- 29 Mart 2012
- 2.498
- 4.706
- 333
- 41
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #75.421
Evet yan etkisi prolaktini yükseltmek canım günde 2ser tane 3 kez olmak üzere 6 tane icmen gerekiyorAaaa ben migren bulantılarım icin kullanıyordum sut mu yapıyormuş
Bir mide ilacı ama yan etkisi prolaktini yükseltmek canım .O ne canim
Napalim anacim doguran oglan dpgurdu kizlar cok nadirTalipler çok diyorsun
Evet yan etkisi prolaktini yükseltmek canım günde 2ser tane 3 kez olmak üzere 6 tane icmen gerekiyor
Ben sagimi yavas yavas bırakıyorum çünkü göğüslerim yara oldu ve psikolojimi bozuyor .Ayrıca benimki sağolsun atak haftasında hiç sagmama firsat vermedi :) ama öncesinde minimum 5 kere 10ar dk sagiyordumOnu da deneyebilirim Hapım var çünkü
Kac dakika sagim yapıyorsunuz siz
Ben sagimi yavas yavas bırakıyorum çünkü göğüslerim yara oldu ve psikolojimi bozuyor .Ayrıca benimki sağolsun atak haftasında hiç sagmama firsat vermedi :) ama öncesinde minimum 5 kere 10ar dk sagiyordum
Benimki gece oğlanın başında nöbet beklemesine rağmen eee ikinciyi nezaman doğuracan diyor :) hemen üst üste olsun büyütelim sonra bizde biraz hayatımızı yaşayalım diyo. Akışına bıraktık bakalımHahahahyyy benim esimde spiral istemiyor nedendir bilinmez eskilerde vukuati var heralde ahahahahyy e dogum k hapi su an olmaz kaldik mi boyle derin gelsin artik atlas buyudu diyo bide tabi gece hic uyanmiyor misss onun icin
Benimde gündüz akmıyor ama gece akıyor oğlan uyuduğu için gündüz uykusu neredeyse tamamen bittiği için sürekli emiyor. Zannetmiyorum ya ön süt arka süt ara süt fark etmiyor bence doğanın verdiği her nimette bir fayda vardır diye düşünüyorum. Ayy bi yazıyı 10 dk da yazıyorum bu velet kucağımda emerken eli ayağı durmuyo hiç sayfayı nasıl becerip kapatıyo anlamıyorum ayağıyla vuruyo harf ekliyo ısırcam az kaldıKizlar simdi sut memede bekleyince on sut son sut ayrisiyor ya
Simdi aksam 9 da uyuyunca atlas ilknuyanana kadar memeler doluyor benim birini emip uyimaya devam ediyor diger meme iyice doluyor faydasiz mi simdi bu emdigi sut
Gunduz hic boyle dolu sutum olmuyor benim gece uyuyunca oluyor ama oda ayrisiyor diye okuyorum hep
Gaz yapıyor demişti biri sanki ya yapıyor mu ki?Maltana gibi sekersizleri dene tatlari cok guzel gazli icecek icemedigimiz su sicak günlerde iyi gekiyir ama ondanda 1 tane icmek yetmez sanirim ben 1 tane iciyordum bi erkisi yoktu
Benim memeler ya pompada ya bebenin ağzında olduğu için olmus olabilir canımMakinadan mi acaba
Bizimki hic emmedi ama makinada yara olmadı
Bi kere cok az kanadı onda da oturtamadım pompayı sonrA düzeltince gecti o da
Ben erken diye dusunuyirum.da olursa sezeryanloiyiz o noluyoBenimki gece oğlanın başında nöbet beklemesine rağmen eee ikinciyi nezaman doğuracan diyor :) hemen üst üste olsun büyütelim sonra bizde biraz hayatımızı yaşayalım diyo. Akışına bıraktık bakalımbizim doktorda spiral olmaz dedi doğum kontrol habınıda ben vermiyorum 6 ay süt koruyacak zaten ondan sonrada bebiş olsun dedi kocamla anlaşmış gibi eve boş gönderdi. Heran sürpriz yapabilirim 2 ay geçti
