2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Merhaba canım .senle aynı yerde tedavi olmuştuk.ben de 20.haftadayim. ne isim var ortada ne de kıyafet. İki kayıptan sonra korkuyorum bir şeyler almaya. 1 sene kadar oda dusunmuyorum. öyle hasretim ki ona biraz buyusun yanimizda yatiracagim.Rabbim hepimize bebeklerimizi sağlıcakla kucağımiza almayı nasip etsin,hayallerimizi yaşatsın.renkli yasatsin.renkli ultrasound dediğim 4 boyutluysa 13.haftadan beri 4 boyutlu da gösteriyor doktor bana.

Merhaba hatırlayamadım ama selam :) benmki bu sefer yalvarınca gösterdi çokkkk tatlıydı babasına benzicek gibi :) renkli gösterdi ama çıktı siyah beyazdı anlamadım.

Kızlar benim oğluşum geceleri hep uyanık. Tekmelerini hissederdim hatta eşimde bir çok kere hissetti. Ama dün farklı bişey oldu. Göbek deliğimin sol altında bi kabarıklık oluştu ve yukarı doğru hareket etti. İnanamadım ben hayal görüyorum ssndım eşime söyledim. Birlikte göbeğimi takip etmeye başladık bi süre sonra tekrar aynı şekilde hareket etti. İçerden hissediyordum ama dışardan ilk defa gördük. Çok muhteşem bişeydi. Tabi benim çeşmeler açıldı , ağlamaya başladım. Zaten bu hamilelik beni inanılmaz duygusal yaptı. Herşey ağlar oldum.:KK48: :nazar::KK200::KK46::anneadayı::KK70:

Ben bayadır görüyorum dışardan hatta videoya da çektim çok güzel bir duygu :)

Eki Görüntüle 1911271
Cnm biz biraz acaleciyiz herhalde Bn de bitirdim sayılır ama kendimi durduramıyorum kayın validem artık almayalım felan dedi çok oldu galiba dedi ama bi kaç tane daha alt üst takım olcam en çok onlar lazım oluyomuş.. biz annemle sadece 0-3 bakmadık Bnm resmen 12-18 bile eşyam var şuan uygun buldukça almışız :KK70: bnde bi liste var işte kaba taslak yazım
Listeyi nerden buldun çok iyiii

narin333 narin333
20161115_161730.webp
böyle daha iyi bence ezbere iş olmamış olur .. bir gün önce yenilenler etkiliyor die böyle olmuş olabilir

Arkadaşlar bebeklerin kilo ve boyunu yazarken haftasını da yazalım hem referans alıyoruz, hem de görmediğimiz haftalarda tahmini bi değer olur bizim için

Bebeğin cinsiyeti kızmi canım benimde öyle ağrım çok oluyor kalça kemiklerimde en çok sol kemikte ve bacaklarından kız çocuğu olanlar genelde yaşıyormuş bu agriyi diye duydum kasiklarda ve kalça kemiği üzerinde olduğu içim sürekli

evet canım kız...hiçbir gebeliğimde böyle ağrı yaşamamıştım.kasık bacak değil, genital bölgem ağrıyor maalesef..

Selamlar.
Arada okudum ağrıları da yazamadım. Benim de bir haftadır falan sol kalça kemiğim ağrıyor. Hatta bazen ağrısından uykumdan uyanıyorum bile. Ara ara magnezyum içiyorum. Normaldir deyip geçiyorum :)
Yarın kontrol var bakalım ne kadar oldu ufaklık? Kendimi sınava girecek öğrenci gibi hissediyorum valla bakalım büyüdü mü bakabildim mi diye :)
Bu arada hiç beklemediğimiz bir şey oldu ve eşim işten çıkarıldı. Zaten alamadığı 2 aylık da maaşı vardı hala içeride. Tam bebek üstü ne olacak bilmiyorum. Allah yardımcımız olsun. Bebek alışverişine biraz mola verdik haliyle.
bir kapı kapanır daha güzeli açılırmış tatlım hiç sıkma hem kendinin hem güzel bebişinin canını Hoppadaha güzel olucaklara gebedir hayat eminim daha kısmetli güzel bir işi olucaktır eşinin , bebişinde inşallah sağlıklı sıhhatlidir:KK16:

boza boza şükür ki seni işin var. bebişe de korkma.sütün olsun yeter.kıyafet desen inan boş.o kadar çok almanın anlamı da yok.çok çabuk büyüyorlar.Allah bebişin kısmetini verir ve tez zamanda eşin de iyi bir işe girer inşallah.

Çalısıyorum ve öğle yemegıbı yemıyorum aksama kadar ac duruyorum arada cevız atıyorum agzıma ama dısardan yemek sevmedıgım ve evdede ugrasamadıgım için gun ıcınde ac kalıyorum bebegıme uzuluyorum nasıl olcak boyle yukarda paylasılan lısteye bakıyorum bırde kendıme .. Zavallı bebegım

Selam.
Kendimi bir haftadır 9 aylik hamile gibi sis hissediyorum. Yanincokmyemek yersin ve sindiremezsin ya oyle iste. Uzaninca rahat hissetmiyorum ama ayakta olunca nefes almakta zorlaniyorum. Oglumda hep.yattigim icin hissetmemistim.bu sisligi. Bir de kizlarda daha fazla oluyor diyorlar bilmiyorum.

