• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba Anneler;

Maalesef değerim 165 ten 180 e çıkmış... Pazar günü bir kez daha bakılacak. Kimyasal mı yoksa dış gebelik mi diye. İnşallah sizin gebeliğiniz çok güzel geçer...
Canim Allah cocuklarina saglik sihhat versin istedigin zamanda yine hamile kalirsin insallah kimyasaldir rahat atlatirsin

Kızlar. 7. Haftaya giriyorum ama bende dogru duzgun mide bulantisi olmadi. Bu normal mi bilemiyorum. Sadece bazı yemekleri aklima getirince bile tiksinti oluyor. Onun dışında bi bulantı yaşamadım. Benim durumumda olan varmi acaba.
Ben Varım benim annemde 4 hamileliginin hiç birinde bunları yasamamis. Olup olmaması bir şey ifade etmiyor. Doktorlar bile hiç otur şeyler sormuyorlar zaten hastalarına. Ben bağışıklıgi ve bünyesi kuvvetli olanlarda buyur belirtiler olmuyor diye duymuştum.

Kızlar. 7. Haftaya giriyorum ama bende dogru duzgun mide bulantisi olmadi. Bu normal mi bilemiyorum. Sadece bazı yemekleri aklima getirince bile tiksinti oluyor. Onun dışında bi bulantı yaşamadım. Benim durumumda olan varmi acaba.

Ben varım :KK25: kahveye bayılan ben kokusunu duyunca midem bulanıyor onun dışında sıkıntım yok çok şükür :KK36:

Kontrol ettiremeden tekrar hamile kaldım:) Baktırmak istedim ama dr 3 aydan sonra dedi.Ama ben faydasını hissettim,şöyle ki bırak kahve içmeyi telvesini kemiriyordum ben resmen o derece demir eksikliğim vardı manyak gibi cif kokluyordum falan:olamaz:sigarada kullanıyordum maalesef ama ilaca başladıktan sonra çookk şükür şak diye kesildi bütün bu isteklerim.
Şimdi hiçbiri yok, hoş istesemde artık olamaz:KK20:
Aaa sigarayı bırakmaya da mı etkili? Bende kullanıyordum mecburi bıraktım ama çok zorlanıyorum :(

Kızlar bu da benim üzümüm ☺️ Yerleştiği yere göre cinsiyet söyleyenler bana da bakabilirler mi :anneadayı:

Eklentiler

• 1EBB7AF4-6565-4F8E-A4FB-40AF16D99EE5.webp
    1EBB7AF4-6565-4F8E-A4FB-40AF16D99EE5.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 89
Back
X