• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
endiseye mahal yok benim kizimda oyleydi hevesliydi.sonra epey geriledi hic yurumek istemedi.emekledi durdu .elinden tutarak yuruyordu zaten elini birakiyordum yurusun diye hemen birakip emekliyordu.ama 3 gun once tamamen cesaret geldi birden yurumeye basladi odalari geziyor 3 gunudr
İşin garibi elinden tutup yürüyünce çok hoşuna gidiyor ama kendi uğraşmak istemiyor

Bizimki bide meme düşkünü yemek yemiyor deli olcam yesin diye çabalamaktan Dr böyle giderse meme kesicez dedi kilo verdi çünkü canım çok sıkkın meme için devamlı ağlıyor beynim uyuştu resmen :cry:
Seni o kdr iyi anliyrm ki hic bisey ymiyr 3 aydr kilo almiyrm smdi dis cikriyr bide tamamn gittk isth :olamaz::cry: demedgm sey klmadi yesn diye hergun bi tarif ypiyrm yine yemiyr

Seni o kdr iyi anliyrm ki hic bisey ymiyr 3 aydr kilo almiyrm smdi dis cikriyr bide tamamn gittk isth :olamaz::cry: demedgm sey klmadi yesn diye hergun bi tarif ypiyrm yine yemiyr
Aynı durumdayım ne yapsam yerde bide kazara ağzına almışsa da dilini temizleyip atıyor yere Dr arı sütü zinco verdi nasıl vericem diye kara kara düşünüyorum

Bizimki bide meme düşkünü yemek yemiyor deli olcam yesin diye çabalamaktan Dr böyle giderse meme kesicez dedi kilo verdi çünkü canım çok sıkkın meme için devamlı ağlıyor beynim uyuştu resmen :cry:

Oglum da cok cok iştahsız. Istahsizlik konusunda meme kesenleri okudum hayatlarının hatasini yaptıklarını söylüyorlar. Duzelmiyormus yemesi. En azindan sen su an sağlıklı besinler yiyip sütünle besliyorsun.

Aynı durumdayım ne yapsam yerde bide kazara ağzına almışsa da dilini temizleyip atıyor yere Dr arı sütü zinco verdi nasıl vericem diye kara kara düşünüyorum

Ayy ayni benim oğlum yaa :) zincoyu iciyor guzel tadi var ama tabi iştahına faydasi olmadi oglum keltostu saçlarını çoğaltti sadece

Ya bence yeseler de meme düşkünü oluyorlar. Bizimkine iştahsız diyemem normal yiyor ama sürekli emmek de istiyor. Bence sadece karın doyurmak sebebiyle değil. Ben de bazen çok bunalıyorum çünkü 2 dakika oynuyor gelip meme istiyor. Sürekli böyle bir döngü halinde. Kesmeyi düşünmüyorum şimdilik, anne sütü en değerli besin çünkü.

İşin garibi elinden tutup yürüyünce çok hoşuna gidiyor ama kendi uğraşmak istemiyor
benim kizimda oyleydo birde istedigi yere gitmek icim elimi cekistiriyordu.ama simdide yuruyorya elimizi tutmak istemiyor.gecen gun alisveris merkezinde tutsun diye cok ugrastim ama maalesef arkasina bakmadan hizli hizli hizli kacti benden :)

istahsiz bebekler e soyle bir onerim olucak nacizane.insstagramda sayfalar var burdan yazabiliyormuyum bilmiyorum da gercekten guzel tarifleri var.ayrica birde kendi kendine yemesini saglarsanjz daha cok yer heves eder.kizim cok istahsizlik yasamadi ama sanirim artik buyuduler catalalla kasikla kendi yemek istiyor ben yedirmeye calisiyorum koy koy diye mama sandaleyesine vuruyor koyuyorum kendi catali alip agzina goturuyor.
benim kizimda azi disleri zorluyor .uykusunda icin icin agliyor uyaniyor

Arı sü
Oglum da cok cok iştahsız. Istahsizlik konusunda meme kesenleri okudum hayatlarının hatasini yaptıklarını söylüyorlar. Duzelmiyormus yemesi. En azindan sen su an sağlıklı besinler yiyip sütünle besliyorsun.

Ayy ayni benim oğlum yaa :) zincoyu iciyor guzel tadi var ama tabi iştahına faydasi olmadi oglum keltostu saçlarını çoğaltti sadece
haha bizimkinin biraz var saç çıksın yeter bana maşallah baba saçlı ona çekmemiş. Bende kesme taraftarı değilim ama Dr kesmek lazım dedi. Daha demin zorla yedirdim üstüm onun üstü hep çorba resmen parmağımla tıktım çorbayı :olamaz:

Ya bence yeseler de meme düşkünü oluyorlar. Bizimkine iştahsız diyemem normal yiyor ama sürekli emmek de istiyor. Bence sadece karın doyurmak sebebiyle değil. Ben de bazen çok bunalıyorum çünkü 2 dakika oynuyor gelip meme istiyor. Sürekli böyle bir döngü halinde. Kesmeyi düşünmüyorum şimdilik, anne sütü en değerli besin çünkü.
1 yaştan sonra besin değeri kalmıyor dedi bilemedim yemek yerse emziriyorum yoksa vermeye çalışıyorum bakalım nasıl başarılı olucam

benim kizimda oyleydo birde istedigi yere gitmek icim elimi cekistiriyordu.ama simdide yuruyorya elimizi tutmak istemiyor.gecen gun alisveris merkezinde tutsun diye cok ugrastim ama maalesef arkasina bakmadan hizli hizli hizli kacti benden :)
Haha çok sevimli kendilerince asilikleri oluyor ya çok sevimli oluyorlar bide laf yetiştirince herkes bayılıyor :21:

Devam sutu mu inek sutu mu doktorlarınız hangisini öneriyor birde propolis kullanan var mı
Gec olmuş cevap icin ama paylasayim.bu sayfada kalmisim en son da.biz yaş kontrolune gittigimizde 2 yasina kadar formul mamaya devam onetiyorum ben demisti.inek sutu kansizlik demir eksikligi yaparmis diye

Back
X