- 5 Eylül 2015
- 3.050
- 3.271
- 38
- Konu Sahibi Citolesgen
- #2.621
Ay nasıl başa çıkıyorsun tatlım ya ben bir keresine zor katlanıyorumbana günde 3 kere olarak verildi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay nasıl başa çıkıyorsun tatlım ya ben bir keresine zor katlanıyorumbana günde 3 kere olarak verildi
benim adet günümün bir gün öncesi başladı gittikçe koyulaştı.kırmızıya tam çevirmedi ama korkuyorum.adet zamanı başladığı içinCanım kaç gün sürdü kahverengi akıntın ben üç gündür kullanıyorum ama ağızdan alıyorum bugün iki üç damla geldi bir daha gelmedi kesildimi acaba
O kahverengiler bitmez arada hep gelir , panik yapma canm korkma , benden kan bile geldi hala doktora gitmedimm..Canım kaç gün sürdü kahverengi akıntın ben üç gündür kullanıyorum ama ağızdan alıyorum bugün iki üç damla geldi bir daha gelmedi kesildimi acaba
mantar için verilen fitillerden daha kolay ama gündüz o kadar yerinde durmuyor tabi atı veriyor kendiniAy nasıl başa çıkıyorsun tatlım ya ben bir keresine zor katlanıyorum
Ay ikinci bebek bekleyenler ne kadar güzel ya , yavrularına bir arkadaş daha gelicek , bize de nasip olur mu , tekrar cesaret gelir mi Allah bilir , ama çok çok güzel birşey
Kendimden biliyorum , erkek kardeşim var , anneme hep derim iyi ki yapmışsınız diye , canımdan öte seviyorum , bir de hala olacağım şimdi Allah kısmet ederse , o kadar heyecanlıyım kii
Hoşgeldin ,hayırlı olsun.
Teyzesi oğulumu görsen benden heyecanlı.Şimdiden internetten beşik,küvet,bebek arabası gibi şeyler bakıyor.Kumbarasında biriktirdiği tüm paralaraı ona harcayacakmış.Ben neden bu kadar geç kalmışım diye kendime kızıp duruyorum.Yavrum meğer ne kadar hazır ve istekliymiş kardeşe.
Benim kızım 3.5 yaşında ona rağmen her gün kardes istiyor benden :) daha bilmiyor dün bir arkadaşınin kardeşi varmış onu söylüyor senin de inşallah karnında bir kardes olur diyor :))Teyzesi oğulumu görsen benden heyecanlı.Şimdiden internetten beşik,küvet,bebek arabası gibi şeyler bakıyor.Kumbarasında biriktirdiği tüm paralaraı ona harcayacakmış.Ben neden bu kadar geç kalmışım diye kendime kızıp duruyorum.Yavrum meğer ne kadar hazır ve istekliymiş kardeşe.
Malum olmuş annesi kuzuyaBenim kızım 3.5 yaşında ona rağmen her gün kardes istiyor benden :) daha bilmiyor dün bir arkadaşınin kardeşi varmış onu söylüyor senin de inşallah karnında bir kardes olur diyor :))
Anladım canım ilk geldiğinde çok panikledim benim ilki düşükk olunca panikledim doktor rahim çevresinde kesede kanama yok deyince rahatladımO kahverengiler bitmez arada hep gelir , panik yapma canm korkma , benden kan bile geldi hala doktora gitmedimm..
Ama tamamen kesmiş te olabilir , progestan güzel bir ilaç
Maşallah ona ya , büyümüşte abi olacak , çok sevicek kardeşini eminimm , güzel güzel anlaşacaklar bir ömürTeyzesi oğulumu görsen benden heyecanlı.Şimdiden internetten beşik,küvet,bebek arabası gibi şeyler bakıyor.Kumbarasında biriktirdiği tüm paralaraı ona harcayacakmış.Ben neden bu kadar geç kalmışım diye kendime kızıp duruyorum.Yavrum meğer ne kadar hazır ve istekliymiş kardeşe.
Nedensiz kanamalar da olabiliyor , dediğim gibi kılcal damarlar da kanayabiliyor , paniklememek lazım ama elde diil , ben kaç gün ağladım gözlerim şişti sonra kendime geldimmAnladım canım ilk geldiğinde çok panikledim benim ilki düşükk olunca panikledim doktor rahim çevresinde kesede kanama yok deyince rahatladım
Maşallah ona ya , büyümüşte abi olacak , çok sevicek kardeşini eminimm , güzel güzel anlaşacaklar bir ömür
kafein_ sağol canım.Seninkide hayırlı olsun inşallah.
Şükür kız kardeşim yanımdaydı sakinleştirdi beni yoksa bende kötü olurdum sayesinde çabuk topladımNedensiz kanamalar da olabiliyor , dediğim gibi kılcal damarlar da kanayabiliyor , paniklememek lazım ama elde diil , ben kaç gün ağladım gözlerim şişti sonra kendime geldimm