizim ilk hafta degerler yuksek değildi, normal yenidogan sariligi dediler tedaviye gerek olmadi. Yenidoğan sarılığının 2 haftada gecmesi bekleniyor, bizimki gecmedi. yuzunde ve goz kenarlarinda olunca her kontrolde soyledim ebelere. 6 haftalikken doktor bakinca arastirmaya baslandi, siz de goturun bence.kilobalimi genel durumu iyiyse cok buyuk ihtimalle sutten olurmus ama ben emin olmak istedim diger uhtimalleeri eleyerek cunku anne sutu sariliginin bir testi yok, elenerek kararveriliyor.

Son düzenleme:
Gittim de canim agzindan laf almak eziyet gibi gicik oldum.iyice soruyorum bilgi vermicek misiniz diye ne hakkinda diyor dedim iliski kanama gebelik kirunma mal mal bakti surstima esin korunsun dedi
Madem biz başımızın çaresine bakcaz sen ne diye doktorluk yapıyorsun deseydin ya kız sizin doktorda bizimki gibi bebek sevenlerdenmi yoksa ikinci çocuğu istiyoruz diye postaladı eşimle pis pis güldüler bir komplo olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…