• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Teşekkürler kızlar napim çok merak ediyorum iyi mi diye pazartesi gidicem kese görmeye herkez göğüs ağrısından bahsetmisler bnde yok bnde korktum biraz açıkçası ama rahatladım biraz sağolun
Canim hic endise etme bu kadar cok, bak bende de hic belirti yok goguslerim cok az agiriyor, ama hersey yolunda, hem belitri olmamasi daha iyi canim daha rahat.

Tesekkür ederim kızcelerim benim bebegim minik minik geliyor zaten 35 günde bir adet oluyordum oglumdada geç döllenme olmuştu şimdiki miniğimde öyle oldu kötü tecribeler yaşadıgım icin yine aynısı olucak diye tedirgin oluyorum ama olumsuz giden hicbirseyde yok desteginiz icin tesekkür ederim sizler sayesinde aydınlanıyorum :dua:

Kızlar herkese merhaba. Bugün doktora gittik kalp atışını duyduk ama Sat'a göre 6+4 olması gerekirken bebeğin ölçüsü 6+1 çıktı. Daha önce böyle birşey yaşayan oldu mu. 10 ay önce de hamileyken 10 haftalık bebeğimin kalbi durmuştu o da 1 hafta düşük çıkıyordu ölçülerde bunda da olunca korkmaya başladım
Canim gec dollenme olmus yani ornegin 14.gunde yumurtlamamissin 17.gunde yumurtlamissin o sebepten oturu sıkıntı etme yakalar zamanini bebisin büyüdükçe

Ay aynen canm benm de olursa ilk çocuğum olacak inşallah daha önce de 1 yil once boş gebelik geçirmiştim bu sefer daha da tedirginim her akıntıda bende koşuyorum bise var mi diye Allah yardımcımız olsun valla ne zormus:110::KK200:
Sizin boş gebelik olduğu kanama ile mi anlaşılmıştı

Sizin boş gebelik olduğu kanama ile mi anlaşılmıştı
Hayır hiç bise olmamışti kalp atışını duyamamistk tekrar gelin dediler yine duyamadik en son 2 gün daha bekleyelim dediler bi daha gttigmde kese bozulmaya başlamış embriyo yok demislerdi öyle anladık aslnda hiç şikayetim yoktu:KK43:herşey normaldı benm

Demir,kan ilaçları 3. Aydan sonra başlanıyormuş.Ben anemi olmama rağmen dr şimdi erken dedi.O ilaçların emilimi zor olduğu için mide bulantısı yapar kötü etkiler dedi.
Canım bende salı günü kan verdim demir eksikliği çıktı, ilaç yazdı hemen dr, ben kendi doktorumu da arayıp söyledim tahlil sonucumu, aynı ilacı o da kullanmamı söyledi “Ferrum Fort” ilacın adı. Mide bulantısı vs hiçbirşeyim yok, hiçbir yan etki görmedim. Sadece çok çok afedersin büyük abdest siyahlaşıyo okadar..

bugun doktora gittim rahimde kasılman fazla lekemde oluyor die progestron hap kullanıyordum 200 luk sabah aksam ona ara verip iğne olanını verdi ama 50 lik iğne daha mı etkili acabao_O

Canım bende salı günü kan verdim demir eksikliği çıktı, ilaç yazdı hemen dr, ben kendi doktorumu da arayıp söyledim tahlil sonucumu, aynı ilacı o da kullanmamı söyledi “Ferrum Fort” ilacın adı. Mide bulantısı vs hiçbirşeyim yok, hiçbir yan etki görmedim. Sadece çok çok afedersin büyük abdest siyahlaşıyo okadar..
Biliyorum kuzum ben gebelik öncesinde kullandım yani ekim ayında 1 kutu bitirdim mide korucuyla birlikte.O tür ilaçlar mideye çokk dokunuyor senin maşallahın varmış.İnşallah böyle devam eder.

biumutsa biumutsa canim bende hunharca aycekirdegi yiyorum :) onda da folik asit var ama iste sivilce yapıyor cok tuketildi mi :) cok sukur bende yapmadi ama yaparsa sonra laf gelmesin bana tuuuu interiorarchitect cekirdekte folikasit var dedin sivilce cikti diye :) :)))

Back
X