2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
benim 3.aydan beri bacak arası ağrısı var.yani neresi olduğu belli.bazen yürüyemiyorm bile.dr.önemli değil dedi.ben de alıştım bu ağrıya.hatta buraya bile yazmıştım aylar önce.
Ama dikkat ettim muz yiyorum bikac gundur her gun azaldi biraz ya da denk geldi.

Tabi o zaman internetten alirsin. Ama ben de markafoni trendyolu takip ediyorum narkalar cok indirime giriyo ve magazadan cok cesit oluyo ben de intermetten alicam cogu seyi. Sut pompasi kimi hic kullanmiyo kimi de benim gibi aylarca kullaniyo. Kararsizsan eger kafanda bi marka belirle dogum sonrasi ihtiyac olursa direk esin gider alir.
Aynen canım internet cok cesıtlı seylere ulasmamızı saglıyo gercekten baya arastırdım sut sagma ama hep bı olumsuz yorum bulunca arastrmadan sogudum yoksa baya kolaylık artkk en sona onu alıcam galıba :) ha birde a101 e gelen seyleride takıp edıcem alez ve nevresim takımı aldım gayet kalıtelıydı :) Benım bugun trendyol ve markafonıden aldıklarım geldi reflu yatagını bıle aldım cok sekerler gercekten :)

Kızlar birde bazı seyler e bebekte daha pahalı mesela sebamed yada unıbaby urunlerını trendyol ile kıyasladım trendyol cok daha uygun 12 li unıbaby ıslak mendıl 64 tl e bebekte trednyolda 52 tl bunun gıbı baya fark var zaten eczaneden almaya kalksakta boyle trendyol daha uygun bu anlamda

Ya elektrıklının parasından kacmıyorum ama herbırı hakkında mutlaka olumsuz yorum okuyorum ne alcagımı sasırdım valla
Ben ilk bebeginde philipsin elle sagma olanını almıştım direk biberona takılıyodu ve elle makas işareti yapar gibi sagıyodun fiyatı çok uygundu 50liradan az diye hatırlıyorum çokta işime yaramıştı.aklında bulunsun

Ben ilk bebeginde philipsin elle sagma olanını almıştım direk biberona takılıyodu ve elle makas işareti yapar gibi sagıyodun fiyatı çok uygundu 50liradan az diye hatırlıyorum çokta işime yaramıştı.aklında bulunsun
Ama can yakmıyomu bazısıda oyle demiş canım şaştım kaldım para verırız elektrıklıye ama işe yaramazsada uzulurum valla

Elektrikli olan daha çok acıtıyo onu hastanede kullanmıştım.ben elle sağmalı olandan memnun kaldım her gün kullanmadım sonuçta bide elimle sıkarken çok doldurduysam bilegim agrıyodu sıkmaktan okdr..

Kizlar trendyola baktimda gercekten diger yerlere gore fiyati bayagi uygun geldi kalitesi nasil bilen var mi ordan alan varsa soylerse ona gore bakim bnde

Kizlar trendyola baktimda gercekten diger yerlere gore fiyati bayagi uygun geldi kalitesi nasil bilen var mi ordan alan varsa soylerse ona gore bakim bnde

Canım foto yok gelince atarım mdf aldık karabağlardan mobilyacıdan çok güzel odalar var benimki beyaz ağırlıklı aksesuarlarıyla güzel oluyo aksesuarlar çıkınca büyüncede kullanır 2 3 kere düzen değiltirmek istemedim odayı sonra yapıcaktım ama dolap alıp bidaha onu atıp uğraşmaktansa şimdiden takside gireyim dedim

Gelince paylas canim bizde bakicaz karabaglara bide turgutluda biyer varmia guzel orayada bakicaz bende komple beyaz istiyorum

Bende cartersdan yenidogan tulumlar aldim cnm.. Ama bana sorarsan yenidogan az al onun yerine bi buyugunden al daha cok giyer.. Penyeleri cok yumusacik ve cok tatli tulumlar var.. Hatta bitane de pelus tulum var disari cikarken giydirmek icin onu da alicam:)
Canim cartersin urunlerini nereden aliyorsun, turkiye sitesinden mi?

upload_2016-11-14_21-31-28.webp

Elektrikli olan daha çok acıtıyo onu hastanede kullanmıştım.ben elle sağmalı olandan memnun kaldım her gün kullanmadım sonuçta bide elimle sıkarken çok doldurduysam bilegim agrıyodu sıkmaktan okdr..
Hastanedeki cok fena yaa ben doguma giderken yanimda götürmüstüm kullandımda ama sonra oglum 1 haftalikken yogum bakimda yatti 10 gün ozaman iceride almadilar beni emzirmeye o an hastaneninkini kullandim 1 kere mahvoldum hemen esim evden getirdi benimkini lanisoh cift taraflı elektirikli cok yumusak cekimi hic acıtmadı simdi bi güzel bakımini temizligini yapayim gene onu kullancam kismetse

Canım bugun geldi aldıklarım markafonıyle aynı cok memnun kaldım zaten içeriği %100 pamuk olanları alıyosun her turlu iyi gelıyo battanıyeleri yumusacık

Back
X