- 20 Temmuz 2013
- 9.147
- 11.375
- 248
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #4.021
Canim cevaplanin yaninda dosya yukle varya ordan dosya yukliceksin fotonun borutu yuksek gelirse kirp oyle atBende atıcam fotografı ama beceremiyorum nasıl yapıyosunuz kızlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim cevaplanin yaninda dosya yukle varya ordan dosya yukliceksin fotonun borutu yuksek gelirse kirp oyle atBende atıcam fotografı ama beceremiyorum nasıl yapıyosunuz kızlar
Canim Allah saglikli hayirli evlat nasip etsin insallah:)Ay inşallahtabi öncelik sağlıklı ve hayırlı olsun da ilk bebeğim oğlan da olsa kız da olsa razıyım
![]()
Basıyorum oraya hic bir ibare olmuyor ben bi türlü beceremedim burda foto atmayı bende bugünki fotoyu atıcaktım sana kısmet değilmişCanim cevaplanin yaninda dosya yukle varya ordan dosya yukliceksin fotonun borutu yuksek gelirse kirp oyle at
Amin inşallah buradaki bütün Hamişlerede Rabbim sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip eylesin :)Canim Allah saglikli hayirli evlat nasip etsin insallah:)
Benimkine benziyo mu canım görüntü aynıydık seninleBasıyorum oraya hic bir ibare olmuyor ben bi türlü beceremedim burda foto atmayı bende bugünki fotoyu atıcaktım sana kısmet değilmiş
Allah Allah enteresan olmamasi neyse canim denersin yine atarsan bakarim minik kuşa :)Basıyorum oraya hic bir ibare olmuyor ben bi türlü beceremedim burda foto atmayı bende bugünki fotoyu atıcaktım sana kısmet değilmiş
Kocamaaan Amiiin canimm :)Amin inşallah buradaki bütün Hamişlerede Rabbim sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip eylesin :)
Aynen decavit ve d vitamini damlası kullanıyorumBanada decavit verdi doktor.
Vaaay canina(KIZLAR BUNU KK’da BİR TOPİKDE BULDUM)
selam hamiş hanımlar..
bebek kızmı erkekmi diye merak edenler hadi belirtilerden yola çıkarak tahminlerde bulunalım...
eğer;
erken hamilelikte mide bulantısı hissetmediyseniz,
bebeğinizin kalp atışı dakikada 140 atıştan daha azsa,
ön tarafınızdan daha fazla kilo aldıysanız,
beliniz basket topu gibi görünüyorsa,
aerolarınız çok kararırsa,
daha düşük taşıyorsanız,
tuzlu ve ekşi yiyeceklere aş eriyorsanız,
proteine aş eriyorsanız et vepeynir gibi,
ayaklarınız hamilelikten öncekine nazaran daha az soğuksa,
bacaklarınızdaki tüyler hamilelik döneminde daha önce hızlı uzuyursa,
elleriniz daha kuruysa,
siz uyurken yastıklarınız kuzeye bakıyorsa,
müstakbel baba sizinle birlikte kilo alıyorsa,
hamilelik size her zamankinden daha güzel görüntü veriyorsa,
idrarınız parlak sarı rengindeyse,
burnunuz yayılıyorsa,
alyansınızı göbeğinizin üstünde tuttuğunuzda yuvarlaklar çiziyorsa,
baş ağrılarınız varsa,
yaşınıza gebe kalma tarihinizi,gebe kaldığınız ayın rakamını eklediğinizde çift sayı çıkıyorsa bebeğiniz ERKEKTİR...
eğer:
erken hamilelikte mide bulantılarınız varsa,
bebeğinizin kalp atışı dakikada en az 140 ise,
basenlerinizden ve poponuzdan kilo alıyorsanız,
sol göğsünüz sağ göğsünüzden daha büyükse,
saçınızda kırmızı hatlar çıkıyorsa,yüksek taşıyorsanız,
karnınız karpuz gibiyse,
tatlılara aş eriyorsanız,
meyvelere aş eriyorsanız,
portakal suyuna aş eriyorsanız,
hamilelik dönemi boyunca normal zamanki kadar iri görünmüyorsanız,
hamilelik boyunca normal zamankinden daha huysuzsanız,
yüzünüz normalden daha çok patlaksa,
ekmeğin ucunun tepesini yemeği reddediyorsanız,
göğüsleriniz gerçekten büyüdüyse!
siz uyurken yastıklarınız güneye bakıyorsa,
idrarınız donuk sarı rengindeyse,
alyansınızı göbeğinizin üzerine tuttuğunuzda bir taraftan öteki tarafa hareket ediyorsa,
yaşınıza gebe kalma tarihinizi,gebe kaldığınız ayın rakamını eklediğinizde tek sayı çıkıyorsa,
bebeğiniz KIZDIR...
