• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaşlar, kalp atışında sonra dr benden bazi tahliller istedi. Bende bugün aldım o sonuçlarımı gönderdim dr'à. Ama sonuclarda d vitaminim B12 demir gibi sonuçlar yoktu. Doktor sonuçlarda problem gozukmuyor dedi sadece? Siz demir ilacı Vs kullanmadinizmi
İlk üç ay demir ve b12 vermiyoruz dedi benim dr bulantıyı arttırır dedi üç aydan sonra başlanacak aile hekimide aynısını söyledi

biumutsa biumutsa canim bende hunharca aycekirdegi yiyorum :) onda da folik asit var ama iste sivilce yapıyor cok tuketildi mi :) cok sukur bende yapmadi ama yaparsa sonra laf gelmesin bana tuuuu interiorarchitect cekirdekte folikasit var dedin sivilce cikti diye :) :)))
Açıkcası ben şu an korkuyorum yağlı yiyeceklerden çünkü inanılmaz mide bulansıtı,kusma fobim var.Henüz yok elhamdülillah inşallhda olmaz:dua:

Açıkcası ben şu an korkuyorum yağlı yiyeceklerden çünkü inanılmaz mide bulansıtı,kusma fobim var.Henüz yok elhamdülillah inşallhda olmaz:dua:
Insallah olmaz canimm dusunme ki gelmesin basina :) herkeste olcak diye bir sey yok ben bulantidan mahvoldum eltim çok rahattı ne bulanti ne kusma seninde olmaz insallah rahat gecirirsin

Kızlar herkese merhaba. Bugün doktora gittik kalp atışını duyduk ama Sat'a göre 6+4 olması gerekirken bebeğin ölçüsü 6+1 çıktı. Daha önce böyle birşey yaşayan oldu mu. 10 ay önce de hamileyken 10 haftalık bebeğimin kalbi durmuştu o da 1 hafta düşük çıkıyordu ölçülerde bunda da olunca korkmaya başladım
Canım benim olcunler mmlik olcumler dr azicik genis yada dar alsa araligi cok farkediyor hamileligin boyunca hep ileri geri cikacak bu korkulacak birsey degil bir haftaya kadar +- normal kabul ediliyor icini ferah tut.

Ya kızlar 7+5 deyiz bizde bu zamana kadar hiç lekelenme olmamıştı az önce çok az 2.3 damla kadar geldi çok korkuyorum bise olmaz insallah ya gerçi progestan da kullanıyorum yarına kontrol vardı umarım bi sıkıntı çıkmaz yarın gelse bi an once:KK61:farkettim ki normalde adet zamanımin gelmis olması lazmdi acaba ondan mı oldu ki:KK42:
Zaten progestan kullaniyorsun bebegin tutunacaksa tutunur dr a da gitsen bundan daha fazla yapilacak birsey yok endise etme bunu sana ilk bebegini 20 hafta kanama ile kaybetme korkusu yasayan ama suan neredeyse yasina giren kiziyla oyun oynayan bir anne ve simdide yine surekli lekelenmesi olan bir anne adayi olarak yaziyorum. Her kanama kotu habercisi değildir. İceride kanama alani olabilir bu lekelenmeye sebep oluyordur yada adet dongunse adet zamaninda her ay lekelenme hatta adet gibi kanama yasayan kadinlarda var belkide gecen aydan iceride kalan kirli kandir icini ferah tut. Doktorum kizimda bana bu aciklamalari yapmisti :)

Kızlar. 7. Haftaya giriyorum ama bende dogru duzgun mide bulantisi olmadi. Bu normal mi bilemiyorum. Sadece bazı yemekleri aklima getirince bile tiksinti oluyor. Onun dışında bi bulantı yaşamadım. Benim durumumda olan varmi acaba.

Kızlar. 7. Haftaya giriyorum ama bende dogru duzgun mide bulantisi olmadi. Bu normal mi bilemiyorum. Sadece bazı yemekleri aklima getirince bile tiksinti oluyor. Onun dışında bi bulantı yaşamadım. Benim durumumda olan varmi acaba.
Kizimda bulantim 8. Haftada baslamisti. Ayni donem hamile oldugumuz arkadasimin 40 hafta hic bulantisi olmadi bulanti saglikli gebelik icin bir kistas degik olmasin hic :)

Merhaba Anneler;

Maalesef değerim 165 ten 180 e çıkmış... Pazar günü bir kez daha bakılacak. Kimyasal mı yoksa dış gebelik mi diye. İnşallah sizin gebeliğiniz çok güzel geçer...

C
Merhaba Anneler;

Maalesef değerim 165 ten 180 e çıkmış... Pazar günü bir kez daha bakılacak. Kimyasal mı yoksa dış gebelik mi diye. İnşallah sizin gebeliğiniz çok güzel geçer...
Canım hakkında hayırlısı olsun umarım en az zararla atlatırsın ama bence bu kimyasal bir gebelik dış gebelikte düzensiz artış olur ama baya artar die biliyorum gecmiş olsun

Biliyorum kuzum ben gebelik öncesinde kullandım yani ekim ayında 1 kutu bitirdim mide korucuyla birlikte.O tür ilaçlar mideye çokk dokunuyor senin maşallahın varmış.İnşallah böyle devam eder.
Ayy şükürler olsun bi rahatsızlık hissetmedim 3 gündür. Peki faydasını gördün mü canım değerin düzeldi mi?

Merhaba Anneler;

Canım çok üzüldüm, vardır bunda bi hayır, şayet kimyasal gebelikse hemen hamile kalabiliniyormuş. Dış gebelik olduğunu düşünmüyorum. Rabbim sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin.

Ayy şükürler olsun bi rahatsızlık hissetmedim 3 gündür. Peki faydasını gördün mü canım değerin düzeldi mi?
Kontrol ettiremeden tekrar hamile kaldım:) Baktırmak istedim ama dr 3 aydan sonra dedi.Ama ben faydasını hissettim,şöyle ki bırak kahve içmeyi telvesini kemiriyordum ben resmen o derece demir eksikliğim vardı manyak gibi cif kokluyordum falan:olamaz:sigarada kullanıyordum maalesef ama ilaca başladıktan sonra çookk şükür şak diye kesildi bütün bu isteklerim.
Şimdi hiçbiri yok, hoş istesemde artık olamaz:KK20:

Back
X