2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Biz ilk 1 hafta bebegi nerdeyse hic giydirmedik, bez ve battaniye. emzirirken hep ten tene temas olsun demişlerdi. Eve gelince giydirmeye basladik, baglanti var mi bilmiyorum ama bebegim surekli emiyor, daha meme teklif ettigimde almadigi olmadi. Hatta bir ara sut çıkarmasi artinca acaba fazla mi besliyorum dedim ama bebek emmek istedikce ver dediler.

Gazini cikarmadan yatagina koyuyorum canim.sorun yasamasim.hic
Ben de öyle yapıyorum. Gaz çıkarsam uyanacak çünkü. Ama etrafımakiler gazını çıkarmadığım için gaz sancısı çektiğini söylüyorlar. Denediğimde durum şöyle oldu. Emzirdim uyumasına rağmen gazını çıkardım uyandı ağladı yine emzirdim yine gaz çıkardım yine emzirdim, en son çocuk yorgunluktan sızdı

Oyun halısı alan oldu mu? Alan varsa ne önerirsiniz? Sesli, ışıklı oyuncaklara çok ilgili. Oyun halısı alayım diyorum seçim konusunda tecrübelerinizi merak ediyorum

Oyun halısı alan oldu mu? Alan varsa ne önerirsiniz? Sesli, ışıklı oyuncaklara çok ilgili. Oyun halısı alayım diyorum seçim konusunda tecrübelerinizi merak ediyorum
ben baby fehn orma aldım - kirpi, ayıcık baykuş, cok aşmış bir model degil ama oyun halisina bayiliyor. ana kucagina, bebek arabasina asilabilen da benzer oyuncaklar aldim panda hırsız tilki, kendi başına onlarla sohbet ediyor, vurmaya çalışıyor filan. Bir de exixizimm den duyunca dönence aldik beşiğine, erken değilmiş ona da uzun süre bakıyor, dinliyor, gülüyor, takip ediyor, agular filan.

a
Hayır canım sabaha kadar uyumuyor, 3-4 saatte bir uyanıp emiyor tekrar uyuyor. Alt değiştirmiyorum o zaman uykusu kaçmıuor
anladim, o zaman durum benzer.benim sıkıntım ilk uzun uykudan sonra uyaninca emzirirken ya kaka yapiyor, mecbur altini degistirip tekrar emziriyorum ya da sut cikariyor ustunu degistiriyorum derken 2 saat uyanik kaldigi oluyor. ikinci uykudu uzun olmuyor. bir de o saatte gülücükler agular oluyor babasi kendini tutamayıp sevmeye başlıyor

O kesin ama hamilelik dikisleri zorlama.gibi bisey yapar mi acaba

Bunu ben de merak ediyorum, bize abim hediye etmişti bir kere bakayım diye kurdum kedi kendine zannetti kaldırdım ana kucağına renkkli ışıklı oyuncaklar astım onlarla gülerek oynuyor ama halıyı tekrar denemedim

Canim bebrk arabasina asilan oyuncak nerden aldin ne diye geciyor

uykusuzluktan agliyor gibi geldi bana, yani uyuyamadikca yoruluyor, huysuzlasiyorlar. farkli bir yontemle uyutmayi denesen, acik havada, bebek arabasinda filan
Ağlayınca dön makinesini açıyoruz biraz sakinleşiyor kapatınca tekrar başlıyor. Eğer şiddeti arttırırsa fön makinesi de işe yaramıyor. Dün o kadar ağladı ki şu anda da hani bebekler gibi uyuyor denir ya işte o şekilde uyuyor çok şaşırdım Gün aşırı bazen hergün ağlıyor bende aç diye 3 gün sağdım verdim ama alışacak biberona bugün bıraktım

Buzluktan çıkardığınız sütü nasıl eritiyorsunuz

Ana kucağını hiç sevmiyor ama 3-5 dk oyuncakların hatrına yatıyor. Birkaç gündür oyuncaklara çok tepki vermeye başladı. Fırsatı değerlendireyim belki oyun halısında oyalanır diye düşünüyorum. Ayakların da aktif olduğu bir model gördüm, Timy Love diye bir markanın tekmele modeli. Diğerlerinden biraz pahalı, değer mi bilmiyorum

Ya oyalayacak bir şey arıyorum. Sürekli uyanık, konuşmamı istiyor, öğretmenim, sabahtan akşama konuşan insanım normalde, ama konuşacak konum tükeniyor yakında başlayacağım konu anlatmaya. Hal böyle olunca başından ayrılamıyorsun, eşim pazartesi işe başlayacak, asıl maceram yeni başlayacak benim. İnşallah halıyla falan bir süre tek başına kalabilir

İnternetten ucuz bişey aldım şu piyanolulardan az önce denedim. Ağladı hiç ilgisini çekmedi. Zaten yatmaktan uyku dışında nefret ediyor. Sanırım oyuncaklardan çok evin odaları ilgisini çekiyor Ama kaka yapmış ve uykusu gelmiş. Akşam bir daha deneyeceğim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…