- 5 Eylül 2015
- 3.050
- 3.271
- 38
- Konu Sahibi Citolesgen
- #46.681
Aynen öyle insanın içi sızlıyor onlar hasta olunca
İdrar tahlilinde iltihap çıktı, antibiyotiğe başladık. Bir daha da ateşi çıkmadı şükür.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen öyle insanın içi sızlıyor onlar hasta olunca
kuzum bebelerin kafaları normaldede vucuttan sıcaktır dr sordum ateşi normal kafası ateş içinde dedi damarlar ordan geçtiğinden.Teşekkür ederim.
Ateş dışında başka bir şikayeti yok. Neyden olduğunu bilsem bu kadar paniklemicem de.. Bir de çok garip kafası yanıyor sadece, vücudunda o kadar yok. Yarın iyi bir doktora götürücem devam ederse. Antibiyotiğe ona göre başlarım.
aynen başıma geldi benimde 39.9 ateş diş yapmaz dedi dr baktık enfeksiyon var artık huysuzlandımı hep idrar tahliline götürüyorum.mümkünse kızılcık kaynatıp içir enfeksiyonu söküyo yada dut kurusu kaynatıp ver oda iltihaba birebir.İdrar tahlilinde iltihap çıktı, antibiyotiğe başladık. Bir daha da ateşi çıkmadı şükür.
çorabına limon sık giydir üstüne bi kat daha çorap giydir.ateşten korkma elini yüzünü sık sık yıka kalın giydirme.ateş vucudun savaştığını gösterir.diş ateş yapar ama 37 yi geçmez diye biliyorum diş ateşi çok yükselmezmiş.
benimki de 3 kez geçirdi bi tanesini hiç anlamadık uzun süre acı çekti birindede anladık ama enfeksiyon hemen ilerlemiş olmalı baya çoktu.antibiyotikten bezdim yani artık dut kaynatıyorumDoktor da bize öyle dedi, diş ateş yapmazmış. İdrar yollarında iltihap varmış. Kız bebeklerde çok olurmuş. Meğer buymuş sıkıntısı yavrumun =(
benimki de 3 kez geçirdi bi tanesini hiç anlamadık uzun süre acı çekti birindede anladık ama enfeksiyon hemen ilerlemiş olmalı baya çoktu.antibiyotikten bezdim yani artık dut kaynatıyorum
Çocuk k geçmiş olsun yaa kuzum benim kızlar ömür boyu cekiyor galibaDoktor da bize öyle dedi, diş ateş yapmazmış. İdrar yollarında iltihap varmış. Kız bebeklerde çok olurmuş. Meğer buymuş sıkıntısı yavrumun =(
Valla bizimde öyle çok yemiyor şaşırıyorum ben ne yapayım diye bazen sanki hep aynı seyleri yiyorKızlar oğlumun iştahsızlığı beni çok yoruyo
İştahsız bebeğe siz nasıl çözüm buldunuz
Sabahları yumurta sarısı yerdi artık onuda yemiyo sinirlenip bağırıyorum artık
Küçücük kaldı ya
Beyazını hic kabul etmiyoBeyazını denedin mi? Yada sebzeli omlet yapmayı? Patatesli, havuçlu, maydanozlu falan.. Ben bazen peynirli zeytinli de yapıyorum. Ben de iştahsızlıktan çok çekiyorum. En sevdiği şeyleri bile yemiyor artık. Yüzü çay kaşığı kadar kaldı =( İştahsız çocuk çok zormuş =(
Ben 22 numara aldım ama büyük oluyo ön parmakları sıkışmasın boşluk olsun diye öyle aldımBebekleriniz kac numara ayakkabi giyor arkadaslar
21 aldik buyuk oldu ayagindada gorunusude baya buyuk durdu 20 oluyo boslukta var aslinda ama dar mi oluyodur acaba diye dusunuyorum ama rahatsiz olsa aglar yuruyemez heraldeBen 22 numara aldım ama büyük oluyo ön parmakları sıkışmasın boşluk olsun diye öyle aldım
Tam ölçüsü 20 galiba benim oğlumun
Bebeklerde önde boşluk olması gerekiyo alırken sizde 1 numara büyük alın bence
Rahatsız olsa belli eder aynen21 aldik buyuk oldu ayagindada gorunusude baya buyuk durdu 20 oluyo boslukta var aslinda ama dar mi oluyodur acaba diye dusunuyorum ama rahatsiz olsa aglar yuruyemez heralde
20 sayılır bizim kiBebekleriniz kac numara ayakkabi giyor arkadaslar