Hahah aynisi bizdede oluyor ayaklar ellerle siliyor yazdiklarimiBenimde gündüz akmıyor ama gece akıyor oğlan uyuduğu için gündüz uykusu neredeyse tamamen bittiği için sürekli emiyor. Zannetmiyorum ya ön süt arka süt ara süt fark etmiyor bence doğanın verdiği her nimette bir fayda vardır diye düşünüyorum. Ayy bi yazıyı 10 dk da yazıyorum bu velet kucağımda emerken eli ayağı durmuyo hiç sayfayı nasıl becerip kapatıyo anlamıyorum ayağıyla vuruyo harf ekliyo ısırcam az kaldı
Kuzum benim dr sezeryanlı olmanın bi zararı yok ikinci doğumda sezeryan olmak zorunda olur 1 seneden önce hamile kalırsan eğer. Normal doğum yapmak istersen çocuğun kafası aşağı iniyo ya dikişleri patlatabilirmiş. İsviçrede 1 sene geçmeden hamile kalanlara ilk doğumu sezeryansa ikincide sezeryan oluyor dedi.Ben erken diye dusunuyirum.da olursa sezeryanloiyiz o noluyo
Bir arkadaşım sabah akşam 1 er tane içince sütüm arttı demiştiMaltana gibi sekersizleri dene tatlari cok guzel gazli icecek icemedigimiz su sicak günlerde iyi gekiyir ama ondanda 1 tane icmek yetmez sanirim ben 1 tane iciyordum bi erkisi yoktu
Hangi marka kanguru aldin canim@etka31112 sakinken kanguruya soktum. Uyku vakti de yakındı. 15 dk kaldı uyudu. Çıkartıp yerine koyarken uyandırdım.Tekrar aldım bu sefer 7 dk da uyudu. Sadece ben çok terledim. İlk günün heyecanına veriyorum. Akşam üstü dışarı çıkarmayı deneyeceğim. Sitenin etrafında bir yürürüm. Bana iyi hissettirdi kanguru, kucaktan daha samimi umarım oğluşta öyle hissetmiştir.
Şöyle söyliyim 110 cc ben hiç sağamadım yani hiç o kadar çıkmadı ama inatla sürekli emzirdim. Sürekli emmek istiyor sürekli emziriyorum , en uzun uykusu gece 3 saat onun dışında saat başı emiyor neredeyse ve her istediğinde veriyorum. Kilo alımı ise 1 ayda 1350 gram olmuş. Yani bizim bile böyleyse o kadar sütün varsa muhtemelen bebek aç kalmıyordur gazdan veya başka bir nedenden ağlıyordur. Senin yerinde olsam mamayı hiç düşünmem, biberonu hiç karıştırmam çocuğun aklı karışmasın
Insalla canim, cok sukur gece uyuyor ama gunduz cok agliyor beni cok yoruyor3 aylık olunca azaldi bizimki
uykusuzluktan agliyor gibi geldi bana, yani uyuyamadikca yoruluyor, huysuzlasiyorlar. farkli bir yontemle uyutmayi denesen, acik havada, bebek arabasinda filanBenimki de 49 günlük. Benim muhakkak emdikten sonra dik tutup gazını çıkarmamak lazım buda 1 saati alıyor çok zor çokarıyor. Evet kendisi bırakıyor hatta zorluyorum almıyor. Birde gündüz o kadar değil ama akşam 8 den 12 ye kadar ağlama krizleri oluyor sonra bayılıyor ne yapacağımızı şaşırıyoruz gaz mı anlamadık
Ben çoğunlukla emzirdikten sonra sağıyorum, bazen de uyanmamış ama göğüslerim dolmuşsa ya da gece tek göğsümü alıp diğerini almamışsa sağıyorum. Sağmaya hala devam ediyorum çünkü sütüm çok fazla değil ve biriktirmeye çalışıyorum. Sağdıklarımdan biraz da akşam emxirdikten sonra çay kaşığıyla içiriyorumBen memeleri bosaltmak icin avent tekli elektrikli pompa aldim. Bebek emdikten sonra 15 dakika tek memeden 20cc filan geliyor. Bosaktabildim mi bilmiyorum. Bebegin doydugundan eminim. Siz emzirmeden önce mi sagiyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?