- 23 Haziran 2012
- 1.788
- 808
- 323
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #23.921
Merhaba canım .senle aynı yerde tedavi olmuştuk.ben de 20.haftadayim. ne isim var ortada ne de kıyafet. İki kayıptan sonra korkuyorum bir şeyler almaya. 1 sene kadar oda dusunmuyorum. öyle hasretim ki ona biraz buyusun yanimizda yatiracagim.Rabbim hepimize bebeklerimizi sağlıcakla kucağımiza almayı nasip etsin,hayallerimizi yaşatsın.renkli yasatsin.renkli ultrasound dediğim 4 boyutluysa 13.haftadan beri 4 boyutlu da gösteriyor doktor bana.
Merhaba hatırlayamadım ama selam :) benmki bu sefer yalvarınca gösterdi çokkkk tatlıydı babasına benzicek gibi :) renkli gösterdi ama çıktı siyah beyazdı anlamadım.
Kızlar benim oğluşum geceleri hep uyanık. Tekmelerini hissederdim hatta eşimde bir çok kere hissetti. Ama dün farklı bişey oldu. Göbek deliğimin sol altında bi kabarıklık oluştu ve yukarı doğru hareket etti. İnanamadım ben hayal görüyorum ssndım eşime söyledim. Birlikte göbeğimi takip etmeye başladık bi süre sonra tekrar aynı şekilde hareket etti. İçerden hissediyordum ama dışardan ilk defa gördük. Çok muhteşem bişeydi. Tabi benim çeşmeler açıldı , ağlamaya başladım. Zaten bu hamilelik beni inanılmaz duygusal yaptı. Herşey ağlar oldum.![]()
![]()
Ben bayadır görüyorum dışardan hatta videoya da çektim çok güzel bir duygu :)
Listeyi nerden buldun çok iyiiiEki Görüntüle 1911271
Cnm biz biraz acaleciyiz herhalde Bn de bitirdim sayılır ama kendimi durduramıyorum kayın validem artık almayalım felan dedi çok oldu galiba dedi ama bi kaç tane daha alt üst takım olcam en çok onlar lazım oluyomuş.. biz annemle sadece 0-3 bakmadık Bnm resmen 12-18 bile eşyam var şuan uygun buldukça almışızbnde bi liste var işte kaba taslak yazım