• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canim şimdi gece kalkip bebişi emziriyormusun birkac kere benimki yatarken emiyo sonra sonra gece 1 kere anca emiyo bazi geceler birkackere deniyorum emmiyo bazi gecede kendi birkackere kalkiyo şimdi ben neyapacam còzemedim gitti vu gece emzirme olayini sen nasil yapiyorsun birde benim kiz gece 5 6 saat uyuyoemdikten sonra
Ahh inan sagsan o dolan gogusleri 40cc sagdigin tek gogusten bir iki gune 80 almaya baslarsin tecrubeyle sabit dolu kalinca duruyor sut üretimi en kiymetli saatler gece saatleri zor oluyor ama sut arttirmak icin degerlendirmek lazim

Kızlar size bir soru. Ben doğumdan sonraki kontrolde kadın doktoruma gittiğimde spiral falan sormuştum oda emzirdiğim ve ek gıdaya başlamadığımız için kanamanda gelmez hamilede kalmazsın dedi. Binde bir kadında hamile kalma olabiliyormuş hamile kalırsanda sezeryandan yana hiçbir sorun olmaz sadece normal doğum yapamazsın çünkü bebeğin kafası aşağı iniyor ya dikişleri doğum esnasında patlatabileceğinden ikinci bebeğinide sezeryan olman lazım dedi. İkinci bebişi düşünenler yada ikinci bebişide sezeryan olanlar bu konuda bilgisi olan paylaşabilirmi lütfen ?
Bana da doktorum ek gıdaya kadar süt korur dedi. 3.ay itibari ile spiral takılabilir dedi. Ben yine işimi şansa bırakmam, süt beni korumasa da olur,bebeğimi korusun yeter :halay:
İkinciye gözüm kesiyor ama seneye falan anca, arada 2-2,5 yaş olsun istiyorum. Sezaryen sonrası normal doğum yapılıyor ama bunun ideal aralığı nedir bilmiyorum doğrusu

Pompayla da alakali olabilir canim. Ben dogumdan 3 gun göğüsleri rahatlatmak istemistim. Tabi oncesinde de zaten 6 ay evde olurum pompaya gerek kalmaz diye düşünmüştüm ama bulunsun diye de ucuz bir sey almistim. Bebedor manuel. Gogusler tas gibi ama damla sut cikarmadi inanir misin. Canim cikti sut cikmadi. Nasil da acıtıyor anlatamam. Gittim avent manuel aldim. Bir guzel sagdim. Sagma islemi ya da pompayla ya da pompayi yanlis kullanmakla alakali da olabilir
Grupta biri önermişti bunu, iyi ki almışım. Göğsüme takıyorum sızdıra sızdıra dolduruyor, çok da kısa sürede doluyor hem de emeksiz ve acısız

Eklentiler

• 6C86FE3E-DFE9-4C2E-A8A2-46838AA760A5.webp
    6C86FE3E-DFE9-4C2E-A8A2-46838AA760A5.webp
    11 KB · Görüntüleme: 60
Benim dr emzirdiğin ve ek gıda vermediğin için adet olmazsın binde bir ihtimalde olur demişti. Kız kardeşim oğlunu emzirdi 6 aya kadar adet olmadı ek gıdaya geçtikten sonra olmuştu. O binde bir bize denk gelmezse eğer ne hamile kalma gibi bir şansımız varmış nede adet olmazmışız. Ben doğumdan 40 gün sonraydı galiba kısa bi kanama oldu ama normal kanama gibi deildi.
İnanma derim, annem beni emzirirken adet görmeden rahatsızlık hissetmiş sürekli. Babam doktora götürmüş, o zaman da hastanenin başhekimi yakın arkadaşıymış babamın. Full check-up yapmışlar bir şey çıkmamış, sonunda jinekoloji de baksın sonra dr lar toplanalım bir karara varalım demişler. O zaman usg yok tabiki, alttan bakıyorlar. Muayene sırasında annem dr a diyor ki, midem rahatsız reflu var sürekli, galiba midemi üşütmüşüm, dr başını kaldırmış evet tam 3 aylık üşütmüşsün demiş :deli: İşte erkek kardeşim böyle dünyaya gelmiş.

Velet bugun bmj cildirtti emziriyorum ağlıyor emmesi bitiyor durmuyor oda oda geziyoruz kollarimdaki damarlar dugum dugum oldu sanki bel boyuj ağrısı da cabasii...ve gun.boyuda doğru düzgn uyumadi. Smdi kucağımda uyuyo esm glir uyanir. Sıpa hep bana cektiriyor babasinij glme saatine uyuyor bnm gunduz anami aglatiyor. Kucagmda uyuyor 15dakika snrs bi uyanıyor uykusunu alms sankkii:uykucu::KK61:
Sanki ben yazmışım gibi bu yazıyı. 15 dk sonra kocaman açıyor gözünü, sanki uykusunu almış 5 saat uyumuş gibi

Ben iki memeden 20 cl cikarirken sagmayla tek memeden 40a ciktim ama ben malt hapi da iciyorum bu arada
Benm eskiden ikisinden 30 cikiyordu azaldi artik malt hapi ne kadar ozel mi aliyoruz dr yazarsa fiyati dusuyor mu denemedigim ne varsa deneyip care bulmak istiyorum bir de ne kadar surede etki etti ?

İnanma derim, annem beni emzirirken adet görmeden rahatsızlık hissetmiş sürekli. Babam doktora götürmüş, o zaman da hastanenin başhekimi yakın arkadaşıymış babamın. Full check-up yapmışlar bir şey çıkmamış, sonunda jinekoloji de baksın sonra dr lar toplanalım bir karara varalım demişler. O zaman usg yok tabiki, alttan bakıyorlar. Muayene sırasında annem dr a diyor ki, midem rahatsız reflu var sürekli, galiba midemi üşütmüşüm, dr başını kaldırmış evet tam 3 aylık üşütmüşsün demiş :deli: İşte erkek kardeşim böyle dünyaya gelmiş.
Benim kardeşim de spiral varken olmuş canım, binde bir ihtimal varsa bile gelip bulabiliyor

Ben acaba meme ucum küçük mü diye düşünüyorum makine için. Çünkü emilmeden önce gerçekten sadece leblebi kadar emildikten ya da vakumlandiktan sonra genişliyor ve büyüyor o yüzden etkili olmayabilir diyor internette sizde durum nasıl
Olabilir canım ben sağma Makinesi için bir küçük boy huni almıştım, o da miktarı etkiliyormuş emzirenanne paylaşmıştı.

Eklentiler

• E4A53827-C94D-44F9-AA2C-8B1DF64BA3BE.webp
    E4A53827-C94D-44F9-AA2C-8B1DF64BA3BE.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 39
İyi akşamlar kızlar yeni kocaeline taşındık önerebileceğiniz iyi bir çocuk doktoru var mı
Acibadem de Halil beye gidiyoruz, önceden ismini duyduğum bir doktor olmadığı için doğum yaptığım hastanede devam ettim. Bir sıkıntı yaşamadım. Bu arada hayırlı olsun benum pek aram yok ama en azından coğrafi konum olarak güzel kocaeli :)

Acibadem de Halil beye gidiyoruz, önceden ismini duyduğum bir doktor olmadığı için doğum yaptığım hastanede devam ettim. Bir sıkıntı yaşamadım. Bu arada hayırlı olsun benum pek aram yok ama en azından coğrafi konum olarak güzel kocaeli :)
Teşekkürler beğendim kocaelini

Back
X