• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Kızlar tatile gidecekler yanlarında ne götürecek Bebişler için ateş ölçer şurup sinek ilacı güneş kremi alıcam ama başka neler almalıyım bide havuzda ayakları kaymasın diye ayakkabılar var onlardan kullanıp memnun olan var mı? Bide güneş geçirmeyen kıyafetler kullananlar var mı?

Televizyonla arası nasıl bebeşlerin? Ben en başından beri engelliyorum izlemesini ama aksamlari babayı engellemek ne mumkun! Reklamlara takılıyo benimki de tabi neyse gecen bi arkadas (2 yasinda kizi var) dediki ben hic kisitlamiyorum, renkleri ve ingilizcelerini tv den ogrendi cok faydasi oldu dedi hala tv konusunda fikrim ayni ama sizlere de sorayım istedim??
hareket edemediği zamanlarda tv sürekli kapalı tutuyordum ama şuan tv açık kız çekmecelrin içinde bulaşık makinesinde banyoda :) tv ye pek bakmıyo şarkıları var onlar çalınca koşturup geliyo biraz oynayıp gidiyo :)

merhaba arkadaşlar, ben ağustos annesiyim, kızımın doğum günü için fikir arıyorum. ilk doğum gününü kutladınız mı? ne giydi bebeğiniz?nasıl bir konsept yaptınız? kaç kişi çağırdınız?
1695.jpg
sanırım doğum gününü özetlemişimdir :)

kızlar burası çok aktif değil galiba ...balık yağı veriyor musunuz diye bi sorayım hangi marka kullanıyorsunuz...propolis başlayan var mı ?

kızlar burası çok aktif değil galiba ...balık yağı veriyor musunuz diye bi sorayım hangi marka kullanıyorsunuz...propolis başlayan var mı ?
Balık yağı vermiyorum doktor bu konuda bir şey söylemedi
Propolise de başlamadım, ben de 2 yaş diye biliyorum. Balı bile sınırlı veriyorum açıkçası

Balık yağı vermiyorum doktor bu konuda bir şey söylemedi
Propolise de başlamadım, ben de 2 yaş diye biliyorum. Balı bile sınırlı veriyorum açıkçası
Propolis 6 aylıkken başlanıyo 1 damla ile her ay bi damla artırarak kullanılıyor 5 damlaya ulaşınca 2 yaşına kadar 5 damla veriliyor iki yaşından sonra 10 damla

Propolis 6 aylıkken başlanıyo 1 damla ile her ay bi damla artırarak kullanılıyor 5 damlaya ulaşınca 2 yaşına kadar 5 damla veriliyor iki yaşından sonra 10 damla
Sizin kararınız tabi ki. Benim şahsi görüşüm 6 ay propolis için çok erken. Ya da doktorunuza danışın en iyisi :)

Kızlar tatile gidecekler yanlarında ne götürecek Bebişler için ateş ölçer şurup sinek ilacı güneş kremi alıcam ama başka neler almalıyım bide havuzda ayakları kaymasın diye ayakkabılar var onlardan kullanıp memnun olan var mı? Bide güneş geçirmeyen kıyafetler kullananlar var mı?
ben öyle kaymayan sandaletler lc de görmüstüm onlardan alcam. Baska benimde aklima gelmiyo ne alsam yanima. Ol bol kiyafet. Ve benimki üstünü cok kirletiyo biraz deterjan alirim yanima elde yikamak icin

ben öyle kaymayan sandaletler lc de görmüstüm onlardan alcam. Baska benimde aklima gelmiyo ne alsam yanima. Ol bol kiyafet. Ve benimki üstünü cok kirletiyo biraz deterjan alirim yanima elde yikamak icin
Bugün aldık uv ışığı geçirmeyen tişört bide sandalet artık ayakkabı giyemiyor çorapları su içinde kalıyor

Kizlar bebeklerinizi nasil yatiriyorsunuz? Benimkii hamakta yatiyordu saolsunlar sallamaya alistirmislardi. Esim bazen uyutuncada tlf acip gösteripte yatiriyordur bi güzelde ona alisti. 1 hafta önce vazgecirmeye calisiyorum sallamayi. Zaten kendiside hamagi istemiyor. Ayakta istemiyor, memeyide istemiyor catlayasiya agliyor. Aradan 1-2 saat geciyor en sonunda memeyi kabul edipte uyuyor.

Ha ve bu aralar tek uykuya gecmekteyim erken mi bilmiyorum ama önceden 2 kez uyurdu gündüz simdi birini uyusa diyerini uyumuyo öylede cok huysuz oluyor. Sizler nasil yapiyorsunuz? Tek uykuya gecen varmi

Back
X