2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Tabi yaş yüksek ve onceki gebeliklerde noral tüp defekti hikayesi varsa fazla kullanmak gerekebilir. Bu hastalara folbiol veriliyor diye biliyorum ben. Allah korusun miniklerimizi ama tedbirli olmakta fayda var

Benim yakın arkadaşım tüp bebek tedavisi oluyordu. Doktora Folik asit başlayayım dedi. Doktoru bunları söylemiş ve hatta ben hiç vermiyorum demis. Isterseniz internete folik asit otizim ilişkisi yazın araştırın. Folik asit kullanmayın demiyorum ama folbiol almayın eğer risk grubunda değilseniz.
Şüphe dustu simdi aklimaa

Hadi ya ilk kez duydum bende.. ilk gebeligimde hep folibol kullandim verilmjs sadakam varmis allaha sukur bisicik yok oglumda

Benim yakın arkadaşım tüp bebek tedavisi oluyordu. Doktora Folik asit başlayayım dedi. Doktoru bunları söylemiş ve hatta ben hiç vermiyorum demis. Isterseniz internete folik asit otizim ilişkisi yazın araştırın. Folik asit kullanmayın demiyorum ama folbiol almayın eğer risk grubunda değilseniz.
İlk duydum ve şok oldum şu an yani bunu doktorlar nasıl bilmezler böyle riske girerler mi?

Hadi ya ilk kez duydum bende.. ilk gebeligimde hep folibol kullandim verilmjs sadakam varmis allaha sukur bisicik yok oglumda
Valla canım bende öyle hem o zaman 6 ay kullandım gebelik ten önce başlamıştım çok şükür aklı fikri yerinde valla şaşırdım şimdi ne yapacağımi

Merhaba arkadaşlar . Son tarihim 26 kasımdı . Bi erken gebelik birde normal gebelik testi yaptım pozitif çıktı . Sizce doktora ne zaman gitmeliyim . Şu an 3+4 günlük oluyor

Valla canım bende öyle hem o zaman 6 ay kullandım gebelik ten önce başlamıştım çok şükür aklı fikri yerinde valla şaşırdım şimdi ne yapacağımi
Folbiol hariç bir folik asit kullanın. Folbiol'ü sağlık ocakları yazıyor. Onlar için standart olan ilaç bu. Eczaciniza ya da devam edeceğiniz kadın doğum uzmanına danışabilirsiniz.
Geçen sene aynı heyecanı yaşıyordum ben de, yavrularınızı kucaginiza alıp aglamalarini gulmelerini görmek nasip olur inşallah.
Bu arada vaktiniz varken bol bol uyuyun :KK66:

Merhaba arkadaşlar . Son tarihim 26 kasımdı . Bi erken gebelik birde normal gebelik testi yaptım pozitif çıktı . Sizce doktora ne zaman gitmeliyim . Şu an 3+4 günlük oluyor
3+4 de doktora gitsen de yapacağı şey 2 günde bir beta hcg ye bakmak. 3+4 cok erken ve istese de bir sey gormez. Daha once rahim kontrolu yaptirdiysan yani kist miyom tarzı birşeyin yoksa kendin dışardan iki günde bir hcg kontrolü yaptır. Eğer en az iki kat artıyorsa kanaman lekelenmen yoksa bir hafta sonra git. Keseyi ancak hcg 1500 olunca görüyorlar. Ya da hiç şikayetin yoksa hcg artmışsa bekle 7. Hafta da git kalbini dinlersin keseyle beraber. Ama hcg artmıyorsa hemen git

Her folbiol kullanan otistik çocuk doğuracak diye bir şey yok ki zaten. Fazla folik asit risk faktörlerinden biri sadece. Yoksa Allah bilir. Allah hepimizin yavrularını korusun. Kaldiramayacagimiz yükle imtihan etmesin.. amin

Yazilari bi incele cnm olmazsa doktoruna danisirsin...ben folic yazan bi ilac var onu kullaniyorum simdi ama umutsuzluk geldikce salliyorum icmiyorum yaa

X