2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar simdi sut memede bekleyince on sut son sut ayrisiyor ya
Simdi aksam 9 da uyuyunca atlas ilknuyanana kadar memeler doluyor benim birini emip uyimaya devam ediyor diger meme iyice doluyor faydasiz mi simdi bu emdigi sut
Gunduz hic boyle dolu sutum olmuyor benim gece uyuyunca oluyor ama oda ayrisiyor diye okuyorum hep

Bir mide ilacı ama yan etkisi prolaktini yükseltmek canım .
Eser miktarda süte de geçiyor ama hu ilacı reflusu olan bebeklere de verdikleri için sorun olmayacağını söylemişti doktorum

Onu da deneyebilirim Hapım var çünkü

Kac dakika sagim yapıyorsunuz siz
Ben sagimi yavas yavas bırakıyorum çünkü göğüslerim yara oldu ve psikolojimi bozuyor .Ayrıca benimki sağolsun atak haftasında hiç sagmama firsat vermedi :) ama öncesinde minimum 5 kere 10ar dk sagiyordum

Ben sagimi yavas yavas bırakıyorum çünkü göğüslerim yara oldu ve psikolojimi bozuyor .Ayrıca benimki sağolsun atak haftasında hiç sagmama firsat vermedi :) ama öncesinde minimum 5 kere 10ar dk sagiyordum

Makinadan mi acaba
Bizimki hic emmedi ama makinada yara olmadı
Bi kere cok az kanadı onda da oturtamadım pompayı sonrA düzeltince gecti o da

Hahahahyyy benim esimde spiral istemiyor nedendir bilinmez eskilerde vukuati var heralde ahahahahyy e dogum k hapi su an olmaz kaldik mi boyle derin gelsin artik atlas buyudu diyo bide tabi gece hic uyanmiyor misss onun icin
Benimki gece oğlanın başında nöbet beklemesine rağmen eee ikinciyi nezaman doğuracan diyor :) hemen üst üste olsun büyütelim sonra bizde biraz hayatımızı yaşayalım diyo. Akışına bıraktık bakalım bizim doktorda spiral olmaz dedi doğum kontrol habınıda ben vermiyorum 6 ay süt koruyacak zaten ondan sonrada bebiş olsun dedi kocamla anlaşmış gibi eve boş gönderdi. Heran sürpriz yapabilirim 2 ay geçti

Benimde gündüz akmıyor ama gece akıyor oğlan uyuduğu için gündüz uykusu neredeyse tamamen bittiği için sürekli emiyor. Zannetmiyorum ya ön süt arka süt ara süt fark etmiyor bence doğanın verdiği her nimette bir fayda vardır diye düşünüyorum. Ayy bi yazıyı 10 dk da yazıyorum bu velet kucağımda emerken eli ayağı durmuyo hiç sayfayı nasıl becerip kapatıyo anlamıyorum ayağıyla vuruyo harf ekliyo ısırcam az kaldı

Makinadan mi acaba
Bizimki hic emmedi ama makinada yara olmadı
Bi kere cok az kanadı onda da oturtamadım pompayı sonrA düzeltince gecti o da
Benim memeler ya pompada ya bebenin ağzında olduğu için olmus olabilir canım

Ben erken diye dusunuyirum.da olursa sezeryanloiyiz o noluyo

Hahah aynisi bizdede oluyor ayaklar ellerle siliyor yazdiklarimi

Ben erken diye dusunuyirum.da olursa sezeryanloiyiz o noluyo
Kuzum benim dr sezeryanlı olmanın bi zararı yok ikinci doğumda sezeryan olmak zorunda olur 1 seneden önce hamile kalırsan eğer. Normal doğum yapmak istersen çocuğun kafası aşağı iniyo ya dikişleri patlatabilirmiş. İsviçrede 1 sene geçmeden hamile kalanlara ilk doğumu sezeryansa ikincide sezeryan oluyor dedi.

Maltana gibi sekersizleri dene tatlari cok guzel gazli icecek icemedigimiz su sicak günlerde iyi gekiyir ama ondanda 1 tane icmek yetmez sanirim ben 1 tane iciyordum bi erkisi yoktu
Bir arkadaşım sabah akşam 1 er tane içince sütüm arttı demişti

Hangi marka kanguru aldin canim

Ben memeleri bosaltmak icin avent tekli elektrikli pompa aldim. Bebek emdikten sonra 15 dakika tek memeden 20cc filan geliyor. Bosaktabildim mi bilmiyorum. Bebegin doydugundan eminim. Siz emzirmeden önce mi sagiyorsunuz?

uykusuzluktan agliyor gibi geldi bana, yani uyuyamadikca yoruluyor, huysuzlasiyorlar. farkli bir yontemle uyutmayi denesen, acik havada, bebek arabasinda filan

Ben memeleri bosaltmak icin avent tekli elektrikli pompa aldim. Bebek emdikten sonra 15 dakika tek memeden 20cc filan geliyor. Bosaktabildim mi bilmiyorum. Bebegin doydugundan eminim. Siz emzirmeden önce mi sagiyorsunuz?
Ben çoğunlukla emzirdikten sonra sağıyorum, bazen de uyanmamış ama göğüslerim dolmuşsa ya da gece tek göğsümü alıp diğerini almamışsa sağıyorum. Sağmaya hala devam ediyorum çünkü sütüm çok fazla değil ve biriktirmeye çalışıyorum. Sağdıklarımdan biraz da akşam emxirdikten sonra çay kaşığıyla içiriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…