2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Slm kızlar perşembe değerim 1370 idi
Bugün 430 kanamam devam ediyor
Düşük yapmış olan arkadaşlar kaç güne sıfırlanır acaba bhcg kanamam bitince dr gitmeyi dusunuyorum inş. Kürtaja gerek kalmaz
Kimyasal gebelikte kese olusmadigi icin kurtaja gerek yok canim icini ferah tut degerin uc dort gune sifirlanir sürekli kan verme kanaman bitince verirsin tekrar iki kez yasadim bunu en mantiklisi kanamanin bitmesini bekle endisede duyma adet oluyorsun suan kese oluşmadığı icin dusuk degil adet diye geciyor bu kanama.

Kizlar bnde 4. Yılimin icindeyim. 2 sene olmadı. Hep hyrlisi allahim dedim. Ve beklenmedik anda oldu. 3 yilimda bi bos gebelik bi 2 aylik kürtajim oldu. Güya bebeğin kalbi durmuş. Ama bn hic duymamastm. Suaj ki doktorum kan sulandırıcı tiroit coraspirin verdi. Bebbgimin kalp atışını duydum agladm boyle bisey yasamamstm cnku. Doktor dediki sen takma insanlari herseylere konuşurlar. Herşey olacaga verir dedi. Doktor da cok önemli. Bu sefer dedm ki Allah'ım butun yapilmasi gereken tetkikler yapildi şimdiye kadar yapılmamisti cunku. Gerisi sana kalmis allahim senin takdirin hyrlsini istiyorum dedim. Her zmn hyrlisini isteyin. Herkesde ole bi belirti de olmaz. 6+3 hicbir bulanti göğüs ağrısı hiçbirsey yok. Kafaya takincada hersey duzelmiyor. Hyrlisi demek lazm. Allah'ım herkese nasip etsn ins. Regl gibi düşünün herkesin agrisi olmaz. Bn mesela oldugumu bile hissetmezdm. Bide cok aratirmamak gerekir. Kndimizi strese giriyoruz

Dün ilk muayeneden sonra doktorum benden aşağıdaki testleri yaptırmamı istedi. 7+3’üm. Tiroid rahatsızlığım nedeni ile her sabah aldığım ilacı kesmedi. Bebek gelişiminde TSH önemliymiş. Onun dışında aşağıdaki testleri gebelikte her doktorun hastasından istemesi gerektiğini söyledi. Bilgi için paylaşıyorum. Ben Johns Hopkins hastanesine gidiyorum, özel sağlık sigortam var ancak bu testler orda bin tl tutuyormuş. Hastane personeli de hamileydi, ben dışarda yaptırıyorum, boşuna sigorta limitinizi harcamayın dedi. Testleri sizlere paylaşıyorum.

Eklentiler

• F1FEFCDD-E384-41F0-937B-8449CD4820E8.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 67
Son düzenleme:
7. Haftadami bunları istemesi lazım

Bende bugun yaptirdim kizlar o testleri ekstradan idrar tahlilide istedi bir kismini saglik ocaginda kalanini ozelde yaptirdim

Bendende aynı bunları istedi..ben devlet hastanesinde yaptırdım verdim doktorà.

5+3 ken karından gördüm 3mm idi dün 6+3 10.8 mm idi kese hala bebek yok 1 ölü doğumum var 10 ay öncesinde ve korkuyorum

Ne bilim şeker:) başı e sonu k :)

bende kürtaj olmiyim diye bekliyorum kanamanın bitmesini inşallah dediğin gibi olur çok teşekkür ederim duyarlılığın için yasayan çocuğun varmıydı canim

Cok tesekkur ederim canim guzel temennilerin icinnnn ilk bebegim nasip olursa dedigin gibi aman denilecek duzeydeyim inan zaten calisiyorummm ama o yogunlukta bile bazen geliyo aklima insallah basarabilirim

5+3 ken karından gördüm 3mm idi dün 6+3 10.8 mm idi kese hala bebek yok 1 ölü doğumum var 10 ay öncesinde ve korkuyorum
canım adet döngünü bilmiyorum ama ben çocuğumun kalp atışını seninki kadarken duymustum ki zaten kese içinde embriyo yokmuş herşey olabilir bende simdi düşük yapıyorum 6+5 gittim bisey görünmedi kanama başladı geç döllenme dir umarım seninki

Sizler iyiki varsiniz canim ya biraz ferahladimm nasibinde varsa her turlu benimle kalir insallah olumsuzluk yasamam bende hicbirimizde 9 ay sonrasinda hepimizden teker teker guzel haber aliriz insallah

Ben ilk bebeğimde de 7+2 dim kalp duymaya gittim 6+6 çıkmıştı ultrason geç döllenme ihtimali bunda da ötekinde de yok aslında 13 haftalıkken kaybettim önümüzdeki hafta netleşecek herşey aslında umarım ben evham yapıyorumdur korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…