- 9 Eylül 2014
- 1.041
- 1.230
- 133
- 36
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #75.441
Masallah bebegine, benim oglumunda goz rengi boyle, ben biraz daha acilmasini istiyorumEki Görüntüle 2194157 benim kızın gòz rengi bu canim açık mavi gri karışımı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Masallah bebegine, benim oglumunda goz rengi boyle, ben biraz daha acilmasini istiyorumEki Görüntüle 2194157 benim kızın gòz rengi bu canim açık mavi gri karışımı
Sadece sen degil o da ciplak olacak canim. Sen ust bedeni soy, bebis de sadece bezle kalsin. Göğsünde uyut, kucakla otur. Dusa girin. Kuveti doldur beraber girin. Buna bir sure devam et. Meme reddini nette okurken ten temasini gunde 10 kez 10 dk yazmislardi. Yani bi kac kere denedin olmadi diyip birakma. Kolay bir sey insallah faydasi olur
Acımaz mıSilikon ucla cekincede cok acidi sizinki de acıyor mu uçla
Ben de öyle yapıyorum. Gaz çıkarsam uyanacak çünkü. Ama etrafımakiler gazını çıkarmadığım için gaz sancısı çektiğini söylüyorlar. Denediğimde durum şöyle oldu. Emzirdim uyumasına rağmen gazını çıkardım uyandı ağladı yine emzirdim yine gaz çıkardım yine emzirdim, en son çocuk yorgunluktan sızdıGazini cikarmadan yatagina koyuyorum canim.sorun yasamasim.hic
ben baby fehn orma aldım - kirpi, ayıcık baykuş, cok aşmış bir model degil ama oyun halisina bayiliyor. ana kucagina, bebek arabasina asilabilen da benzer oyuncaklar aldim panda hırsız tilki, kendi başına onlarla sohbet ediyor, vurmaya çalışıyor filan. Bir deOyun halısı alan oldu mu? Alan varsa ne önerirsiniz? Sesli, ışıklı oyuncaklara çok ilgili. Oyun halısı alayım diyorum seçim konusunda tecrübelerinizi merak ediyorum
Hayir halina bamiyor birde sizliyorGrubun sutsuzleri olduk üçümüz:) olsun kafaya çok takmamak lazım daha yilllaaaaaarca annelik var önümüzde sağlam kafa lazım
anladim, o zaman durum benzer.benim sıkıntım ilk uzun uykudan sonra uyaninca emzirirken ya kaka yapiyor, mecbur altini degistirip tekrar emziriyorum ya da sut cikariyor ustunu degistiriyorum derken 2 saat uyanik kaldigi oluyor. ikinci uykudu uzun olmuyor. bir de o saatte gülücükler agular oluyor babasi kendini tutamayıp sevmeye başlıyorHayır canım sabaha kadar uyumuyor, 3-4 saatte bir uyanıp emiyor tekrar uyuyor. Alt değiştirmiyorum o zaman uykusu kaçmıuor
Aynen ben de bazen öyle aciyor ki acaba çok mu süt doldu diyorum yok :)))Hayir halina bamiyor birde sizliyor![]()
O kesin ama hamilelik dikisleri zorlama.gibi bisey yapar mi acabaKuzum benim dr sezeryanlı olmanın bi zararı yok ikinci doğumda sezeryan olmak zorunda olur 1 seneden önce hamile kalırsan eğer. Normal doğum yapmak istersen çocuğun kafası aşağı iniyo ya dikişleri patlatabilirmiş. İsviçrede 1 sene geçmeden hamile kalanlara ilk doğumu sezeryansa ikincide sezeryan oluyor dedi.
Bunu ben de merak ediyorum, bize abim hediye etmişti bir kere bakayım diye kurdum kedi kendine zannetti kaldırdımOyun halısı alan oldu mu? Alan varsa ne önerirsiniz? Sesli, ışıklı oyuncaklara çok ilgili. Oyun halısı alayım diyorum seçim konusunda tecrübelerinizi merak ediyorum
Canim bebrk arabasina asilan oyuncak nerden aldin ne diye geciyorben baby fehn orma aldım - kirpi, ayıcık baykuş, cok aşmış bir model degil ama oyun halisina bayiliyor. ana kucagina, bebek arabasina asilabilen da benzer oyuncaklar aldim panda hırsız tilki, kendi başına onlarla sohbet ediyor, vurmaya çalışıyor filan. Bir deexixizimm den duyunca dönence aldik beşiğine, erken değilmiş ona da uzun süre bakıyor, dinliyor, gülüyor, takip ediyor, agular filan.
