İnsaBugün 9.günü olan arkadaşlar nr durumdasiniz ya ben yarin kan tahlili yaptıracağım az da olsa birşey cikardir
Hayırlı olsun benimde 9 günüm yarın erken gebelik testi yapıcam inşallah hayırlı sonuçlar alicaz minnaklarımız icinBugün 9.günü olan arkadaşlar nr durumdasiniz ya ben yarin kan tahlili yaptıracağım az da olsa birşey cikardir
Benimde içime tekrardan umut doğdu inşallah bebişinizin kalp atışlarını duyarsınız sağlıklada kucagınıza alırsınız inşaallah bu güzel haberi bizde alırızCanim ben 2 subatta transfer oldum. 9.gun 128 11.gun 365 14.gun 1248 19.gun 5119 cikti. Dr yurt disinda oldugu icin kese ve kalp atisi icin gidemedim daha. Hicbir agrim sizim yok. Bende cok merak ediyorum. Degerlerim guzel artti insallah bundan sonrada sikinti olmaz.
Merhaba arkadaşlar benim de dün 2 tane 4. gün embriyosu transfer edildi. Birisi gününe göre uyumlu, diğeri de biraz geride de olsa gelişiyor dediler. Inşallah sımsıkı tutunur hepimizin minnakları6 Mart test günüm. Inşallah pozitif sonuçlar alırız hepimiz neler yiyiyorsunuz? neler yapıyorsunuz bu süreçte? Nasıl yatıyorsunuz pozisyonunuz ne şekilde oluyor şekerler?
MasaAllah canm ben test aldim ama yapmaya cesaret edemiyorum daha :)) yarin belki yaparim.insaAllah olumlu sonuc alirizBugün 9.günü olan arkadaşlar nr durumdasiniz ya ben yarin kan tahlili yaptıracağım az da olsa birşey cikardir
Kuru erik hosafi icmelisin kesinlikle canm cok işe yariyor bide 1 kasik zeytinyag ic ben oyle yaptim ilk basta sonradan duzene girdi cok sukur. InsaAllah hayirli sonuc alirizSelam... Benimde dün transferim yapıldı. Tek embriyo.. 2 tanesini de dondurduk. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah. İnşallah hayırlısı da bebeklerimizin tutunmasi ve sağlıkla kucağımıza almamiz olur. Bana 8 mart test günü dedi. Bugün dinlen yarından itibaren kısa yürüyüşler, yemek yapma gibi aktivitelerde bulunabilirsin dedi doktor. Kabızlık olmamak önemli dedi. Dün hiç büyük tuvalete çıkmadım ve aşırı gazım var. O da ağrı yapıyor sürekli. Tuvalete gidip ıkınmayada korkuyorum. Size neler söylediler. Neler yapıyorsunuz?
Kaç yumosun var canim hadi hayırlısı inşallah bu kez olacakHımm hangi aşamadasın benim salı carsamba opu var
Kuru erik hosafi icmelisin kesinlikle canm cok işe yariyor bide 1 kasik zeytinyag ic ben oyle yaptim ilk basta sonradan duzene girdi cok sukur. InsaAllah hayirli sonuc aliriz
Kuru erik hosafi icmelisin kesinlikle canm cok işe yariyor bide 1 kasik zeytinyag ic ben oyle yaptim ilk basta sonradan duzene girdi cok sukur. InsaAllah hayirli sonuc aliriz
Cok asiri kabizligin varsa doktor ne onerdiyse onu ic canm ama cok zorda kalmadikcada ilac vs icme. Bol su ic sekerli sulu seyler ye zeytinyag kefir ic duzene giriyor ilk gunlerin stresinden olmustur belkide. Bende de ilk gunler oldu sonra gectiÇok teşekkür ederim canım. İnşallah... Erik ve kayısı yiyemiyorum alerjim var. Ama zeytinyağını yiyebilirim. Magnezyum granül saşe vermişti doktor ondan içtim ama işe yaramadı. Duphalac şurup tavsiye etmişti. Ondan mı alsam acaba..
Cok asiri kabizligin varsa doktor ne onerdiyse onu ic canm ama cok zorda kalmadikcada ilac vs icme. Bol su ic sekerli sulu seyler ye zeytinyag kefir ic duzene giriyor ilk gunlerin stresinden olmustur belkide. Bende de ilk gunler oldu sonra gecti
9 gün oldu bugun canm salı test günüm hayirlisiylaSagol canım tavsiyelerin için. Senin transferinin kaçıncı günü?
İnşallah canım yumoş oluyo ama kalmıyoki bende son güne tatlım yaa ilk denemede 12 taneydi son güne 2 kalmıştı o yüzden bakalım canım yine aynı olur 6 tane filan var sanırım şuan. Sen ne yaptın canım regl oldunmu ne zaman başkayacaksınKaç yumosun var canim hadi hayırlısı inşallah bu kez olacak
Insallah canim.. sizinde dualariniz kabul olsun . Hayirli haberlerinizi okuruz umarim. Umutsuz olma..hicbelli olmuyor belirti filan..Benimde içime tekrardan umut doğdu inşallah bebişinizin kalp atışlarını duyarsınız sağlıklada kucagınıza alırsınız inşaallah bu güzel haberi bizde alırız
Ben idrar tahlilini ilk tüp bebekte yaptım ve çıkmayınca çok uxulmustum o yüzden direk kan tahlili yaptıracağımMasaAllah canm ben test aldim ama yapmaya cesaret edemiyorum daha :)) yarin belki yaparim.insaAllah olumlu sonuc aliriz
Bende ilk denememde yapmadim 2. Denememde yapayim diyorum ama yarinmi yapsam p.tesimi bilemedim.Ben idrar tahlilini ilk tüp bebekte yaptım ve çıkmayınca çok uxulmustum o yüzden direk kan tahlili yaptıracağım
9 gün oldu bugun canm salı test günüm hayirlisiyla
Allah razı olsun canim insaAllah sende bende tum bu surecte bekleyenlerde olumlu sonuc aliriz insaaallahİnşallah pozitif sonuç alır, bebişini de sağlıkla kucağına alırsın canım. :)
benim de test gunum 6 mart canimmMerhaba arkadaşlar benim de dün 2 tane 4. gün embriyosu transfer edildi. Birisi gününe göre uyumlu, diğeri de biraz geride de olsa gelişiyor dediler. Inşallah sımsıkı tutunur hepimizin minnakları6 Mart test günüm. Inşallah pozitif sonuçlar alırız hepimiz neler yiyiyorsunuz? neler yapıyorsunuz bu süreçte? Nasıl yatıyorsunuz pozisyonunuz ne şekilde oluyor şekerler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?