2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
benim 3.aydan beri bacak arası ağrısı var.yani neresi olduğu belli.bazen yürüyemiyorm bile.dr.önemli değil dedi.ben de alıştım bu ağrıya.hatta buraya bile yazmıştım aylar önce.
Bebeğin cinsiyeti kızmi canım benimde öyle ağrım çok oluyor kalça kemiklerimde en çok sol kemikte ve bacaklarından kız çocuğu olanlar genelde yaşıyormuş bu agriyi diye duydum kasiklarda ve kalça kemiği üzerinde olduğu içim sürekli

Geç kalmışsın derken o hastaneden randevu almak için geç kalmışım randevuları genellıkle 16haftada başlıyorlarmış vermeye sana randevu ayarlayana kadar günün geçer demeye getırdıler bende özelde yaptırcam zaten
Anladım yine benim için iyi olmadı yaa

Hangi hastanelerde nekadar fiyat siz kimler de yaptırdınız renkli ultrason

canim ne yaptin rapor alabildin mi? sağlık ocağında bana vermediler. ohal den dolayi. dedim gebelikten dolayı yazın bari.onu da yapmadi. 2 gun üstüste sevk aldım . özel hastaneler bile vermemeye çalışıyorlar. inşallah doğum sonrası ikinci dönemi kapatmak için rapor alabiliriz. rapor almak için yatış olması gerekiyormuş .
Aldım canım sağlık ocağından. Hastaneler vermiyormuş evet görümcem hemşire eğitim araştırmada, ordan alamıyoruz. Sağlık ocağı hiç sorun çıkarmadı. Ben de korktum ohal den dolayı ama çok şükür

Geç kalmışsın derken o hastaneden randevu almak için geç kalmışım randevuları genellıkle 16haftada başlıyorlarmış vermeye sana randevu ayarlayana kadar günün geçer demeye getırdıler bende özelde yaptırcam zaten

Bende en erken 21.11.16 ya buldum, 22+4 olacağım. Birşey olmaz dedi doktorum.

Geçmiş olsun kızlar nazara mı gelioz nedir herkes dökülüyor:))bendebde öksürükle burun tıkanıklığı var tam geçti iki üç gün geri başladı nasıl şey anlamadım. o kadarda sıkı giyinip meyve tüketiyorum
Benimde bugun bogazimda agri var. Sabah zor uyandim. Her yerim agriyor

Aynen canım internet cok cesıtlı seylere ulasmamızı saglıyo gercekten baya arastırdım sut sagma ama hep bı olumsuz yorum bulunca arastrmadan sogudum yoksa baya kolaylık artkk en sona onu alıcam galıba :) ha birde a101 e gelen seyleride takıp edıcem alez ve nevresim takımı aldım gayet kalıtelıydı :) Benım bugun trendyol ve markafonıden aldıklarım geldi reflu yatagını bıle aldım cok sekerler gercekten :)
Reflu yastigini bebek cok kusmazsa kullanma ama. Benim kizimin vardi bebek reflusu ben yine de kullanmadim 2 yasina kadar yastik hic. Onu yine cocuk doktorunla konusursun. Sut sagma makinesi lansinoh ve avent tavsiye ederim. Sut saklama poseti de alirsin. Tamamdir:)

Selam kızlar ben de bugün devlet hastanesine gittim önce diyet verdiler 3 gün onu yaptıktan sonra şekere bakılacak..
Birde CA değeri hakında bilgisi olan varmi orada bi 10 gün ilerde çıkmis değer

Hangi hastanelerde nekadar fiyat siz kimler de yaptırdınız renkli ultrason
Ben devlette yaptırdım dün..renkli resim vermedi.geçen hafta salı gittim dr a 6 gün sonra pztsiye verdiler randevu dün oldum bitti.ilk gebeligimde özelde yapmıştım 350diye hatırlıyorum renkli verdi ama oğlumun eli yüzündeydi guzel cıkmamıştı.bütün özeller de renkli resim vermiyo ztn gittigin yere bağlı

Ben devlette yaptırdım dün..renkli resim vermedi.geçen hafta salı gittim dr a 6 gün sonra pztsiye verdiler randevu dün oldum bitti.ilk gebeligimde özelde yapmıştım 350diye hatırlıyorum renkli verdi ama oğlumun eli yüzündeydi guzel cıkmamıştı.bütün özeller de renkli resim vermiyo ztn gittigin yere bağlı
Evet bnde ozele gittim ama hersey iyi saglikli diyince hic renkli verin demek aklima gelmedi onlarda vermedi ama hala icimde bir ukte :KK51:

Reflu yastigini bebek cok kusmazsa kullanma ama. Benim kizimin vardi bebek reflusu ben yine de kullanmadim 2 yasina kadar yastik hic. Onu yine cocuk doktorunla konusursun. Sut sagma makinesi lansinoh ve avent tavsiye ederim. Sut saklama poseti de alirsin. Tamamdir:)
Yastık degılde yatak gıbı varya canım ıkı yandan kolu var o zarar verırmıkı yuz ustu yatcak hanı tavsıyelerini dıkkate alayım :)

Back
X