2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de her gün çıkartıp 40 dk falan dolastiriyorum hava almış oluyoruz güzel oluyor inşallah sen de çok memnun kalirsin canım
Yaa canim ayaklari sanki rahatsiz oluyormus gibi grkiyor cok tutmuyorum sizdr nasil duruyor bana foto afar misin kangurudayken

Canım o belli bir süre devam eder. Dua ediyorum ki kısa sürede atlatsin. Aynı durumu ben de yaşadım yaşıyorum. Gaz çıkarıyor. Sabah gülücük sacarak uyanıyor ama akşama başka bir bebek oluyor. Aklıma hep Chucky geliyor ehehhehe :))))

Yaa canim ayaklari sanki rahatsiz oluyormus gibi grkiyor cok tutmuyorum sizdr nasil duruyor bana foto afar misin kangurudayken
Tamam kuzum takınca atayım foto dışarda yanlardan sarkık duruyor instagramda son fotografimda eşim ayaklarını tutmasaymis çocuğun belli olurdu aslında bugün atarım canım

Bende varim bendeee pazar gununsu ve malt icemedim sutsuzdum bildigin ,
Senin yine mama desteğin şükür ki bizlerden çok çok az canım ah keşke malt icince gelse benim sütüm de .Gerçi ben malt hapı içiyorum içeceği çok şekerli diye hiç denemedim

Ben regl oldum acaba mama verdigim icin mi ama surekli memede emmeye devam biz tum gun
Bir arkadasim.sadece anne sutu veriyordu gerci oda 2 aylıkken regl olmustu
Bilmiyorumki canım acaba bu ikinci ayda gelen neydi merak ediyorum. Doktora güvenip tedbiri elden bırakmıyoruz sürpriz bebiş olmasın diye :) dertler bitmiyo evhamlar evhamlarr

Senin yine mama desteğin şükür ki bizlerden çok çok az canım ah keşke malt icince gelse benim sütüm de .Gerçi ben malt hapı içiyorum içeceği çok şekerli diye hiç denemedim
Maltana gibi sekersizleri dene tatlari cok guzel gazli icecek icemedigimiz su sicak günlerde iyi gekiyir ama ondanda 1 tane icmek yetmez sanirim ben 1 tane iciyordum bi erkisi yoktu

Ben regl oldum acaba mama verdigim icin mi ama surekli memede emmeye devam biz tum gun
Bir arkadasim.sadece anne sutu veriyordu gerci oda 2 aylıkken regl olmustu
Canım benim annem beni ve erkek kardeşimi sadece emzirmis ama 40ı çıkınca hep adet olurmuş hemen o biraz hormonel .Ben de regl oldum 40ımdan 1 hafta sonra dediğin gibi ben de mama veriyorum ama hep memedeyiz. Hatta ben mememi sıkıp artık tek damla süt gozukmeyince eger kızım hala açlık ağlaması yapıyorsa mamayi öyle veriyorum

Aynenn sabah hatta gece uyandıgında guzel uyanıyo ama akşam canı yanıyo kuşumun inşallah bıter valla pskolojım bozuldu onu oyle görmekten.. Bıde bır aya işe başlıcam annem bakıcaktı ama boyle olunca nasıl bırakıcagımıdq düşünmekten ıyıce gttı kafa. Üçüncğ ayda bıter ınsallah bugun ıkı bıttı

Bilmiyorumki canım acaba bu ikinci ayda gelen neydi merak ediyorum. Doktora güvenip tedbiri elden bırakmıyoruz sürpriz bebiş olmasın diye :) dertler bitmiyo evhamlar evhamlarr
Hahahahyyy benim esimde spiral istemiyor nedendir bilinmez eskilerde vukuati var heralde ahahahahyy e dogum k hapi su an olmaz kaldik mi boyle derin gelsin artik atlas buyudu diyo bide tabi gece hic uyanmiyor misss onun icin

Maltana gibi sekersizleri dene tatlari cok guzel gazli icecek icemedigimiz su sicak günlerde iyi gekiyir ama ondanda 1 tane icmek yetmez sanirim ben 1 tane iciyordum bi erkisi yoktu
Ben bugün motilium içmeye başlayacağım bu ilaç desteği şeklinde hiç düşünmüyordum doktor önermişti ama artık şu an son care bakalım

rofleli_kedi mor rengine de kızınıza da bayılıyorummmm. Peşindeyim, bir oğlan anası olarak

lutfen tek sira olalim oglan analari

Ooooo paşalar da yakışıklı yandık biz yandık

rofleli_kedi elmalari turta tatli hosaf marmelat yapmaya karar verdim ama firsat olmadi pazar gunu babanneye gittik dun temizlik derken bakalim brlki bugun en azindan birini yapmaya forsatim olur

Bizde hoşaf gibi yapcaz buzlulara turtam vardı ama daha yapabiliriz aslında
Tekken yapmak zor yâ biri gelirse yaparsin belki

Bende oyleyim bakiyorum sut cikkmiyo diger meme oda bitsin ozaman mama hatta bu hafta 1 sayi azaltti atlas 4ten 3 e dustu mama yemesi ama atak haftasi diye hep memede kaliyor

Ben bugün motilium içmeye başlayacağım bu ilaç desteği şeklinde hiç düşünmüyordum doktor önermişti ama artık şu an son care bakalım

Aaaa ben migren bulantılarım icin kullanıyordum sut mu yapıyormuş

Bende oyleyim bakiyorum sut cikkmiyo diger meme oda bitsin ozaman mama hatta bu hafta 1 sayi azaltti atlas 4ten 3 e dustu mama yemesi ama atak haftasi diye hep memede kaliyor
Maşallah canım inşallah mama biter sizde tamamen bence mümkün senin birakman çok şükür az alıyormuş. Aslında eds ile versen bence sizin çok çok azalır kuzum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…