2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ağustos annelerii, keseyi görmek için hangi hafta gidilmeli... ben biraz korkuyorum göremezsem üzülürüm diye ertelemeye çalışıyorum
Kim kaçıncı haftasında gördü?

Sakin ol ANA pozitifse romatizman var demek ben de de var sonucunu hemen göster büyük ihtimal kan sulandırıcı iğne ve kortizon tedavisi uygulanmalı yoksa düşük yapılabiliyor... kaç pozitif çıkmış dağılımı nasıl

Kizlaaar ben cok sakarlastim duvara tosluyorum asil buyuk sakarligi 1 2 saat once yaptim kendime cay doldurdum oturdum icecektim tepsiyi yanima koyarken hooop cay bacagimaa nasil soyundum banyoya kostum bilmiyorum suya tuttum buz tuttum cok sukur gecti siz de dikkat edin kendinize ani acele hareketler yapmayın benim gibi :)

Ağustos annelerii, keseyi görmek için hangi hafta gidilmeli... ben biraz korkuyorum göremezsem üzülürüm diye ertelemeye çalışıyorum
Bizde daha göremedik doktorum pazartesi çağırdı 5+5 olucak inşallah görünür bu sefer 4+4 de gözükmedi

Canim ben haftaya persembe gitcem hem keseyi hem bebegi birlikte gorurum diye dusunuyorum insallah 6+4 olmus olcam o zaman 4+1 de de kese goren var 5+4 te de yani bu durum biraz dollenmeyle alakalı kesin olsun diyorsan sende benim gibi biraz gec git ssabredebilirim diyorsan :)

Anti ds DNA ya da bakmışlar o negatif çıkmış. Bilemiyorum kafam çok karıştı. Hep hayırlısı olsun diye dua ediyorum.
Canim ben hamileligimde hepsine baktirdim hepsi negatifti yani hicbirseye bagiskligim uoktu internette arastirdik ay bir telas bir telas esimle korktuk kesin bisey olacak bebege diye neyse sonuçları dr a goturduk önemli degil dedi bu yasina kadar bagisiklik olmadıysa hastalik olmadiysa bu saatten sonra heleki 9 ayda olmasi cok dusuk ihtimal dedi ve beni rahatlatti. Sadece cig sarkuteri ürünü yemeyeceksin dedi. Bu tahlilleride aile hekimi yapmisti ben zaten istemeyecektim senden cunku negatifte ciksa zaten yapacak birseyimiz yok e dikkat etmen gerekn seylerde belli salam sosis sucuk ve az pismis etten uzak durman lazim gerisini dusunme dedi. Bence sende stres yapma.

Son düzenleme:
Valla bi yanım biraz geciktir ki göremezsen üzülme diyo
Bi yanımda ya oluştuysa ya görünürse git diyo
Annelik çok farklı hele bu ilk zamanlar daha da heyecanlı sanki
İnşallah sende bebişini görürsün canımm

bende toksoplazma ıgg de ıgm de negatif çıkmış. Bu sıkıntılı bi durum mu?
Benimde negatif sebzeleri iyice yikamalisin cig sarkuteri urununden kacinmalisin bugune kadar bagisiklik negatifse bundan sonraki hamilelik surecinde gecirmen cok dusuk ihtimal zaten. Ayrica negatifte olsa pozitifte olsa doktorunda seninde yapacak birseyin yok. Kizimda sorun yasamadim aile hekimi yine baktirdi yine hepsi negatif ama bu sefer deneyimliyim onemsemiyorum.

Aynen oyle canim ben oglumdan once bos gebelik gecirdim gidip gorememe korkusu var bende o yüzden erken gitmek istemiyorum gidip goremezsem cok üzülürüm bekliyorum tam otursun yerine yavrucegim gidim gorim :) ilklerde insan cok telasli oluyor hos simdi bile benim icim kipir kipir ama daha sakin kalabiliyorum frenliyorum kendimi :) insallah hepimiz goruruz o pit pitlari duyariz saglikla da kavusuruz rabbim hic birimizi sinamasin

Canım bunlara neden bakıldı bi şikayetin mi vardı ?

Kizimi 4+1 de gormustum. Simdikini ise 4+5 da gördüm. Kizimin kalp atisini da 5+4 de vajinal duydum. Tamamen erken gec dollenmeyle alakali bir durum birde vajinal ve karindan bakilmasida etkiliyor. Yani kese icin 4. Hafta nasil normalse 6. Haftada normal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…