• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sizler iyiki varsiniz canim ya biraz ferahladimm nasibinde varsa her turlu benimle kalir insallah olumsuzluk yasamam bende hicbirimizde 9 ay sonrasinda hepimizden teker teker guzel haber aliriz insallah
İnşllah kuzum inşllah Bazen hayatda bizim şer sandıklarımız hayır olur Hayır sandıklarımız şer olur tedbirli olup elimizden geleni yapmak gerisi Allah’ın takdiri hem güçlü olmak lazım hayatda bizi neler bekliyor bilmiyoruz Allah sağlıklı evlatlar nasip etsin ama rabbim özel çoçuklarda verebilir ozaman neyapcagız yine güçlü olacağız düşünme olumsuz şeyler iyi şeyler düşün şükret yeter Çanına yazık kendini yer bitirirsin böyle Bide hormonlardan oluyor mesela bende kıskanç biri hiç değildim şimdi tuhaf paranoyalar kuruyorum eşimle ilgili:))) Sonra kendi içimde kendimle kavga ediyorum ne kadar saçma şeyler düşünüyorum diye geçiçek bu saçma hallerimizde insan birde rahat olunacada mesele arıyor kendine kendimden biliyorum oğluma hamileyken tekdim baba yoktu çalışıyordum biryandan sınaflara hazırlanıyordum biryandan boşanma davasıyla uğraşıyordum hiç aklıma kötü şeyler gelmiyordu bebekle ilgili çok yaztım kusura bakma canım seni rahatlmak istediğimden:KK200:

Kızlar greyfurt hamileler için çok faydalı bir meyveymis özellikle sabah bulantıları olanlar için araştırmanızı tavsiye ederim biz afiyetle yiyoruz :kk77::emir_bebek:

Slm kızlar perşembe değerim 1370 idi
Bugün 430 kanamam devam ediyor
Düşük yapmış olan arkadaşlar kaç güne sıfırlanır acaba bhcg kanamam bitince dr gitmeyi dusunuyorum inş. Kürtaja gerek kalmaz
Canım çok geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşamasın, şimdi daha kolay hamile kalırsın ve inşallah bebeğini sağ salim kucağına alırsın.
Smear testinde rahim ağzında anormal hücreler görünmüştü onun ne olduğunu anlamak için parça alınacaktı. Eğer sonuç yüksek riskli hücreler çıkarsa rahim ağzındaki o hücrelerin temizlenmesi gerekecekmiş. Az önce internette bi Prof un sitesinde okudum erken gebelik dönemindebu işlemler yapılabilir bebeğe bi zararı olmaz yazıyo inşallah en hafifiyle atlatırım lütfen benim için dua edin. Salı günü gidicem doktora. Haber veririm mutlaka. Buarada tahmini doğum tarihlerimiz aynı olacak seninle :)
Ayy canım bende de rahim ağzında yara görünmğştü ketem de smear falan alındı, sonuç geldiğinde sıkıntı yok her bayanda görülen şeyler dedi çok istiyorsan kolposkopi yapalım için rahatlasın dedi ben yaptırmadım ve bu ay hamile kaldım. İçini rahat tut, merakla bekliyorum senin durumda ne yapılacağını mıtlaka haberdar et canım. Tarihlerimiz aynı demek inşallah ikimizde sağlıkla hayırla kucağımıza alırız yavrularımızı :)
Tesadüf gördüm başka yerde son bat tarihlerimizde aynıymış canım. Çarşamba gideyim diyorum ben de. Pazartesi tekrar bir kan vereyim bakalım inşallah artıyordur değerler. Bana kalsa hemen gideceğim ama beklemek lazım.
Ne güzel aynı zamanlarda birbirimize destek olcaz inşallah canım :) en son ne zaman kan verdin değerin nasıldı canım?

U Umutmelegim benim mecburi sezaryen olmuştu 38+4 sağlıklı kucağımıza alalım inşallah doğum zamanı değişir bundada Temmuz annesi olma ihtimalim var

Bende kalp atışı için gideceğim zaman yaklaşık 8 haftalık olucam muhtemelen o zaman ister
Aile hekiminizde gebelik kaydinizin olmasi lazim gidin hamile oldugunuzu haftanizi soyleyin sabah erken saatte giderseniz tum tahlillerinizi yapıyorlar zaten sonuclari alip doktorunuza iyle gidersiniz.

bende kürtaj olmiyim diye bekliyorum kanamanın bitmesini inşallah dediğin gibi olur çok teşekkür ederim duyarlılığın için yasayan çocuğun varmıydı canim
Kimyasaldan uc ay sonra kizima hamile kaldim 1 ocakta yasina girecek. Uc ay once yine kimyasalim oldu ve simdi yine hamileyim. Endise etme kurtajlik isin yok icin ferah olsun ve kimyasal sonrasida cabuk hamile kaliniyor ara verme :)