Ağlayınca dön makinesini açıyoruz biraz sakinleşiyor kapatınca tekrar başlıyor. Eğer şiddeti arttırırsa fön makinesi de işe yaramıyor. Dün o kadar ağladı ki şu anda da hani bebekler gibi uyuyor denir ya işte o şekilde uyuyor çok şaşırdım Gün aşırı bazen hergün ağlıyor bende aç diye 3 gün sağdım verdim ama alışacak biberona bugün bıraktımuykusuzluktan agliyor gibi geldi bana, yani uyuyamadikca yoruluyor, huysuzlasiyorlar. farkli bir yontemle uyutmayi denesen, acik havada, bebek arabasinda filan
Buzluktan çıkardığınız sütü nasıl eritiyorsunuzBen çoğunlukla emzirdikten sonra sağıyorum, bazen de uyanmamış ama göğüslerim dolmuşsa ya da gece tek göğsümü alıp diğerini almamışsa sağıyorum. Sağmaya hala devam ediyorum çünkü sütüm çok fazla değil ve biriktirmeye çalışıyorum. Sağdıklarımdan biraz da akşam emxirdikten sonra çay kaşığıyla içiriyorum
Ana kucağını hiç sevmiyor ama 3-5 dk oyuncakların hatrına yatıyor. Birkaç gündür oyuncaklara çok tepki vermeye başladı. Fırsatı değerlendireyim belki oyun halısında oyalanır diye düşünüyorum. Ayakların da aktif olduğu bir model gördüm, Timy Love diye bir markanın tekmele modeli. Diğerlerinden biraz pahalı, değer mi bilmiyorumben baby fehn orma aldım - kirpi, ayıcık baykuş, cok aşmış bir model degil ama oyun halisina bayiliyor. ana kucagina, bebek arabasina asilabilen da benzer oyuncaklar aldim panda hırsız tilki, kendi başına onlarla sohbet ediyor, vurmaya çalışıyor filan. Bir deexixizimm den duyunca dönence aldik beşiğine, erken değilmiş ona da uzun süre bakıyor, dinliyor, gülüyor, takip ediyor, agular filan.
Solomombaby canım, 14 gün iade süresi var, beğenmezse yollarım deyip aldım.Hangi marka kanguru aldin canim
Ne gibi? Bir şey hissetmedim vallaBir değişiklik oldu mu vücudunda o sürede canim
Paketi sıcak suyun içine oturtuyorum o şekilde ısıtıyorumBuzluktan çıkardığınız sütü nasıl eritiyorsunuz
Ya oyalayacak bir şey arıyorum. Sürekli uyanık, konuşmamı istiyor, öğretmenim, sabahtan akşama konuşan insanım normalde, ama konuşacak konum tükeniyorBunu ben de merak ediyorum, bize abim hediye etmişti bir kere bakayım diye kurdum kedi kendine zannetti kaldırdımana kucağına renkkli ışıklı oyuncaklar astım onlarla gülerek oynuyor ama halıyı tekrar denemedim
İnternetten ucuz bişey aldım şu piyanolulardan az önce denedim. Ağladı hiç ilgisini çekmedi. Zaten yatmaktan uyku dışında nefret ediyor. Sanırım oyuncaklardan çok evin odaları ilgisini çekiyorAna kucağını hiç sevmiyor ama 3-5 dk oyuncakların hatrına yatıyor. Birkaç gündür oyuncaklara çok tepki vermeye başladı. Fırsatı değerlendireyim belki oyun halısında oyalanır diye düşünüyorum. Ayakların da aktif olduğu bir model gördüm, Timy Love diye bir markanın tekmele modeli. Diğerlerinden biraz pahalı, değer mi bilmiyorum