Valla canım inan içmeye başladıktan bir kaç gün sonra isteğim gitti,hamilelik şüphelerim oluşmaya başlayınca zaten içmeye gönlüm razı olmadı.En sonunuda test için idrar yaparken içmiştim çift çizfigi görünce nasıl söndürceğimi bilemedimAaa sigarayı bırakmaya da mı etkili? Bende kullanıyordum mecburi bıraktım ama çok zorlanıyorum![]()
Ahada benimki kız yaşasın(KIZLAR BUNU KK’da BİR TOPİKDE BULDUM)
selam hamiş hanımlar..
bebek kızmı erkekmi diye merak edenler hadi belirtilerden yola çıkarak tahminlerde bulunalım...
eğer;
erken hamilelikte mide bulantısı hissetmediyseniz,
bebeğinizin kalp atışı dakikada 140 atıştan daha azsa,
ön tarafınızdan daha fazla kilo aldıysanız,
beliniz basket topu gibi görünüyorsa,
aerolarınız çok kararırsa,
daha düşük taşıyorsanız,
tuzlu ve ekşi yiyeceklere aş eriyorsanız,
proteine aş eriyorsanız et vepeynir gibi,
ayaklarınız hamilelikten öncekine nazaran daha az soğuksa,
bacaklarınızdaki tüyler hamilelik döneminde daha önce hızlı uzuyursa,
elleriniz daha kuruysa,
siz uyurken yastıklarınız kuzeye bakıyorsa,
müstakbel baba sizinle birlikte kilo alıyorsa,
hamilelik size her zamankinden daha güzel görüntü veriyorsa,
idrarınız parlak sarı rengindeyse,
burnunuz yayılıyorsa,
alyansınızı göbeğinizin üstünde tuttuğunuzda yuvarlaklar çiziyorsa,
baş ağrılarınız varsa,
yaşınıza gebe kalma tarihinizi,gebe kaldığınız ayın rakamını eklediğinizde çift sayı çıkıyorsa bebeğiniz ERKEKTİR...
eğer:
erken hamilelikte mide bulantılarınız varsa,
bebeğinizin kalp atışı dakikada en az 140 ise,
basenlerinizden ve poponuzdan kilo alıyorsanız,
sol göğsünüz sağ göğsünüzden daha büyükse,
saçınızda kırmızı hatlar çıkıyorsa,yüksek taşıyorsanız,
karnınız karpuz gibiyse,
tatlılara aş eriyorsanız,
meyvelere aş eriyorsanız,
portakal suyuna aş eriyorsanız,
hamilelik dönemi boyunca normal zamanki kadar iri görünmüyorsanız,
hamilelik boyunca normal zamankinden daha huysuzsanız,
yüzünüz normalden daha çok patlaksa,
ekmeğin ucunun tepesini yemeği reddediyorsanız,
göğüsleriniz gerçekten büyüdüyse!
siz uyurken yastıklarınız güneye bakıyorsa,
idrarınız donuk sarı rengindeyse,
alyansınızı göbeğinizin üzerine tuttuğunuzda bir taraftan öteki tarafa hareket ediyorsa,
yaşınıza gebe kalma tarihinizi,gebe kaldığınız ayın rakamını eklediğinizde tek sayı çıkıyorsa,
bebeğiniz KIZDIR...
Ay ben bırakamıyorum dktrada söyledim günde 5 tane takıyorum ama hepsini içmiyorum 5 e kadar sayıyorum sonra atıyorum yani ben sigarı içmek değil resmen yemek istiyorum anlamıyorum bu nasıl birşey insan sigaraya aşerermi hiç bilmiyorum Valla canım inan içmeye başladıktan bir kaç gün sonra isteğim gitti,hamilelik şüphelerim oluşmaya başlayınca zaten içmeye gönlüm razı olmadı.En sonunuda test için idrar yaparken içmiştim çift çizfigi görünce nasıl söndürceğimi bilemedimvicdan yaptım.Hep hayırlısı ile hamile kalsamda bıraksam diyordum çok şükür artık yok
Sen öğrendikten sonra içtin mi?
Hosgeldin canimm :)Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldık bebisimle 2. Cocuguma hamileyim..Hepimiz hayırlısıyla kucağımıza alırız insallah bebişlerimizi❤![]()
Yeeeees tebrikleeeer:) karindan ultrason mu :)Ay galiba başardım![]()
Hayır vajinal ultrason 8mm demişti dr yanlıs hatırlamıyosamYeeeees tebrikleeeer:) karindan ultrason mu :)