2017 şubat-mart tüp bebek yaptıracaklar

Bugün 9.günü olan arkadaşlar nr durumdasiniz ya ben yarin kan tahlili yaptıracağım az da olsa birşey cikardir
İnsa
Bugün 9.günü olan arkadaşlar nr durumdasiniz ya ben yarin kan tahlili yaptıracağım az da olsa birşey cikardir
Hayırlı olsun benimde 9 günüm yarın erken gebelik testi yapıcam inşallah hayırlı sonuçlar alicaz minnaklarımız icin

Benimde içime tekrardan umut doğdu inşallah bebişinizin kalp atışlarını duyarsınız sağlıklada kucagınıza alırsınız inşaallah bu güzel haberi bizde alırız

Selam... Benimde dün transferim yapıldı. Tek embriyo.. 2 tanesini de dondurduk. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah. İnşallah hayırlısı da bebeklerimizin tutunmasi ve sağlıkla kucağımıza almamiz olur. Bana 8 mart test günü dedi. Bugün dinlen yarından itibaren kısa yürüyüşler, yemek yapma gibi aktivitelerde bulunabilirsin dedi doktor. Kabızlık olmamak önemli dedi. Dün hiç büyük tuvalete çıkmadım ve aşırı gazım var. O da ağrı yapıyor sürekli. Tuvalete gidip ıkınmayada korkuyorum. Size neler söylediler. Neler yapıyorsunuz?

Kuru erik hosafi icmelisin kesinlikle canm cok işe yariyor bide 1 kasik zeytinyag ic ben oyle yaptim ilk basta sonradan duzene girdi cok sukur. InsaAllah hayirli sonuc aliriz

Kuru erik hosafi icmelisin kesinlikle canm cok işe yariyor bide 1 kasik zeytinyag ic ben oyle yaptim ilk basta sonradan duzene girdi cok sukur. InsaAllah hayirli sonuc aliriz

Çok teşekkür ederim canım. İnşallah... Erik ve kayısı yiyemiyorum alerjim var. Ama zeytinyağını yiyebilirim. Magnezyum granül saşe vermişti doktor ondan içtim ama işe yaramadı. Duphalac şurup tavsiye etmişti. Ondan mı alsam acaba..

Çok teşekkür ederim canım. İnşallah... Erik ve kayısı yiyemiyorum alerjim var. Ama zeytinyağını yiyebilirim. Magnezyum granül saşe vermişti doktor ondan içtim ama işe yaramadı. Duphalac şurup tavsiye etmişti. Ondan mı alsam acaba..

Cok asiri kabizligin varsa doktor ne onerdiyse onu ic canm ama cok zorda kalmadikcada ilac vs icme. Bol su ic sekerli sulu seyler ye zeytinyag kefir ic duzene giriyor ilk gunlerin stresinden olmustur belkide. Bende de ilk gunler oldu sonra gecti

O aşamaya daha gelmedim,muhtemelen 14 -16 martta olcak transfer bi süpriz olmazsa,tabi ben heyecandan ölmezsem.Hayırlı olsun güzel haberler inşallah

Cok asiri kabizligin varsa doktor ne onerdiyse onu ic canm ama cok zorda kalmadikcada ilac vs icme. Bol su ic sekerli sulu seyler ye zeytinyag kefir ic duzene giriyor ilk gunlerin stresinden olmustur belkide. Bende de ilk gunler oldu sonra gecti

Sagol canım tavsiyelerin için. Senin transferinin kaçıncı günü?

Kaç yumosun var canim hadi hayırlısı inşallah bu kez olacak
İnşallah canım yumoş oluyo ama kalmıyoki bende son güne tatlım yaa ilk denemede 12 taneydi son güne 2 kalmıştı o yüzden bakalım canım yine aynı olur 6 tane filan var sanırım şuan. Sen ne yaptın canım regl oldunmu ne zaman başkayacaksın

Benimde içime tekrardan umut doğdu inşallah bebişinizin kalp atışlarını duyarsınız sağlıklada kucagınıza alırsınız inşaallah bu güzel haberi bizde alırız
Insallah canim.. sizinde dualariniz kabul olsun . Hayirli haberlerinizi okuruz umarim. Umutsuz olma..hicbelli olmuyor belirti filan..

benim de test gunum 6 mart canimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…