Çalısıyorum ve öğle yemegıbı yemıyorum aksama kadar ac duruyorum arada cevız atıyorum agzıma ama dısardan yemek sevmedıgım ve evdede ugrasamadıgım için gun ıcınde ac kalıyorum bebegıme uzuluyorum nasıl olcak boyle yukarda paylasılan lısteye bakıyorum bırde kendıme .. Zavallı bebegım
Canım yoğur, meyve, kuru uzum tarzı şeyleri yanına alabilirsin.. uğraş gerektirn seyler değil. Açıkçası ben de çok yemek yemiyorum evde olduğum halde. Geç kahvaltı yapıyorum. Gün içinde de ceviz fındık uzum kayısı hurma ne denk gelirse :) Allah bebislerimuze sağlık sıhhat nasip etsin..
Yukarda ki liste de şeker yuklemesinden 3 gün önce yapılacak diyet

Canım yoğur, meyve, kuru uzum tarzı şeyleri yanına alabilirsin.. uğraş gerektirn seyler değil. Açıkçası ben de çok yemek yemiyorum evde olduğum halde. Geç kahvaltı yapıyorum. Gün içinde de ceviz fındık uzum kayısı hurma ne denk gelirse :) Allah bebislerimuze sağlık sıhhat nasip etsin..
Yukarda ki liste de şeker yuklemesinden 3 gün önce yapılacak diyet
Aaa Bende seker yuklemesi yaptırdım gece 12 dem sonra bısey yeme denıldı o kadar sekerım cıkmadı. Ne bılıyım cok uzuluyorum bebege yanı belkı evde olsam daha iyi olabılır doktor bebege makarna kılo aldırır dedi evde durdugum saatbelli zaten bı aksam yapsam işe gotursem ertesi gun sıkılıyorum daha dogrusu yemek yemeyı sevmıyorum zaten zayıfım ve tehlıkemde var ayakta duramıyorum yemek yaparken bacak aram kopuyo sanki vıcdan azabı cekıyorum hayırlısıyla bı dogursam dıyorumkeske bende rahat hamılelık gecırebılseydım dıyorum sabah7 aksam 7 gunduz uykum gelse bıle uyuyamıyorum ne bılıyım calısan için baya zor zaten

Aaa Bende seker yuklemesi yaptırdım gece 12 dem sonra bısey yeme denıldı o kadar sekerım cıkmadı. Ne bılıyım cok uzuluyorum bebege yanı belkı evde olsam daha iyi olabılır doktor bebege makarna kılo aldırır dedi evde durdugum saatbelli zaten bı aksam yapsam işe gotursem ertesi gun sıkılıyorum daha dogrusu yemek yemeyı sevmıyorum zaten zayıfım ve tehlıkemde var ayakta duramıyorum yemek yaparken bacak aram kopuyo sanki vıcdan azabı cekıyorum hayırlısıyla bı dogursam dıyorumkeske bende rahat hamılelık gecırebılseydım dıyorum sabah7 aksam 7 gunduz uykum gelse bıle uyuyamıyorum ne bılıyım calısan için baya zor zaten

Canım activia yoğurt ve yulaf ezmesi al yanına, hem besleyici hem içinde birçok vitamin vs var. hayat kurtarıyor. Ben kahvaltımı bununla yapıyorum. Kefir seviyorsan kefir al, besleyici değeri yüksek atıştırmalıklar bunlar.

narin333 narin333 Eki Görüntüle 1911884 böyle daha iyi bence ezbere iş olmamış olur .. bir gün önce yenilenler etkiliyor die böyle olmuş olabilir
Evet çok mantıklı öbür türlü yüksek çıkınca tekrar tekrar yapılıyor inşallah sorunsuz geçer canım benim önceki hamileligimde sınırda çıkmıştı gecen haftada kanamam oldu o tamamen bitince yaptirirsin dedi doktor

Bnde bu aralar beslenmeme hic dikkat edemiyorum ceviz yogurt yumurta filan hic tuketmez oldum canim istemiyor
Hep abur cubur tarzi faydasiz seyler yemek istiyorum bnde uzuluuyorum ama elimde degil okula ceviz filan goturuyorum cantamdan cikartmadan geri getiriyorum beslenmemi duzene sokmam lazim

Ben de benzer durumdayım..kendini zorlayınca daha da kötü oluyor..ben bi ara vicdan yaptım kendimi çok zorladım,yemekten içmekten tiksindim,ağladım resmen:( olduğu kadar,inşallah bebekler sağlıkla dünyaya gelir..ama ceviz,süt,yoğurt,meyve olayını ihmal etme bari,yumurtayı da tabi;)

Back
X