Kızlar bu ayın 14nde ilk hamilelik tanısı konduğunda beta değerim 105ti dört gün sonra ayın 18nde ölçülen beta değerim
685.2 yükselişi yavaş gibi geliyor bana:110:

Arel13 Arel13 perşembe günü verdim kan canım. 83 den 208 e yükselmiş. Hafta sonu girdi diye baktıramadım bugün. Pazartesi tekrar yaptıracağım hayırlısıyla. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin cümleten:dua:

Kızlar bu ayın 14nde ilk hamilelik tanısı konduğunda beta değerim 105ti dört gün sonra ayın 18nde ölçülen beta değerim
Degerin guzel artmis endise etmeni gerektirecek bir durum yok. 4 gunde 6.5 kat artmis. Degerin 420 bile olsa normalmis ama fazlasi artmis :)

Herkes aynı dertten muzdarip ama yinede buradan kopamıyor.Misal ben:bicak:
5-+2 yim şu ana kadar çok pozitif iyi gidiyordum ama bugün negatif uyandım.Hiç belirtim yok diye biraz biraz uyku hali,göğsün yan taraflarında dokunduğumda acı vardı onlarda azaldı iyice panik hali aldım.Eşim artık girmemem gerektiğini söylüyor yasaklıcam sonunda diyor sanırım haklı.
Dün okuduğum bir kaç kötü yorum oldukça etkiledi beni.Üstelik kesemi gördüğümde dünyalar benim olmuştu hiç düşünmemiştim henüz bebeğin görünmediğini takılmamıştım oraya ama şurda yazılan yorumlardan sonra acaba boş gebelik olabilir mi? Diye dünden beri kuruyorum.Kendime ve miniğime bunu yapmaya hakkım yok biliyorum.
Keşke insanlar kötü tecrübelerini yazmasalar empati kursalar ne güzel olucak aslında.
Bolca dua etmekten başka yapacak birşey yok..
Allah hepimizin emanetlerini korusun.

5-+2 yim şu ana kadar çok pozitif iyi gidiyordum ama bugün negatif uyandım.Hiç belirtim yok diye biraz biraz uyku hali,göğsün yan taraflarında dokunduğumda acı vardı onlarda azaldı iyice panik hali aldım.Eşim artık girmemem gerektiğini söylüyor yasaklıcam sonunda diyor sanırım haklı.
Dün okuduğum bir kaç kötü yorum oldukça etkiledi beni.Üstelik kesemi gördüğümde dünyalar benim olmuştu hiç düşünmemiştim henüz bebeğin görünmediğini takılmamıştım oraya ama şurda yazılan yorumlardan sonra acaba boş gebelik olabilir mi? Diye dünden beri kuruyorum.Kendime ve miniğime bunu yapmaya hakkım yok biliyorum.
Keşke insanlar kötü tecrübelerini yazmasalar empati kursalar ne güzel olucak aslında.
Genelde ilk gebeligi olanlarda fazlasiyla ehvam var benimde ilk gebeligim insan telaslaniyor deli gibi internetten araştırıyorum herseyi ama gerçekten rahatlamamiz lazım çünkü icimizdeki cana zarar veriyoruz mutlu ve sakin bir gebelik geçirmemiz lazım hem birde şöyle düşünmek lazım onu bize veren Rabbim isterse almasını da bilir her hale razı olsak bu kadar endişelenmeyiz sanırım :))

İnsanlarin tecrubelerini korkularini ve yaşadıklarını yazmalarina engel olamayız malesef burada olmanin bir diger sebebide paylaşmak israrla ayni seyi yaziyorum etkileniyorsaniz bir sure girmeyin 3 4 hafta kafanızı dinleyin herked kesesini bebeğini gorsun. Esiniz haklı bu konuda. Ben ilk bebegimde kendi hamileligimde riskli olduğu icin 20. Haftamda ocak anneleri grubuna dahil olmustum. İyikide oyle yapmışım.

Yok aksine çok güzel ilerlemiş değer iki günde bir iki katına çıkması lazım senin artış göstermiş için ferah olsun doktor sonucunu gördü mu

Yok aksine çok güzel ilerlemiş değer iki günde bir iki katına çıkması lazım senin artış göstermiş için ferah olsun doktor sonucunu gördü mu
Hayır canım doktor daha görmedi ben e-nabizdan sonuçlarıma bakıyorum p.tesi gidicez inşallah geçen p.tesi kese gözükmemişti daha bakalım bu p.tesi ne olacak :)

Back
X